Bana yardım edin…

mutluolmakistiyorumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2023
89
-3
25
Lütfen önyargılı yaklaşmayın, kötü yorumlar yapmayın kızlar…

Ben 24 yaşımdayım, 25 olmama az kaldı.. Yazarken bile elim titriyor ben bir hata yaptım ve kızlığımı kaybettim. Yaklaşık 1 sene olacak hala bunun acısını çekiyorum, tövbe ediyorum ağlayarak namaz kılıyorum her gün. Detaya girmeyeceğim ama zorda olsa o kişiden ayrıldım ve şu an bir yol çizmeye çalışıyorum kendime. Ama yaşadığım ruh hali, depresyonum buna izin vermiyor. İşsizim baya bir süredir iş bulamıyorum kpss çalışmam gerekiyor odaklanamıyorum. Sürekli ağlıyorum kendimi suçluyorum. Evlenmek hayalimdi. Sevmek, sevilmek. Ve hayal olarakta kalacak gibi. İlişki yaşarsam bile sırf bu yüzden bırakılırım, terk edilirim korkusuyla erkeklere yaklaşamıyorum. Sürekli bu düşünce aklımda. Yaşıtlarım ya atandı iş sahibi oldu ya evlendi. Ben bomboş hissediyorum kendimi. Hayata tutunmaya çalışıyorum ama olmuyor hiçbir şey mutlu etmiyor beni.. Allahtan dileğim öbür dünyada mutlu olmak artık. Bu dünya beni çok yordu.

Pişman olacağın bir şeyi neden yaptın demeyin, detaya girip anlatmak istemiyorum ama şunu söyleyim , insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş kınadığım başıma geldi…

Ya saçmalama bunun yüzünden bütün bir hayatını zindan mı edeceksin kendine? Ben öyle salakça hatalar yaptım ki anlatsam aman benimkide bi şey mi ya dersin. Ona rağmen ben bile bir şekilde yoluma devam etmeye çalışıyorum. Zorundayım çünkü. Aynı şekilde sende zorundasın.

Seven adam bunlara takılmıyor ayrıca. Kendi değerini sen belirlersin başkası değil. Eğer karşındaki adamın karşısında bakire olmadığın için ezilip,büzülürsen o da başına kakar tabii. O yüzden bu konuda en ufak bir taviz göstermemelisin. Kimsenin seni bunun için yargılama hakkı yok.

Lütfen otur ve kpss'ne çalış.

Eğer bu kişi sevgilinizse, kendi isteğinizle beraber olduysanız kınadığım başıma geldi gibi bi yaklaşım bana yanlış geliyor. Başa gelen bi şey yok çünkü siz de istemişsiniz o an. Tecavüz vs varsa farklı tabi.

Ama bu demek değil ki yaptığınız şey yüzünden bu kadar dibe batın. Ben sadece eğer siz de istediyseniz arkasında durun diye diyorum. Başıma neler geldi diye değil, sevdim güvendim yaptım diye bakmak çok daha sağlıklı. Çok yeni olduğu için buna böyle bakamayacağınızı biliyorum ama zamanla en azından bunu düşünmek kendiniz için en iyi adım olur.

Bakire olmayıp evlenen zibilyon arkadaşım var. Buna hala takan ya da bunu önemli gören kişiler illaki var, herkesin kendi hayatı kendi değerleri ama bunu önemli görmeyenler de sandığınızdan fazla.

Ya saçmalama bunun yüzünden bütün bir hayatını zindan mı edeceksin kendine? Ben öyle salakça hatalar yaptım ki anlatsam aman benimkide bi şey mi ya dersin. Ona rağmen ben bile bir şekilde yoluma devam etmeye çalışıyorum. Zorundayım çünkü. Aynı şekilde sende zorundasın.

Seven adam bunlara takılmıyor ayrıca. Kendi değerini sen belirlersin başkası değil. Eğer karşındaki adamın karşısında bakire olmadığın için ezilip,büzülürsen o da başına kakar tabii. O yüzden bu konuda en ufak bir taviz göstermemelisin. Kimsenin seni bunun için yargılama hakkı yok.

Lütfen otur ve kpss'ne çalış.
Karşımdakine nasıl açıklama yapacağımı düşünüyorum kara kara, takılan erkek maalesef çok ülkemizde… Kendileri daha da fazla yaşamalarına rağmen karşı tarafa gelince namus bekçisi kesiliyorlar. Böyle düşünen erkek benden uzak dursun ama hepsi böyle düşünüyor nerdeyse .. Ülkeyi terk etmek istiyorum

Karşımdakine nasıl açıklama yapacağımı düşünüyorum kara kara, takılan erkek maalesef çok ülkemizde… Kendileri daha da fazla yaşamalarına rağmen karşı tarafa gelince namus bekçisi kesiliyorlar. Böyle düşünen erkek benden uzak dursun ama hepsi böyle düşünüyor nerdeyse .. Ülkeyi terk etmek istiyorum
Açıklama yapmak zorunda değilsin ki? Çünkü hayatına girecek kişiye karşı şu anda bir sorumluluğun yok. İnsanın tanımadığı birine karşı ne gibi bir sorumluluğu olabilir? Hayatına girdiği andan itibaren başlar birbirinize karşı olan sorumluluğunuz.

Eğer bunu takan biriysede yol vereceksin bu kadar basit. Bir ömür bunu başına kakan bir adamla yaşamaktansa yalnız kal daha hayırlıdır emin ol.
Takmayanların sayısıda az değil. Ben henüz takanla karşılaşmadım mesela.

