bana yardımcı olacak evli bayanlara sesleniyorum

ciceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
57
0
86
39
Bursa
:teselli:arkadaşlar yanlış yere konu açmışım tekrar buraya açtım evli arkadaslara sormak istedim ben eşimle ilişkiye girince içime bosaldıgı an tekrar dısarı çıkıyor bunun sebebi nedir korkuyorum cocugum olmazsa diye yardımcı olursanız sevinirim

/FONT][/SIZE][/B]
:teselli:arkadaşlar yanlış yere konu açmışım tekrar buraya açtım evli arkadaslara sormak istedim ben eşimle ilişkiye girince içime bosaldıgı an tekrar dısarı çıkıyor bunun sebebi nedir korkuyorum cocugum olmazsa diye yardımcı olursanız sevinirim

canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biliyomusun bu sorun için ilk evlendiğimde doktora gitmeyi bile düşünmüştüm ama sonra öğrendimki zaten bunun dışarı akması gayet normalmiş ve herkestede öyle olurmuş hatta eşim bana şey bile demişti benim sperm sana alerji yapıyor heralde vücudun geri gönderiyo demiştikaydirigubbakcemile3vay be o günler geldi aklıma bilmemezlik ne kötü dimi...

ikinizede çok tesekkür ederim aslında korkmamın bi sebevide adetlerimde çok düzensiz o yüzden acama bunun sebebi düzensizlikten olabilirmi diye konu açtım

canım dışarı kaçanlara hiç üzülme normal yumurtayı döllemesi için milyarlarca sperm hücresinden tek bitanesi yeterli adet düzensizliğin bebek için engel değilki henüz çok yenisin kafanda sorun etme çok tatlı bir bebişin olur inşallah

insan evlendiği ilk zamanlar tecrübesiz oluyor hepimiz gibi...ama dr.un biri tv'de hamilelik için çalışılan dönemde kadının bacaklarını havaya dikip yatmasını hemen ayaga kalkmamısını söylemişti.yani demeki zaten çıkacak dışarı ama o dönemde hemen de ayaga kalkmamak gerekmiş.bu da henüz çocuk düşünmüyomuşsun ama aklında bulunsun hamilelik döneminde lazım olur belki...
2,5 aylık evliymişsin Allah mesut etsin inaşşalh.

canım bende 6 aylık evliyim biz daha düşünmediğimiz için onu yapmadık inşllah yaparız bizim olcakmı bakalım ya....

arkadaşların dediği gibi yap canım bacaklarını kaldır ama ben utanırım eşimden yaa öle bacaklarımı kaldırınca:1:

rahmin diger tarafında yol yok tabiki çıkıcak dışarı kafana takmaa:97:

demekki yanlız değilmişim ne güzel,bende de hep aynı şey oluyor,bende ayrıca rahim ağzı yetmezliği var,bu yüzdenmi çabuk dışarıya akıyor diyo düşünüyordum,normalmiş demek,ben hemen dışarıya akmasın diye ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırıp duvara yaslıyorum,eşim alıştı artık bu duruma,hoş hamile kaldığımda yok ya.

Son düzenleme:
arkadaşların dediği gibi yap canım bacaklarını kaldır ama ben utanırım eşimden yaa öle bacaklarımı kaldırınca:1:

kuşum sen bi evlende.....
merak etme evlendikten sonra öle utanma falan kalmıyo..içli dışlı ohh ohh

arkadaşlar zaten cvbını vermiş çok ama çok normal bi durum herkez yaşıyo..merak etme

kuşum sen bi evlende.....
merak etme evlendikten sonra öle utanma falan kalmıyo..içli dışlı ohh ohh

arkadaşlar zaten cvbını vermiş çok ama çok normal bi durum herkez yaşıyo..merak etme

evlendimde bacaklarımı kaldırmak kaldı:9:
utanma kalkar heralde dediğin gibi canım...neyse o zamanlara bi gelelimde oralar hallolur:9:

Back