Bana yardımcı olurmusunuz lutfen

DELAM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
243
100
103
İstanbul
Sogan kürünü yapmak istiyorum ama stresten dolayı reglım bıtmesıne ragmen kahverengi akıntım kesılmedı baslasam bı yararı olurmu ???? lutfen bana yardımcı tesekkurler

Sogan kürünü yapmak istiyorum ama stresten dolayı reglım bıtmesıne ragmen kahverengi akıntım kesılmedı baslasam bı yararı olurmu ???? lutfen bana yardımcı tesekkurler

canım soğan kürünü bu ay bende yaptım bitti.şuan adetimi bekliyorum...2 kürü de deneyeceğim bi dahaki ay. bitkisel olduğu için hiçbir yanetkisi yada zararı yok..bu konuyu araştırırsan daha da net anlarsın..ki senin akıntılarında varmış bence iyi gelir denemende fayda var zararı hiç yok

bende arastırdım arkadasım dedıgın gıbı bıtkısel oldugu ıcın bı zarar olabılıcegını dusunmuyorum ne bılım belkı benım gıbı bırı vardır dıye dusundum cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın bol bol yararlarını gorrrrmenı diliyorum

Mutlaka başla 3 kistim vardi adetin4.günü basladim bu gün 13.günü Dr.sasirdi kistler tam tamina 8 günde gitti.ve az az kahvrngi akintimvvar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarın baslıyorummmm :))) tesekkürederim kızlarrr

Bende dün adet oldum. 4. Gunu baslayayim ozaman bende :) kistten kurtulurum ins.

amin canımmm aminnnn.inşallah hepimiz yararını görürüzde .sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızzzzz

Amin insallah:) içtim igrencti tadı:) bakalım nasıl yapıcam:)

Bende dün adet oldum. 4. Gunu baslayayim ozaman bende :) kistten kurtulurum ins.

.

Bendede minik kist vardı ama reglide gecer demişti doktor bende. Stresten sanırım reglim bitti ama kahverengi akıntım bitmedi:) içtim :)) gercekten tebrik ediyorum 15 gun içenleri:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…