Eğer bu kişi sevgilinizse, kendi isteğinizle beraber olduysanız kınadığım başıma geldi gibi bi yaklaşım bana yanlış geliyor. Başa gelen bi şey yok çünkü siz de istemişsiniz o an. Tecavüz vs varsa farklı tabi.

Ama bu demek değil ki yaptığınız şey yüzünden bu kadar dibe batın. Ben sadece eğer siz de istediyseniz arkasında durun diye diyorum. Başıma neler geldi diye değil, sevdim güvendim yaptım diye bakmak çok daha sağlıklı. Çok yeni olduğu için buna böyle bakamayacağınızı biliyorum ama zamanla en azından bunu düşünmek kendiniz için en iyi adım olur.

Bakire olmayıp evlenen zibilyon arkadaşım var. Buna hala takan ya da bunu önemli gören kişiler illaki var, herkesin kendi hayatı kendi değerleri ama bunu önemli görmeyenler de sandığınızdan fazla.
Dürüst olucam evet bir takım şeyler yaşamak istedim yakınlaşmak istedim ama bu kadar ilerisini istemedim o kadar cahil bir insanmışım ki şu an fark ediyorum benim bilinçsizliğimden faydalandı ve kandırdı mı desem açıkta konuşamıyorum ki konuşsam beni anlayacaksınız çok net ama, bir şey yapmak istedi ve bozulmayacağını söyledi, izin verdim güvendim ve sonuç ortada. Üstü kapalı böyle anlatabildim.

Kızlığımı kaybettim nedir ya. 😐
Her şeyin sonu gibi bahsetmişsiniz. Hayat sizin bildiğiniz o dar çevreden ibaret değil. Buna takılmayan çok insan var. Ve bundan bir kusur gibi bahsetmekten vazgeçin. Siz kendinizi eksik görürseniz karşınızdaki de öyle görür. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Kendini bu şekilde çıkmaza sokmana gerek çok canım herkes bumir hata yapabilir seni seven zaten anlar durumu hayatına bir sekilse yön vermelisin inan ki zaten artık takılan çok kişi yok bu duruma önemli olan senin tertemiz olan kalbin

Dürüst olucam evet bir takım şeyler yaşamak istedim yakınlaşmak istedim ama bu kadar ilerisini istemedim o kadar cahil bir insanmışım ki şu an fark ediyorum benim bilinçsizliğimden faydalandı ve kandırdı mı desem açıkta konuşamıyorum ki konuşsam beni anlayacaksınız çok net ama, bir şey yapmak istedi ve bozulmayacağını söyledi, izin verdim güvendim ve sonuç ortada. Üstü kapalı böyle anlatabildim.
Anladım ben sizi anladım, neler yaşandığını da tahmin ettim az çok. Ama şu ilk cümleniz, üstteki sorunuzdan çok çok daha sağlıklı, çok daha öz güvenli duruyor. Bi şeyler yaşamak istediniz ve yaşadınız. Sevdiniz, güvendiniz, yaşadınız. Bu kadar, cümle bitti.

Ama gerçekten özellikle sosyal medya bangır bangır "erkekler her b*ku yerken kadında bekarete bakması" temalı paylaşımlarla dolu olduğu için akılları başına geldi artık. Dediğiniz tipler ya gerçekten ilişki yaşamamış ve bunu bir dini öğretinin / kendi kişisel etik değer yargılarının sonucu olarak tercih eden insanlar ve kendileri gibi birini istiyorlar ya da hödükler. Hödük kısmını zaten hayatınıza sokmayın. Ama buna takılmayan da çok kişi olduğunu bilin sadece.

Pişman olacağın bir şey yapmış olabilirsin, başkasına zarar vermemişsin, hakkına girmemişsin.
İnanç noktasından bakarsan da bu kadar ümitsiz olman doğru değil.
Başka günah işlemedin mi bu zamana kadar ya da eksik yaptığın şeyler olmadı mı?
Bu konuda toplumsal bir baski olduğu için dini yönden birçok şeyin önüne geçiyor. Önemsiz demiyorum ama bu kadar öldüm bittim,kaybettim kafasında olmanın hiçbir anlamı ve faydası yok. Ki zaten endişenin büyük kısmı beni kimse kabul etmez üzerine. Sınava çalışmaz evde durursan karşına çıkacak olanlar bu tipler olabilir evet.

Son düzenleme:
Kadının derdi sadece bekaret değil ki..
Kendini kullanılmış ve işi görülmüş olrak goruyor ve güveni duyguları arzuları vs yerle bir olmuş .. düştüğü yerden kalkmaya çalışıyor..
Hatanin adı bekaretin bozulmasi..ama onunda altında ne kayiplqr kaygılar var ..haklı bı anlamda bu dusuncelerinde

Kadının derdi sadece bekaret değil ki..
Kendini kullanılmış ve işi görülmüş olrak goruyor ve güveni duyguları arzuları vs yerle bir olmuş .. düştüğü yerden kalkmaya çalışıyor..
Hatanin adı bekaretin bozulmasi..ama onunda altında ne kayiplqr kaygılar var ..haklı bı anlamda bu dusuncelerinde
Evet tam olarak duygularımı ifade etmişsiniz. Kendimi değersiz, sevgiye layık olmayan, kullanılan bir kadın gibi hissediyorum. Ve bana bunu yaşatan kişiyi Allah’a havale ediyorum biliyorum ilahi adalet birgün yerini bulacak. İnşallah ben de izlerim o adaletin işleyişini..

Anal ilişkiye olur dediniz ama sizinle vajinal yoldan mı ilişkiye girdi anlamadım cidden

X