- 22 Kasım 2014
- 125
- 29
- 18
- 30
- Konu Sahibi ruhlar alemi
-
pki bunlari nasil yapicam nerelere bakmam lazim nasil glck yardimci olurmusunNikah şekeri
Mandal
Davetiye katlama
Sürüyle
satiyomusun pki? nasil yapicam nerden alicamTaki falan yapabilirsiniz. Bu aralar hobi olarak kolye yapıyorum cok güzel oluyor. Siz de yapip satabilirsiniz.
satiyomusun pki? nasil yapicam nerden alicam
ewt istanbuldayim nerelere saticam pkiYok ben satmiyorum. Nerde oturdugunuz onemli, Istanbulda oturuyorsaniz ben marpuccular handan aliyorum boncuk islerini. Siz malzemeleri eminonunde her yerde bulabilirsiniz. Sark han falan filan.
pki bunlari nasil yapicam nerelere bakmam lazim nasil glck yardimci olurmusun
ewt istanbuldayim nerelere saticam pki
bnde yapiorum hawlu kenari bi deneyim bari :)Bende istiyorum hatta arastirdim birsey bulamadim. Lif oruyorum saga sola satacagim artik
yokya nerdeŞaka bir yana eğer gitme imkanınız varsa halk eğitimde sabun yapımı, tahta boyama yahut keçeden ürünler yapma kursları var. Birini öğrenip gelir sağlayabilirisniz.
Bos vakitlerin olursa ne yapabiliyorsan yap kenarda dursun inan ceyiz icin alanlar oluyor. Konu komsuda bilsin ama o ona soyler o ona derken musteri cikar. Ben oyle yapiyorumbnde yapiorum hawlu kenari bi deneyim bari :)
ewet:)neden?
bebeğiniz mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?