• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olurmusunuz

Burcu8935

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
260
392
18
35
Ya bn 30 haftalık gebeyim kontrlm vardı bebek asagıya inmiş dogum kanalına girmiş bunu yasıyan böle bsy varmı basına gelen acaba doktorum yola ckma yat dinlen dedi ama bir panik aldı daha kücücük cnkü

Bana da aynısını söylemişti 32 haftalık hamileyken, o kadar aşağıda ki nerdeyse elime gelecek demişti, o ne demekse.yatmama imkan yoktu çalışıyordum, doktor mümkün değil erken doğum yaparsın demişti, 41 haftalıkken doğurdum, tabi siz yatın imkanınız varsa.

erken doğum olmasın diye progestan verdimi? böyle bişey söylüyorsa vermesi gerekirdi ben doğuma kadar kullamıştım erken doğumu engellemek için veriliyor dinlenmek de sart

Bana da aynısını söylemişti 32 haftalık hamileyken, o kadar aşağıda ki nerdeyse elime gelecek demişti, o ne demekse.yatmama imkan yoktu çalışıyordum, doktor mümkün değil erken doğum yaparsın demişti, 41 haftalıkken doğurdum, tabi siz yatın imkanınız varsa.
İnşallah gününde dogarda korktm birz ufack cnkü daha artık asagmda oynuyr hissedyrm yani yatıyrm elimdn geldgnce ama ev işleri üsttn yapmk zorundaym km yapck baska yoksa

Back