• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bana yardımcı olurmusunus

yorumlarınıs için çok tşk ederim hepinise (:
ben dediğim qibi en çok ilkini beğendim ama işte onun üst kısmı takıldı kafama olucakmı die
ayrıca dahada zamanım var fikrim değişirmi diede düşünüyorum (:
başka bi model qörüp işteee bu demedikçe şimdilik tek içime sinen beğendiğim ilk model

canım bence cepken modelini kapatmaz. neden dersen ön kısmı yok zaten cepkenlerin ön kısımları azıcık bişi. benimde gelinliğim cepkenli ve model felan kapatmıyor canım.zaten bu modelin göğüs kısmını biraz yukarıda çıkarırlar kapansın diye. bence sorun olmaz ;)

canım önceki gösterdiklerindense burdaki ilk gelinlik muhteşem bence çok beğendim bunuda düşün derim ben...

saol canım (: sanırım öle olucak haftasonu onu qösterdim aşkıma çok beğendi zaten kabarık bişi istemiyodu son karar senin ama bu çok qüsel dedi..bende çok beğendim onuu sanırım öle olucakk daha araştırma yapmıcam inşallaah bu son kararım olucak opuyorumnanaktan hepinise fikir verdiğinis için çok tşk ediyorum arkadaşlar a.s.
önümüsdeki hafta inşallah qün alıcas ve inşaallaahh ekime bulabilirim dua edin kıslar olurmuu alır almasda yasıcam tarihimi hihoyyyt

bence birinci güzel ama sanırım tesettürlüsün ve bu yüzden cepken giymeyi düşünüyorsun
bana göre cepken giymek yerine gelinliğe mesela fransız güpürlü kol taktır çok daha şık olur

Back