• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edinnnn sizce hangi alyans daha güzel ???

2. model şık, sade ve zarif diğerleri çok kargacık burgacık göz yoruyor zariflik yok.

Ben karmaşık şeyleri seviyorum sanırım :1: iki renk yani beyaz altın ve yeşil altın istediğim için çok fazla model bulamadım. Sıradan olmasın istiyorum ama güzel bişey olsun istiyorum. Çok fazla model gördüm değişik gelenler çok oldu ama içlerinde yine de bulabildiklerimin en iyileri bunlardı

alyansımızı alırken bizim de kararsız kaldığımız modellerdi bunlar :37: biz 1. modelde karar kıldık ama ben taşsız tercih ettim çünkü taşlılar çok kalın rahatsz edici geldi bana zaten yüzük takma özürlü birisiyim:1: tavsiyem sırf modeli güzel diye tercihte bulunmayın parmağınıza rahat geleni alın çünkü sürekli takıcaksınız rahat etmeyince insanın gözüne batıyo

alyansımızı alırken bizim de kararsız kaldığımız modellerdi bunlar :37: biz 1. modelde karar kıldık ama ben taşsız tercih ettim çünkü taşlılar çok kalın rahatsz edici geldi bana zaten yüzük takma özürlü birisiyim:1: tavsiyem sırf modeli güzel diye tercihte bulunmayın parmağınıza rahat geleni alın çünkü sürekli takıcaksınız rahat etmeyince insanın gözüne batıyo

Öyle tabi rahatlık daha önemli ama ben sürekli çeşit çeşit yüzük takan biriyim her çeşit yüzüğü denediğim için yüzükten rahatsızlık duymuyorum sadece boyu önemli sıkmamalı :21: bide sevdiceğim ile çok uzaktayız mecburen internetten model seçip bulunduğumuz illerdeki kuyumcularda bulup deniyoruz :1:

Ilki çok güsel şu kadın modellerıne bırde su taşları neden yaparlar çözebılmıs değilim zaten tamtur ve tek taşda ayrı alınıyo ellı tane taslı şeye gerek varmı acaba diye düşünmüyo değilim ilkinin taşsız modeli :34:

bende alyans bakıyorum canım siyahlılara gözüm gidiyor ama bence kokoş olmak istediğin zamanlar sıkıntı yaratabilir her şeye uymaz

bende alyans bakıyorum canım siyahlılara gözüm gidiyor ama bence kokoş olmak istediğin zamanlar sıkıntı yaratabilir her şeye uymaz

Siyah kısmı bi süre sonra siliniyormuş arada bi kuyumcuya gidip boyatmak lazımmış :) duydum paylaşıyım dedim

Back