açılsa yine borca gireceksin hattı kontörlüye çevir bariTaksitlendirme yapılınca hattım geri açılır mı Bi bilginiz var mı
Evet öyle yapıcamaçılsa yine borca gireceksin hattı kontörlüye çevir bari
belki de hattın üzerinden cihaz aldı gizli gizli ondan söyleyemiyor. yoksa ders çalışmak için internet aldım bana gerçekçi gelmedihattınız babanızın üzerineyse nasıl ondan habersiz alabildiniz peki hattı?
bu kadar gizli saklı işe gerek var mıydı ki? bir de 3 bin lira fatura nasıl geldi hiç mi uyarısı mesajı almıyorsunuz kota aşımı olduysa bile
yani ben kurumsal bir firmada çalışıyorum oradaki gelen max tel faturası bile 1.750 TL
kafamda çok fazla soru birikti
evet bu daha mantıklı geldi bana dabelki de hattın üzerinden cihaz aldı gizli gizli ondan söyleyemiyor. yoksa ders çalışmak için internet aldım bana gerçekçi gelmedi
Evet normalde paket bitmeden de mesaj geliyor şu kadar kaldı diye geçtiğin zaman da geliyor 3 bin olana kadar nasıl gelmemiş garipyani geçenlerde faturam 400 tl ye çıkmıştı onda bile 500 tane mesaj geldi. Konu hiç inandırıcı değil.
tam olarak öyle.Her şeye olmaz olmaz ne bekliyorsun? Aramızda para toplayıp borcunu ödememizi istiyor galiba
Yurt dışında kullanım yaptım ve bu kadar geleceğini bilmiyordum hiçbir mesaj falan da gelmedihattınız babanızın üzerineyse nasıl ondan habersiz alabildiniz peki hattı?
bu kadar gizli saklı işe gerek var mıydı ki? bir de 3 bin lira fatura nasıl geldi hiç mi uyarısı mesajı almıyorsunuz kota aşımı olduysa bile
yani ben kurumsal bir firmada çalışıyorum oradaki gelen max tel faturası bile 1.750 TL
kafamda çok fazla soru birikti
Ben kimseden para istemedim Bi çıkış yolu göstermelerini istedim kim neye inanmak istiyorsa inansınAmaç akıl değil para istemek gibi geldi.Ama üyeleri cidden tebrik ettim.Ortak para toplayıp gönderelim dememiş kimse.
ama verilen önerilerin hiçbirini kabul etmiyorsunuzBen kimseden para istemedim Bi çıkış yolu göstermelerini istedim kim neye inanmak istiyorsa inansın
Babam yurt dışında kullanma dedi bende derslerden geri kalmayım diye dinlemedim kullandımAileniz niye bu kadar katı anlamadım. Yurtdışında telefon kullanıyorsanız yüksek fatura gelmesi normal
Zaten bugün başka Bi çözüm bulamazsam söylicem artıkama verilen önerilerin hiçbirini kabul etmiyorsunuz
burada yapılacaklar verilecek öğütler bu kadar yani
en iyisi azar işitmeyi göze alıp ailenize söylemeniz, bir süre söylenirler başınıza kakarlar ama en azından şu stresten kurtarırsınız kendinizi
eğer gerçekten ders için kullandıysan bunu söyleyebilirsin, ders için olsa bile kızar mı baban bu kadar mı katı yaniBabam yurt dışında kullanma dedi bende derslerden geri kalmayım diye dinlemedim kullandım
Ne konuştum veya internette ne yaptında bu kadar büyük bir fatura geldiFatura borcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?