• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun lütfen. Neden böyle oldum?

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
32
Kendimi cok kötü hissediyorum. Basa döndüm sanki. 3 yıllık iliskimi bitirdim. Ben memurum ailem o lise 2 terk. Ailem karsı çıkmasına rağmen beraberdim. Ama sonrA Sosyal medyasındaki kız arkadaşı icin bana hakaret etti küfür Bİle etti. Sonra kriz geçiriyorum ayağına ailesini üstüme saldı. Kız kardeşi annesi arama bir daha dediler. O aradı sonrasında acmadım çoğunda. Yani artık bitti. Beni zamanında aldatmıştı da. 2 yıl önce yapmıstı bunu. Ama ben sürekli o kızı takip ettim su zamana kadar. Benimki kimle birlikte oluyorsa olsun ama o kızlaa olmasın ayrıldıktan sonrA dedim. Kız sırf eski sevgilime yakın olmak icin onun olduğu sehre yakın bir okul seçti. Biz sevgili iken buluşmak istedi.. Bunlar benim psikolojimi alt üst etti su zamana kadar. Biz ayrıldıktan sonrA kızın sosyal medyalarına baktım resmen ask şarkıları paylaşmaya başladı. Ask sözleri paylaşıyor. Ve benim geçmişte yaşadıklarım aklıma geldi. Kac gündür iyiydim onları görünce canım acıdı cok üzüldüm. Bu sekilde atlatabilecek miyim bilmiyorum.

Bu şekilde atlatamazsın elbette .. takip etme bak kendin diyorsun bozulmuş psikolojin .. seni aldatan , sana hakaret edip küfür eden biri için bu ısrar neden ?
Onla birlikte olmak istemiyorum. Asla birlikte de olmıcam. Ama onu görünce dayanamıyorum. İçim acıdı kızın o paylaşımlarını görünce :(

İki ayrı konu acmissin.Bence bu güne kadar bunca şey yaşamana rağmen ayrilmamanin nedeni müthiş derecede takıntılı olman.Bence psikolojik destek al.Yoksa kendine yazık edersin bu gidisle
Takıntı haline getirdim ben de öyle düşünüyorum. Deli olmak üzereyim

Bence durum biraz aşktan çıkıp saplantiya dönüşmüş yoksa o kızla olmasın da kiminle olursa olsun diyemezdiniz aşk böyle birşey değil. Siz o kıza yenilme ona tercih edilme korkusu yaşadığıniz icin bir çok şeyi alttan alıp ilişkiye devam etmişsiniz ama bunun temelinde yatan büyük bir sevgi değil gibi duruyor. Sizin ailenizi karsiniza almanızın sebebi yaşadığınız travmalar. Bunu kendinizin atlatabilecegini pek sanmıyorum bence psikologa gitmeli ve bu düşüncelerden kurtulmalisiniz. Eski sevgilinizin eski sevgilisini stalklamak normal bir davranış değil hele de ayrıldıktan sonra bu derece kafaya takmak sizin açınızdan iyi değil. Bahsettiğiniz eski sevgilinizi seviyor olsaydınız ona asik olsaydınız burada lise terk yazmazdiniz siz aslında kendi içinizde onu kendinize denk görmüyorsunuz ailenizle aynı fikirdesiniz. Aldatma konusuna gelince onunda altında bu saplantili durumun olduğunu düşünüyorum yoksa affetmemeniz gerekirdi

Bence durum biraz aşktan çıkıp saplantiya dönüşmüş yoksa o kızla olmasın da kiminle olursa olsun diyemezdiniz aşk böyle birşey değil. Siz o kıza yenilme ona tercih edilme korkusu yaşadığıniz icin bir çok şeyi alttan alıp ilişkiye devam etmişsiniz ama bunun temelinde yatan büyük bir sevgi değil gibi duruyor. Sizin ailenizi karsiniza almanızın sebebi yaşadığınız travmalar. Bunu kendinizin atlatabilecegini pek sanmıyorum bence psikologa gitmeli ve bu düşüncelerden kurtulmalisiniz. Eski sevgilinizin eski sevgilisini stalklamak normal bir davranış değil hele de ayrıldıktan sonra bu derece kafaya takmak sizin açınızdan iyi değil. Bahsettiğiniz eski sevgilinizi seviyor olsaydınız ona asik olsaydınız burada lise terk yazmazdiniz siz aslında kendi içinizde onu kendinize denk görmüyorsunuz ailenizle aynı fikirdesiniz. Aldatma konusuna gelince onunda altında bu saplantili durumun olduğunu düşünüyorum yoksa affetmemeniz gerekirdi
Saplantılı olduğunu biliyorum. Hayır onun işinden dolayı ailemin kabul etmediğine dikkat çekmek istedim.

Niye hala takip ediyorsunuz ki
Kendinize oyalanacak baska seyler bulun
Kendinizi bu kadar degersiz konuma siz düşürüyorsunuz farkına varın

Haklıısnız. Ona ulaşmıyorum yazmıyorum onun bundan haberi Yok
Ulasmasanız yazmasanız ne olur herşeyinden haberdarsınız
Bide kızıda takip ediyosunuz
Bitmiş gitmiş kurtulmussunuz
Size göre değil sindiremiyosunuz yapılanı anlıyorum ancak artık kendi hayatınıza odaklanma zamanınız gelmiş

Ulasmasanız yazmasanız ne olur herşeyinden haberdarsınız
Bide kızıda takip ediyosunuz
Bitmiş gitmiş kurtulmussunuz
Size göre değil sindiremiyosunuz yapılanı anlıyorum ancak artık kendi hayatınıza odaklanma zamanınız gelmiş
Evet o kız ayrıca sinirimi bozdu benim. BundAn sonra yapmıcağım bunu

Back