- Konu Sahibi Limonsarisi
2. model şık, sade ve zarif diğerleri çok kargacık burgacık göz yoruyor zariflik yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. model şık, sade ve zarif diğerleri çok kargacık burgacık göz yoruyor zariflik yok.
Eki Görüntüle 861339 Eki Görüntüle 861340 Eki Görüntüle 861341 Eki Görüntüle 861342 sizce hangi model daha güzel. Sadece beyaz altın ya da sadece sarı altın istemiyorum o yüzden bunları buldum başka fikriniz varsa açığım fikirlere
1. hemen hemen herkeste var
2. ve 3. çok güzel ama ben olsam 2. yi alırdım
4. pek hoşuma gitmedi
2 numara en güzeli bence :)
alyansımızı alırken bizim de kararsız kaldığımız modellerdi bunlar biz 1. modelde karar kıldık ama ben taşsız tercih ettim çünkü taşlılar çok kalın rahatsz edici geldi bana zaten yüzük takma özürlü birisiyim tavsiyem sırf modeli güzel diye tercihte bulunmayın parmağınıza rahat geleni alın çünkü sürekli takıcaksınız rahat etmeyince insanın gözüne batıyo
Eki Görüntüle 861339 Eki Görüntüle 861340 Eki Görüntüle 861341 Eki Görüntüle 861342 sizce hangi model daha güzel. Sadece beyaz altın ya da sadece sarı altın istemiyorum o yüzden bunları buldum başka fikriniz varsa açığım fikirlere
bence özellikle 1 ve 4 bende çok begendm hem taşlı hem kalın favorimdir bende bakıyorum umarım karar verebilirim
Kesinlikle 2 . sıradaki
bende alyans bakıyorum canım siyahlılara gözüm gidiyor ama bence kokoş olmak istediğin zamanlar sıkıntı yaratabilir her şeye uymaz