• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edinnnn sizce hangi alyans daha güzel ???

siyah olan yerler siliniyor..ayrıca beyaz altın olan yerlerde inanılmaz derece ciziliyor ve çirkin görünüyor..zamanla beyaz yerleri çıkıyor zaten..sadece altın cok daha iyi olur bence...tercih senin;)

$nazaralyans.jpg

benim ki bu hep klasik sevmişimdir..
birazcık kalını:1:

iki numara diyorum .hafif ve ince olanlar daha kullanışlı oluyor .kalın ve ağırları elde bir yük bence..

1. rahat değilmiş gibi duruyor. O üzerindeki süslemelerden ötürü kalın duracaktır ve parmaklar arasında boşluk kalacaktır. Ben o görüntüden hoşlanmam, ama senin için sorun yoksa bilemem.

2. geçen sene o kadar çok kullanıldı ki. Aynısının rose renkli olanını 20 kişide görmüşümdür etrafımda. Ama bence güzel.

3. biraz eski bir model sanki. 3 yıllık evli bir arkadaşımda aynısı var. Güzel, ama dediğim gibi daha yeni bir model bakabilirsin.

4. diyorum ben. Ben her zaman işlemeli modelleri çok beğenmişimdir. O da biraz kalın, ve motifleri sebebiyle oldukça farklı bir model. Bence güzel, ama beğenmeyen çok olacaktır. Alışılmadık bir şey çünkü. :1:

Mutluluklar dilerim bu arada. :16:

ikinci model hoş duruyor ama taşları zamanla düşme yapıyordur tüm taşlılarda bu sorun var tek önerim çok kalın alyanslar almayın can yakıyor bazen ve resmen yanındaki parmakları yamultuyor.ben 2. modele benzeyen bir model kullanıyorum ama taşssız

Aslında hiçbirisi tarzım değil ama 1 ve 4 güzel duruyor.

1 güzel bence......

iki numara diyorum .hafif ve ince olanlar daha kullanışlı oluyor .kalın ve ağırları elde bir yük bence..

1. rahat değilmiş gibi duruyor. O üzerindeki süslemelerden ötürü kalın duracaktır ve parmaklar arasında boşluk kalacaktır. Ben o görüntüden hoşlanmam, ama senin için sorun yoksa bilemem.

2. geçen sene o kadar çok kullanıldı ki. Aynısının rose renkli olanını 20 kişide görmüşümdür etrafımda. Ama bence güzel.

3. biraz eski bir model sanki. 3 yıllık evli bir arkadaşımda aynısı var. Güzel, ama dediğim gibi daha yeni bir model bakabilirsin.

4. diyorum ben. Ben her zaman işlemeli modelleri çok beğenmişimdir. O da biraz kalın, ve motifleri sebebiyle oldukça farklı bir model. Bence güzel, ama beğenmeyen çok olacaktır. Alışılmadık bir şey çünkü. :1:

Mutluluklar dilerim bu arada. :16:

1 ve 4 güzel canım ilk model güzel onu kesin biliyorum 4 de güzel görünüyor ama vaktin varsa mart sonunda yeni ürünler çıkar bunlar 2013 modelleri:34:

Eki Görüntüle 988279 bak ben böyle bir şey alırdım

ilk resimdeki güzelmişş =)

Eki Görüntüle 988259

benim ki bu hep klasik sevmişimdir..
birazcık kalını:1:

ben düz çok kalın olmayan alyansları seviyorum

ikinci model hoş duruyor ama taşları zamanla düşme yapıyordur tüm taşlılarda bu sorun var tek önerim çok kalın alyanslar almayın can yakıyor bazen ve resmen yanındaki parmakları yamultuyor.ben 2. modele benzeyen bir model kullanıyorum ama taşssız
hanımlar hepinize fikirlerinizden dolayı teşekkür ediyorum ama ben aldım ve severek takıyorum yorumlarınız benim için çok değerli. :) çoğu kişi gibi bende düz alyans seviyorum ama tek taşımı beraber takmak istediğim için iki renk alyans arıyordum içime sinen alyası buldum ve aldım severek takıyorum :):16: $20140219_201029.jpg

Back