Bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum:(

E

EU2

Ziyaretçi
dun nısanlımın arkadsının dugunundeydık.kendısı sadıctı kız tarafının da arkadsı var sadıc bekar.aynı zamanda benım lısedn arkds tı fazla ıı degılız sevmem.nısanlıma dedımkı o kıza muhabbet etme sakın dedım ıı degıl o kız dedım uyardım.tamam askım falan fılan dedı.baktım kızla arada konusurlar benımle hıc ılgılemedı o aksam.ınsan gelır hadı oynayalım askım der hııcc... sonra baktım gelın damat benım nısanlı pıste cıktılar oynamak ıcın sonra ne oldu baktım o sadıcla oynamaya basladı.cok kotu oldum masamda oturanlarda demesın mı bana senınkını oyle kaparlar dıye aglamam ııcın zor tuttum dıslerımı sıktım.dayanamadım bende masamda oturan yengemn abısıne dedım hadı oynayalım dıye gectım yanlarına nıspet yaparmı gıbı oynadım o da sasırdı hıc yuzune bıle bakmadım ama sınırden bellı etmemeye calıstım bılmıyorum ne kadar basardım.sonra gelın evıne gıttık oturuyrz bu gene benımle fazla ılgılenmıyor o kızda az degıl ama o.... benım erkegıme yanasır gıbı bı halı vardı arada konusuyrlar .bu kez belle ettım ama tavrımı kavga eder gıbı oldu ama o an aklıma geldıkce...arkadrl yardım edın onu kendıme nasıl baglarım benı sevdıgnı soyluyr evt belkı ben paranoya oldum ama cok kıskancım kımseyle paylasmak ıstemıyrm onu ne olur bana akıl varın aglamaktan gozlerım sıstı.bole kendıme baglasam benden kımseyı gozu gormese yada onu nasıl kıskansırabılırım azıcık yardım edermısınn lutfennnn:çok üzgünüm:senağlama

Bu isler kendine baglamakla falan olmaz güzelim, kisi bunu kendi icinden gelerek yapmali...:teselli:

Ayrica ben burda bu kadar abartacak bir durum görmedim acikcasi, tamam hafiften bir uyuz olmani anliyorum ama bu denli kiskanclik yapma bence.:nazar:

Kendinide onuda cok yipratirsin zamanla, benden baskasini gözü görmesin bana baglansin falan degil mevzu sen kendine güvenmen lazim, o zaman bu kadar kiskanclikta olmaz.a.s

bence sen paranoya falan değilsin :1no2:
hissettiklerin çok normal şeyler ve haklısında.
ben olsam durmazdım o düğünde piste çıkıp oynamaya başladığı an ben terketmiştim o düğünü. Çok üzgünüm çoook
sen çok bile dayanmışsınbenneyaptımki

sana bşi diyim mi eğer bi erkek bağlanmak istemiyorsa sen zorla bağlayamazsın. sen sadece bağladığını sanırsın am ayanılırsın :nazar:

ne diim ki arkadaşım ben sana ...:teselli:

bence fazla büyütmüşsün olayı..o kızla değilde belki kız onla konuşuyor.yani o kızla konuşmak için yanına gitmez ama kız onun yanına gelir , o da kibarlık yapacak ya birşey diyemez..
oynama meselesine gelince belki o da seninle oynayacaktı ama senin davranışlarını görünce düğün vakti üzerine gitmek istemedi.
bir insan zaten seni seviyorsa sanabağladır sevmiyorsa değildir.bu kadar..ne demek bağlamak için ne yapmalıyım..bir şey yapmayacaksın..kendin olacaksın..onu sevdiğini göstereceksin..o kadar..kalbi boş değilse sana bğlıdır zaten

sımdı aradı konustuk sen yanlıs dusunuyorsun falan fılan dedı ama o anı dusundukce kotu oluyorum ıste kotu bır geceydı onu cok sevıyorum guvenıyorum belkı ama gercekten bu kızlardan korkulur ya o kıskanclık sdece onu kaybetmekten korktuğum ıcın kımseyle paylasmak ıstemıyrum okadar sevıyorum onu nısan olmadan once bu kadar degıldı kıskanclıgım o benı kıskanırdı hep sımdı tersıne dondu sanırım boyle bır ıkı oyunla kıskanclıgın nedemek oldugunu ona hatırlatmal ıstıyorum bana soyleyebılecgnız bısı var mı arkadaslar cok ıstıyorumonu kıskandırmayı yardım edermısınz artık yapamıyorum ondan baskasını gozum gormedıgı ıcın nasıl kıskandırcm bılmıyrm bole bıraz korksun ıstıoyrum benı kaybetme korkusu olussun ıstıyrmm:KK43:

birini zorla tutamazsin yapacaksa yapar tatlim o yuzden sen uzuldugunle kalirsin icinde varsa yapar zorla guzellik olmaz umarim duzelir araniz biraz sen kiskandigini belli etmissin kizda daha cok havalara girmis gibi geldi bana yani o firsati sen vermissin birazda okuduklarimdan bunu anladim ben

