Yurt dışında kullandımNe konuştum veya internette ne yaptında bu kadar büyük bir fatura geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yurt dışında kullandımNe konuştum veya internette ne yaptında bu kadar büyük bir fatura geldi
eğer gerçekten ders için kullandıysan bunu söyleyebilirsin, ders için olsa bile kızar mı baban bu kadar mı
Pardon da derslerle nasıl alakası yokSiz paket aşımı değil yurt dışına kullanım yapmışsınız.yani dersle falan alakası yok.
ben alakası yok demedim, gerçekten derslerle ilgiliyse neden babandan saklıyorsun diye soruyorumPardon da derslerle nasıl alakası yok
Benim babam katı birisi olduğu için böyle Bi borç olduğu için bana kızar o yüzden söyleyemem amacım kimseyi kandırmakta değil kimseden para istemedim zaten sadece fikir istedimben alakası yok demedim, gerçekten derslerle ilgiliyse neden babandan saklıyorsun diye soruyorum
Siz taksit taksit değil de bı kerede söyleseniz hiç böyle yorumlar olmayacak.derslerle ilgili diyosunuz hangi dersler neden yurtdışından aldınız.bunlari açıklamanız sevinirimPardon da derslerle nasıl alakası yok
Sonra da çocukları evden kaçıyor ya da birinden hamile kalıp gizleyip tuvalette doğurup öldürüyor. Bu aileler niye böyle ya evlat her şeyden kıymetli değil miydiÜstünü tamamlamaz ki beni evlatlıktan reddeder evden kovar ama ödemez katı Bi ailem var
Yks sınavına çalışmak için yurt dışında önemli işlerimiz vardı gitmek zorunda kaldımSiz taksit taksit değil de bı kerede söyleseniz hiç böyle yorumlar olmayacak.derslerle ilgili diyosunuz hangi dersler neden yurtdışından aldınız.bunlari açıklamanız sevinirim
Nasıl yani anne babandan habersiz yurtdışına mı gittinYks sınavına çalışmak için yurt dışında önemli işlerimiz vardı gitmek zorunda kaldım
Hayır ailemle gittimNasıl yani anne babandan habersiz yurtdışına mı gittin
Aslında üstü kapalı öyle demek istemiş ekran resmi falan inanmamız içinbizim gönderecek halimiz yok heralde borç para yardım dayanışma etiketi falan yapmışsınız ama
1000₺ için mi abartma ya ne yaptın yurt dışında ? dolar bazında 35-40dolar civarı ediyor. Evlatlıktan reddecekmis.Üstünü tamamlamaz ki beni evlatlıktan reddeder evden kovar ama ödemez katı Bi ailem var
Telefon faturası bu ya ne hacizi faiz biner hattı kapanır açma kapama bedeli eklenir. Baksana Vodafone da yurtdisinda ya internet almış ya da telefon görüşmesi yapmış. Telefon faturası 1 ay gecikince haciz gelen insan var mı ?Söylemezseniz haciz gelince öğrenecekler zaten. Şimdi söylerseniz üstünü tamamlarlar, siz de borcunuzu ödersiniz.
Telefon faturası bir ay ödenmedi diye hele hiç çat diye haciz gelmez faturayı tamamen kapatamadigi için 2000₺ vereyim 1000 kalsın diyemez. En fazla faturası kullanıma kapatılır bu ayki borcuna faiz +açma kapama bedeli eklenir 2. Ay faturasına yansitilir.Haciz öyle çat diye hemen gelmiyor. Seni arayan avukat yada bankacı kimse onu ara anlaş bekletiyorlar. Derdini anlat 2000 tl için hayatta haciz gelmez
bana öğrenci kredi kartıma 100 lira için tebligat gibi birşey göndermişlerdi :)Haciz öyle çat diye hemen gelmiyor. Seni arayan avukat yada bankacı kimse onu ara anlaş bekletiyorlar. Derdini anlat 2000 tl için hayatta haciz gelmez
Yurt dışında wifi yokmuydu gittiğin yerde ?Yks sınavına çalışmak için yurt dışında önemli işlerimiz vardı gitmek zorunda kaldım