Var dolap ve gardrops uygulamasında bişeyler satmaya çalışıyorum ama kimse almıyorSatacağınız bi şeyiniz yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var dolap ve gardrops uygulamasında bişeyler satmaya çalışıyorum ama kimse almıyorSatacağınız bi şeyiniz yok mu
Arkadaşım yok ve ailem borcumu asla ödemezE tamam 3bin olduğunu söylemeyin 1000 tlye ihtiyacınız olduğunu söyleyin. 1000 lira için haciz nedir ayrıca, öyle olunca daha mı iyi olacak sizin için ailenizin gözünde anlamadım. Kesinlikle isteyin ya da yakın bir arkadaşınızdan rica edin
Arkadaşım yok ve ailem borcumu asla ödemezE tamam 3bin olduğunu söylemeyin 1000 tlye ihtiyacınız olduğunu söyleyin. 1000 lira için haciz nedir ayrıca, öyle olunca daha mı iyi olacak sizin için ailenizin gözünde anlamadım. Kesinlikle isteyin ya da yakın bir arkadaşınızdan rica edin
20 yaşına daha girmedim ailem babam çalışmama izin vermiyor bana İnternet almadıkları için ben kendim faturalıya geçtim derslerime çalışmak için o da çok geldiaileniz katıysa neden ödemeyecegınız borcun altına girdiniz ? yaşınız 20 mi ? çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla
3000 tl faturamı olur canım benim naptın bu kadar kota aşımı falan muhtemelen yapacak bişey yok sen söylemesen bile aile bunu öğrenir hattın kapanır önce bir süre sonra davalık olursun öyle haciz hemen gelmez sende ailene haber vermeden faturalıya geçmezsin bi daha katlanır o 1000tl sen ödemedikçeArkadaşım yok ve ailem borcumu asla ödemez
20 yaşına daha girmedim ailem babam çalışmama izin vermiyor bana İnternet almadıkları için ben kendim faturalıya geçtim derslerime çalışmak için o da çok geldi
Bahanen biraz uyduruk geldi kusura bakma. Böyle hemen de haciz gelmez. Gidip açık açık söyleyeceksin ya da daha büyük olay çıkacak. Üzerine malı mülkü olmayan insana haciz nereye gelecek zatemArkadaşım yok ve ailem borcumu asla ödemez
20 yaşına daha girmedim ailem babam çalışmama izin vermiyor bana İnternet almadıkları için ben kendim faturalıya geçtim derslerime çalışmak için o da çok geldi
Hattım babamın üzerine haciz ona gelicek uyduruk gelebilir haklısın ama ben zaten bana Bi yol göstermeniz için buraya yazdimBahanen biraz uyduruk geldi kusura bakma. Böyle hemen de haciz gelmez. Gidip açık açık söyleyeceksin ya da daha büyük olay çıkacak. Üzerine malı mülkü olmayan insana haciz nereye gelecek zatem
Fatura borcu hepsini beraber ödeyebiliyorum sadeceBorcunuz nereye? Öyle kolay kolay haciz gelmiyor artık aslında. Siz elinizdekini ödeyin en azından. Kalanı için süre isteyin.
Fatura borcu olduğu için taksit ödeme yapılmıyor hepsi tam ödeniyorFaturnı duyunca evden kovacaklarsa eğer haciz gelirse öldürürler herhalde.
Gidin 2000 lirasını ödeyin madem. Kalan 1000 için taksit falan bişey sorun. Ona olmaz buna olmaz.
Zaten bu borcu ödeyince bida faturalıya falan geçmem çıkarım hemen teşekkür ederim cevabın için3000 tl faturamı olur canım benim naptın bu kadar kota aşımı falan muhtemelen yapacak bişey yok sen söylemesen bile aile bunu öğrenir hattın kapanır önce bir süre sonra davalık olursun öyle haciz hemen gelmez sende ailene haber vermeden faturalıya geçmezsin bi daha katlanır o 1000tl sen ödemedikçe
taksitlendirme oluyor diye biliyorum müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsinZaten bu borcu ödeyince bida faturalıya falan geçmem çıkarım hemen teşekkür ederim cevabın için
Taksitlendirme yapılınca hattım geri açılır mı Bi bilginiz var mıtaksitlendirme oluyor diye biliyorum müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin
Borcunun ekran görüntüsünü al ve buraya a
Tamam atarımBorcunun ekran görüntüsünü al ve buraya at.
Bağlı olduğunuz belediyeye gidip Beyaz masa birimine ulaşın. Sorunu söyleyin yardım edebilirler belki. 2 bin lira için sizi evlatlıktan reddedecek anaya babaya bu meblağ az bence, gidip 2 milyonluk borç takın da şerefinizle reddedilin..Ailem asla ödemez beni evden kovarlar ailem katı