Yeni evliyim adetim her ay düzenli evlendim 2ci ayda hiç adet olmadım sonraki 2ayda duzenli bı adet oldum şimdide 2gecti adetim kasıklarımda arasıra ağrı oluyo acaba neden
Evet çok istiyorumBelki hamilesindir deniyor muydunuz
Hamile olabilirsiniz. Değilseniz de korunmuyorsanız eğer adette düzensizlikler olabiliyor ilk zamanlar.Yeni evliyim adetim her ay düzenli evlendim 2ci ayda hiç adet olmadım sonraki 2ayda duzenli bı adet oldum şimdide 2gecti adetim kasıklarımda arasıra ağrı oluyo acaba neden yardımcı olur musunuz "6ay olcak evleneli"
2gun adetim geçti kasıklarımda ağrı oluyo düzenli de bı adet dongum varHamile olabilirsiniz. Değilseniz de korunmuyorsanız eğer adette düzensizlikler olabiliyor ilk zamanlar.
2 gün geçtiyse bi test yapın o zaman varsa çıkar zaten2gun adetim geçti kasıklarımda ağrı oluyo düzenli de bı adet dongum var
Tam 10cu gununu beklemiyeyimi acaba ??2 gün geçtiyse bi test yapın o zaman varsa çıkar zaten
10 gün beklemenize gerek yok. Adetiniz geçmiş kan ya da idrar ikisinde de çıkar.Tam 10cu gununu beklemiyeyimi acaba ??
Bi test yapın o zaman inşallah hamilesinizdirEvet çok istiyorum
Bence bi gebelik testi yapın hamilelik olabilirYeni evliyim adetim her ay düzenli evlendim 2ci ayda hiç adet olmadım sonraki 2ayda duzenli bı adet oldum şimdide 2gecti adetim kasıklarımda arasıra ağrı oluyo acaba neden yardımcı olur musunuz "6ay olcak evleneli"
İnsallh rabbim nasip eder bu mutluluğuBence bi gebelik testi yapın hamilelik olabilir
İnşallahBi test yapın o zaman inşallah hamilesinizdir
İnşallah canımİnsallh rabbim nasip eder bu mutluluğu
Bı kaç gün daha geçmesini bekliyo olcam kesin bı sonuç içinİnşallah canımhaber ver test yapınca paylaş
Evet daha net olurBı kaç gün daha geçmesini bekliyo olcam kesin bı sonuç için
Sigarada kullanıyorum bırakmamı gereklimi bu süreç icerisindeEvet daha net olur
Bende kullanıyordum öğrenince bıraktım bence şüphen varsa bırakmalısın sonuçta zararlıSigarada kullanıyorum bırakmamı gereklimi bu süreç icerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?