bana yardımcı olunnnnnnnn

ervaer80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
23
0
mrb arkadaşlar.ben 4 ay önce düşük yaptım.2 aydırda korunmuyorum.ama hamile kalamadım.inanınki çok korkuyorum bir daha hamile kalamıcam diye.düşük yaptıgımda doktorum bi sorun yok demişti.kromozon bozuklugundan kaynaklanan bir normal düşük dedi.ama bebek kendiliğinden düşmedi kürtajla aldılar.2 aylık dım ozaman.yardım edin ya çok karamsarım.benim durumumda olan varmı?hamile kalabilirmiyim bir daha :çok üzgünüm:

Ah Benim Canim,seni O Kadar Iyianlayabiliyorum Ki....ayni şeyleri Biçoğumuz Yaşadik...bak Istersen Eski Sayfalara Falan...bu Korkuyu Hepimiz Taşidik..ben Kürtajdan Sonra 3 Ay Falan Korundum, Sonra 14 Ay Bekledik Bebek Gelmedi..14. Ay Hamile Kaldim.strestenmiş..öyle Dedi Dr'um...sen De Stres Yaparsan,bebeğin Gelme Süresini Uzatirsin Canim..sakin Ol,hep Sakin....
Niye Kürtaj Oldun?anlatir Misin Seni üzmeyecekse?

Klirsin Cnm Bi Arkadaşim 3 Ay Sonra Hamiş Kaldi Korkma Sakin Kötü Düşünmeeeeee

saolun arkadaşlar ya.neden mi kürtaj oldum fındıkiçim sadece kese oluşmuş canlanmamış normal yolla atamadı vucudum 2. ayda doktor kürtajla aldı.hemen kalırsın hamile dedi ama 4 ay geçti daha olmuyo.buda benim psikolojimi bozuyor.çevremde herkes hamile bende çok istiyorum.allahım ihşallah olur yaa tek istegim

canım geçmiş olsun bende aynı senin gibiyim 6 ay geçti kürtaj olalı ama benim hormon sorunlarım var o yüzden olmuyo inşallah sen hamiş kalırsın canım sadece kafana çok takma biliyorum elde değil bende bi bebk görünce içim geçiyo benimle aynı zamanda evlenenler neredeyse 2.ciyi yapacaklar ama nasip kısmet herşey sıkma canını rabbim bizede meleklerimizi nasip edecek sabret yeter..sevgiyle kal...

canım bende senin durumundayım mayıs ayında 2 aylık bebeğimi düşürdüm 1 ay korunduk 5 aydır istiyoruz ama bende hala hamile kalamadım inşallah rabbim gönlümüze göre verir canım umutsuzluğa kapılmayalımmmm

X