bana yardımcı olurmusunuz?

simileseli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2006
4
0
42
merhaba şimdiden herkese teşekkürler,a.s
Ben 3 yıllık evliyim ilk 1 senede eşim korundu geri kalan 2 sene d.kontrol hapı kullandım son 6 aydır hapı bıraktım ve hala hamile değilim acaba sizce şüpelenmem gerekiyormu?doktora başvurmalımıyım? yada duyduklarıma göre 1 sene olabilir diyorlar sonra şüphelen ve doktora git diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum daha doğrusu ben istemiyordum halada pek istekli değilim fakat eşim çok istediğinden ötürü korunmayı bıraktım.Ama şimdi kalmadığım için korkmaya başladım ve buda kabuslara dönüştü ya olmazsa diye :çok üzgünüm:rüyalarında hep hamileyim diye görüyorum ama bebeğimi kaybediyorum yada istemiyorum senağlama lütfen bana yardımcı olurmusunz gerçekten buna çok ihtiyacım var biri çocukla ilgili bişey söylediğinde çok zoruma gidiyor ne yapmalıyım sizce hanımlar :teselli:

:asigim:CADIARZU
merhaba şimdiden herkese teşekkürler,a.s
Ben 3 yıllık evliyim ilk 1 senede eşim korundu geri kalan 2 sene d.kontrol hapı kullandım son 6 aydır hapı bıraktım ve hala hamile değilim acaba sizce şüpelenmem gerekiyormu?doktora başvurmalımıyım? yada duyduklarıma göre 1 sene olabilir diyorlar sonra şüphelen ve doktora git diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum daha doğrusu ben istemiyordum halada pek istekli değilim fakat eşim çok istediğinden ötürü korunmayı bıraktım.Ama şimdi kalmadığım için korkmaya başladım ve buda kabuslara dönüştü ya olmazsa diye :çok üzgünüm:rüyalarında hep hamileyim diye görüyorum ama bebeğimi kaybediyorum yada istemiyorum senağlama lütfen bana yardımcı olurmusunz gerçekten buna çok ihtiyacım var biri çocukla ilgili bişey söylediğinde çok zoruma gidiyor ne yapmalıyım sizce hanımlar :teselli:

ne dert ediyorsun, güzel yüreğini üzüyorsun!... anahtar senin elinde işte! kabus görene kadar: iyi bir doktora gitsen de, rahat etsen a tatlım! CADIARZU bildiğim kadarı ile uzun süreli korunmalarda, yumurtalıklar tembelleşirmiş... ama nasıl ve ne zaman düzeldiği hakkında yanlış bir şey söylemek istemem. şutarafagitti aklın yolu bir: her yolun sonunda sana doktor kapısı görünüyor şekerciğim... :asigim: hadi git bir an önce ve aydınlan. sonrada bize bu konuda müjdeli haberlerini verir, aldığın bilgileri aktarırsın umarım... sevgiyle a.s.

merhaba bence biraz bekle derim canim ben istedikten sonra yaklasik 10 ay sonra hamile kaldim acele etme sabirli ol:emir_bebek:

uzun süreli korunmalarda doktorlar en az bir yıl süre veriyorlar zaten ama bu zaman zarfında bir uzmana gidip ham hamilelik öncesi kontrollerini yaptırman hem folik asit takviyesine başlaman vs. için görünmende fayda var içinde rahat etmiş olur birde stres yapıp bebeğim olmayacak gibi düşüncelere kapılırsan süreci yavaşlatırsın tıbbı olduğu kadar psikolojik bir durumdurda hamilelik hadi şimdi rahat ol

sevgilerimle..

uzun süreli korunmalarda doktorlar en az bir yıl süre veriyorlar zaten ama bu zaman zarfında bir uzmana gidip ham hamilelik öncesi kontrollerini yaptırman hem folik asit takviyesine başlaman vs. için görünmende fayda var içinde rahat etmiş olur birde stres yapıp bebeğim olmayacak gibi düşüncelere kapılırsan süreci yavaşlatırsın tıbbı olduğu kadar psikolojik bir durumdurda hamilelik hadi şimdi rahat ol

sevgilerimle..

kesinlikle katılıyorum! gerçekten benim bir arkadaşımın sırf bu sebepten çocuğu olmadı 1 yıl kadar. psikolojik olarak kendini yıpratmamalısın bencede :teselli: bol şans ve mutluluklar dilerim...

cnm ben pek bılgılı bırı degılımdır fakat duyduguma gore ılk 1 sene normalmıs... sgalıklar dılerım hoscakal

kesinlikle stres yapma öncelikle. rahat ol canım..
ve bir dr.a mutlaka git en azından aşamalarını takip edersin ve bu bir uzman kontrolünde olur.
bende 1 yıldır bebk sahibi olamıyorum ama tedavim devam ediyor.
sevgiler

çokkkkkkkk teşekkür ederim paşlatığınız bilgiler için haklısınız doktora gidip sterse girmek istemedim aslında ada duyacağım bişeyden korkuyorum belkide allah büyük bakalım biraz daha zamna tanıyım diyorum tekrar teşekkürler yardımlarınız ve paylaştıklarınız için a.s.

canim bende en az 6 ay dogum hapi kullandim ve biraktim bende uun sure hamis kalamadim doktora herseye bas vurdum canim ama faydasi yok duzenli diyip yoluyorlar ilgilenmiyorlar ben en son dua ettip her aksam allahima ve saun 9 haftalik hmisim insallah canim dualarin kabul olur 1 sene 2 sene surer diyorlar ama bunyeden bunyeye degisir birakip hapi hemen hamis kalan var ben en son ne doktora gittim bana atesini bir ay olc dedi yaz dedi sonra hastaneye yolayacakti en az toplam 3 ay surerdi hersey hastane tedavi ve bir baktim hic birsey yapmadim ben normal atesimi olcup yaziyordum ve adetim eylulde gecikti ve test yaptim hamisim gerek kalmadi birseye dualarim seninle

X