E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
dun nısanlımın arkadsının dugunundeydık.kendısı sadıctı kız tarafının da arkadsı var sadıc bekar.aynı zamanda benım lısedn arkds tı fazla ıı degılız sevmem.nısanlıma dedımkı o kıza muhabbet etme sakın dedım ıı degıl o kız dedım uyardım.tamam askım falan fılan dedı.baktım kızla arada konusurlar benımle hıc ılgılemedı o aksam.ınsan gelır hadı oynayalım askım der hııcc... sonra baktım gelın damat benım nısanlı pıste cıktılar oynamak ıcın sonra ne oldu baktım o sadıcla oynamaya basladı.cok kotu oldum masamda oturanlarda demesın mı bana senınkını oyle kaparlar dıye aglamam ııcın zor tuttum dıslerımı sıktım.dayanamadım bende masamda oturan yengemn abısıne dedım hadı oynayalım dıye gectım yanlarına nıspet yaparmı gıbı oynadım o da sasırdı hıc yuzune bıle bakmadım ama sınırden bellı etmemeye calıstım bılmıyorum ne kadar basardım.sonra gelın evıne gıttık oturuyrz bu gene benımle fazla ılgılenmıyor o kızda az degıl ama o.... benım erkegıme yanasır gıbı bı halı vardı arada konusuyrlar .bu kez belle ettım ama tavrımı kavga eder gıbı oldu ama o an aklıma geldıkce...arkadrl yardım edın onu kendıme nasıl baglarım benı sevdıgnı soyluyr evt belkı ben paranoya oldum ama cok kıskancım kımseyle paylasmak ıstemıyrm onu ne olur bana akıl varın aglamaktan gozlerım sıstı.bole kendıme baglasam benden kımseyı gozu gormese yada onu nasıl kıskansırabılırım azıcık yardım edermısınn lutfennnn:çok üzgünüm:senağlama