Kendimi cok kötü hissediyorum. Basa döndüm sanki. 3 yıllık iliskimi bitirdim. Ben memurum ailem o lise 2 terk. Ailem karsı çıkmasına rağmen beraberdim. Ama sonrA Sosyal medyasındaki kız arkadaşı icin bana hakaret etti küfür Bİle etti. Sonra kriz geçiriyorum ayağına ailesini üstüme saldı. Kız kardeşi annesi arama bir daha dediler. O aradı sonrasında acmadım çoğunda. Yani artık bitti. Beni zamanında aldatmıştı da. 2 yıl önce yapmıstı bunu. Ama ben sürekli o kızı takip ettim su zamana kadar. Benimki kimle birlikte oluyorsa olsun ama o kızlaa olmasın ayrıldıktan sonrA dedim. Kız sırf eski sevgilime yakın olmak icin onun olduğu sehre yakın bir okul seçti. Biz sevgili iken buluşmak istedi.. Bunlar benim psikolojimi alt üst etti su zamana kadar. Biz ayrıldıktan sonrA kızın sosyal medyalarına baktım resmen ask şarkıları paylaşmaya başladı. Ask sözleri paylaşıyor. Ve benim geçmişte yaşadıklarım aklıma geldi. Kac gündür iyiydim onları görünce canım acıdı cok üzüldüm. Bu sekilde atlatabilecek miyim bilmiyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana yardımcı olun lütfen. Neden böyle oldum?
- Konu Sahibi Kafkas322
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
Onla birlikte olmak istemiyorum. Asla birlikte de olmıcam. Ama onu görünce dayanamıyorum. İçim acıdı kızın o paylaşımlarını görünceBu şekilde atlatamazsın elbette .. takip etme bak kendin diyorsun bozulmuş psikolojin .. seni aldatan , sana hakaret edip küfür eden biri için bu ısrar neden ?
- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
Onla birlikte olmayacağım diyip , dayanamamak ? Gel dese gidersin bence .. kendine eziyet ediyorsunOnla birlikte olmak istemiyorum. Asla birlikte de olmıcam. Ama onu görünce dayanamıyorum. İçim acıdı kızın o paylaşımlarını görünce
Takıntı haline getirdim ben de öyle düşünüyorum. Deli olmak üzereyimİki ayrı konu acmissin.Bence bu güne kadar bunca şey yaşamana rağmen ayrilmamanin nedeni müthiş derecede takıntılı olman.Bence psikolojik destek al.Yoksa kendine yazık edersin bu gidisle
- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Bence durum biraz aşktan çıkıp saplantiya dönüşmüş yoksa o kızla olmasın da kiminle olursa olsun diyemezdiniz aşk böyle birşey değil. Siz o kıza yenilme ona tercih edilme korkusu yaşadığıniz icin bir çok şeyi alttan alıp ilişkiye devam etmişsiniz ama bunun temelinde yatan büyük bir sevgi değil gibi duruyor. Sizin ailenizi karsiniza almanızın sebebi yaşadığınız travmalar. Bunu kendinizin atlatabilecegini pek sanmıyorum bence psikologa gitmeli ve bu düşüncelerden kurtulmalisiniz. Eski sevgilinizin eski sevgilisini stalklamak normal bir davranış değil hele de ayrıldıktan sonra bu derece kafaya takmak sizin açınızdan iyi değil. Bahsettiğiniz eski sevgilinizi seviyor olsaydınız ona asik olsaydınız burada lise terk yazmazdiniz siz aslında kendi içinizde onu kendinize denk görmüyorsunuz ailenizle aynı fikirdesiniz. Aldatma konusuna gelince onunda altında bu saplantili durumun olduğunu düşünüyorum yoksa affetmemeniz gerekirdi
Hayır öyle değil. O kız söz konusu olunca daha kötü oluyorum. Sinirlerim alt üst oluyor. Gel dedi. Gitmedim...Onla birlikte olmayacağım diyip , dayanamamak ? Gel dese gidersin bence .. kendine eziyet ediyorsun
Saplantılı olduğunu biliyorum. Hayır onun işinden dolayı ailemin kabul etmediğine dikkat çekmek istedim.Bence durum biraz aşktan çıkıp saplantiya dönüşmüş yoksa o kızla olmasın da kiminle olursa olsun diyemezdiniz aşk böyle birşey değil. Siz o kıza yenilme ona tercih edilme korkusu yaşadığıniz icin bir çok şeyi alttan alıp ilişkiye devam etmişsiniz ama bunun temelinde yatan büyük bir sevgi değil gibi duruyor. Sizin ailenizi karsiniza almanızın sebebi yaşadığınız travmalar. Bunu kendinizin atlatabilecegini pek sanmıyorum bence psikologa gitmeli ve bu düşüncelerden kurtulmalisiniz. Eski sevgilinizin eski sevgilisini stalklamak normal bir davranış değil hele de ayrıldıktan sonra bu derece kafaya takmak sizin açınızdan iyi değil. Bahsettiğiniz eski sevgilinizi seviyor olsaydınız ona asik olsaydınız burada lise terk yazmazdiniz siz aslında kendi içinizde onu kendinize denk görmüyorsunuz ailenizle aynı fikirdesiniz. Aldatma konusuna gelince onunda altında bu saplantili durumun olduğunu düşünüyorum yoksa affetmemeniz gerekirdi
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Haklıısnız. Ona ulaşmıyorum yazmıyorum onun bundan haberi YokNiye hala takip ediyorsunuz ki
Kendinize oyalanacak baska seyler bulun
Kendinizi bu kadar degersiz konuma siz düşürüyorsunuz farkına varın
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Ulasmasanız yazmasanız ne olur herşeyinden haberdarsınızHaklıısnız. Ona ulaşmıyorum yazmıyorum onun bundan haberi Yok
Bide kızıda takip ediyosunuz
Bitmiş gitmiş kurtulmussunuz
Size göre değil sindiremiyosunuz yapılanı anlıyorum ancak artık kendi hayatınıza odaklanma zamanınız gelmiş
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Evet o kız ayrıca sinirimi bozdu benim. BundAn sonra yapmıcağım bunuUlasmasanız yazmasanız ne olur herşeyinden haberdarsınız
Bide kızıda takip ediyosunuz
Bitmiş gitmiş kurtulmussunuz
Size göre değil sindiremiyosunuz yapılanı anlıyorum ancak artık kendi hayatınıza odaklanma zamanınız gelmiş
İnsallah yapııcam Bunustalkı bırakın. irade sizin.