• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olucak kımse yokmu

Gulberi

Adetıme 3 gün var gebelık testı yaptımsilık cıktı
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
194
52
98
26
Adetıme 3 gün kala gebelık testı yaptım sılik cıkıyo ıkı gundur yapıyorum test fotoğraflarını paylastım acaba hamılemıyım
0EEF2DA5-0174-4768-8088-1C46B755258D.jpeg

Daha 3 gün varmış bence geçmesini bekleyin kan tahlili yaptırın yanıltıcı olabiliyor bu testler
Ikı gundur 5 tane yaptım hepsınde cıktı daga oncekı aylarda yaptım ama hıc cızgı cıkmadı bılmıyorum cok umutlandım 😏

Ikı gundur 5 tane yaptım hepsınde cıktı daga oncekı aylarda yaptım ama hıc cızgı cıkmadı bılmıyorum cok umutlandım 😏
Çok umutlanmayın ne olur ne olmaz insan çok üzülüyor sonra inşallah vardır rabbim nasip eder🤲🏻

Bence de var bibi görünüyor. İlk hamileliğimde bemim de böyle çılmıştı bata 3 kala. Ertesi gün kan testinde de betahcg 35 çıkmıştı. Yarın bir kan ver bence sen de.

Hamilesin. Pozitif sonuclar hiç bir zaman yanıltıcı olmaz. Ancak negatif çıkar ise test yanlıs sonuc vermıs olabılır. Sen net hamilesin

Evet sabahta yaptım öğlende hepsınde cıktı bılmıyorum c umıtlendım ınsallah hamıleyım
Hamilesin canım, İdrar ile gebelik bakma sadece sabah ilk idrar ile yapılır, yarın akşamdan sonra çok su içme, sabah testi tekrarla, koyu renk 2 çizgi görürsün

Hayırlı olsun 😊 çok ekstrem bir durum yoksa hamilesiniz benimde çok yeniyken silik çıkmıştı o şekilde 313 tü sanırım beta hcg bugün bi sağlık merkezine kan testine gidin mutlaka

Back