Sivilceli Ciltler Bana yardımcı olun lütfen..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

denizimsii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
171
2
Merhaba öncelikle. 17 yaşında bi genç kızım. Tretin benim yüzümü yakmıştı bundan bir hafta kadar önce. Şuan düzeldi biraz biraz. Napıcam bilmiyorum "sivilcelerime yıllar önce bu ile veda ettim" başlığındaki uygulamayı eczaneye gidip yaptırsam bu izler geçer mi acaba? Yoksa herşeyi göze alarak tekrar tretin mi kullansam geçer? Bana yardımcı olur musunuz. Yan etkileri olan ilaçları kullanmak istemiyorum asla.

Resimleri bu.

Hiçbir şekilde tek bir çukur dahi yok yüzümde sadece kızarıklık var. Ve bir kaç özel günüme denk gelen sivilce. Kantaron yağı da yapmış olabilir iki gündür kullanıyorum ama pek faydası olucak gibi değil. Benim sivilcelerimi söndürmedi çünkü. Ne yapabilirim ne önerirsiniz?

Bence ilk önce bir doktora görünmelisin.Resmini göremedim ama ciddi bir durumsa kesin doktora görünmelisin.Ben sivilcelerimden dediğin karışımla kurtuldum.Ama onun içinde salik asit var tahriş olan yerini daha da tahriş edebilir belki.Doktora gitmek istemiyosanda bir eczacıyla konuş ona göre yaptır karışımı.Ama bence ilk önce doktor.

merhaba, şehrinizde bulunan bir doktora danışmanızı tavsiye ederim. Kesinlikle doktor dışında başkalarının yaptıklarını kendi yüzünüze uygulamayın. Bir başkasında iyi sonuç veren bir yöntem sizde tam tersi bir etki yaratabilir. Yaşınız itibariyle de çok endişelenmeyiniz,cildiniz genç ve uygun bir tedaviyle düzelir.

Kızlar ben doktora gittim, imex,isotrexsin,tretin ve azitro antibiyotik verdi. Pek bir yararını da görmedim bunların. Tretin koyu kahve leke bıraktı gibi hatta gördüğünüz üzere. Başka bişey olmalı ya şuan da da yanağımda kantaron yağı var of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…