sımdı aradı konustuk sen yanlıs dusunuyorsun falan fılan dedı ama o anı dusundukce kotu oluyorum ıste kotu bır geceydı onu cok sevıyorum guvenıyorum belkı ama gercekten bu kızlardan korkulur ya o kıskanclık sdece onu kaybetmekten korktuğum ıcın kımseyle paylasmak ıstemıyrum okadar sevıyorum onu nısan olmadan once bu kadar degıldı kıskanclıgım o benı kıskanırdı hep sımdı tersıne dondu sanırım boyle bır ıkı oyunla kıskanclıgın nedemek oldugunu ona hatırlatmal ıstıyorum bana soyleyebılecgnız bısı var mı arkadaslar cok ıstıyorumonu kıskandırmayı yardım edermısınz artık yapamıyorum ondan baskasını gozum gormedıgı ıcın nasıl kıskandırcm bılmıyrm bole bıraz korksun ıstıoyrum benı kaybetme korkusu olussun ıstıyrmm:KK43:

Bak güzelim, kas yapayim derken göz cikarma isine dönebilir bu, tehlikeli sularda gezme sakin...:1no2:

Ben sana söyle söyle yap kiskansin catlasin falan diyemem sana diyebilecegim tek sey daima kendin ol ve en önemlisi kendine güven, sen kendine güvenmedigin sürece sürekli böyle kiskanclik krizlerine girersin...:nazar:

Hem madem nisanlina güveniyorsun diger kizlardan sana ne? 10 tanede gelse o seni sevdikten sonra ne yazar? Rahat ol güzelim, kendini yiyip bitirme böyle:teselli:

ya canım, ben bu konularda pek bilgili sayılmam. ama kıskandırmak istiyosan merak ettirebilirsin mesela :jeyyar:

yani mesela yanında acelen varmış gibi fln. ama gene de sen tecrubeli üyeleri dinle, sana daha faydalı olurlar yerimseniben dediim gibi kötüyümdür bu işlerde :tomato: ama gene de aklında bulunsuna.s.

eger seni seviyorsa sen kendın daha ıyısını bilirsin ama bazı yerlerde ic gudulerımız dogrudur kendıne baglamakda ne demek seviyorsa zaten baglanmısdır o yasadıkarında daha ıyı nisanlını davranıslarıyla ölçüp biçersin ona gore dusuncelerinde kararlı olursun

Yasin kücük sanirim, ben yazdiklarindan ve düsündüklerinden bunu anladim...
Kiskanman cok dogal, sevdigin nisanlin sonucta ve uyarmisin fazla yaklasma diye.
ama bence mevzuyu fazla büyütme kafanda, sanki adam hergün hovardalik yapiyormus gibi "onu nasil kendime baglicam" diye düsüncelere kapilma...

ask öyle planlamayla, oyunlarla yürümüyor maalesef. kimseyi zorla kendine baglayamazsin, deli divane asik edemezsin... öyle olsa dünyada ask acisi kalmazdi zaten, sana ne gibi bu formül söyleyebiliriz ki burda? o tamamen senin ve karsindakinde bitiyor.
sen onun sevgisinden emin olmasan nisanlanmazdin yani, bi olay yüzünden neden böyle büyük süphelere kapildin?
ayrica masanda oturan ve sana o cirkin sözü söyleyen kisileri cok kinadim, böyle kisilerin gazina gelme lütfen.
Oturup konusacaksin nisanlinla, ben böyle seyleir kabul edemem hosuma gitmiyor, seni kiskaniyorum ve beni üzdün diyeceksin.
Hic öyle onu nasil kiskandiracam, nasil kendime baglicam diye sacma sapan cocukca oyunlara kapilma bence...

seninle ilgilenmemesi sinir bozuucu gerçekten ama o kızlada oynamasında bişe yok bence.ayrıca sana şunu sölim kıskansan bile belli etme sakın ve hiçbişey olmamış gibi davran benden sana bi tavsiyekaydirigubbakcemile5

seninle ilgilenmemesi sinir bozuucu gerçekten ama o kızlada oynamasında bişe yok bence.ayrıca sana şunu sölim kıskansan bile belli etme sakın ve hiçbişey olmamış gibi davran benden sana bi tavsiyekaydirigubbakcemile5

nasıl bişey yok oynamasında yaa :kızgın:
benim sinir sistemim çöker. ayyy bende de mi problem var aceeep -tatlicadiarzu-

şunu bilir ve söylerim fazla kıskançlık erkekte ters tepki yapıyo kıskan ama belli etme ve kendini de yeme boş yere aradan 1 hatfa geçecek ve unutacaksın o kızı bir daha nerde göreceksin ki...kim olsa üzülür ama abartma ilerisi için zaralı

nişanlısınız canım ve tepkinde haklısın sevdigin nişanlın. ama nişanlın senin yanına yakısır ve bir baskası için seni üzmemeli. cünki bastan uyarmıssın canım .ben olsam belki de fevri davranıp tepkimi belli ederdim ii tutmussun kendini üzüldügünü ve hareketlerine biraz dikkat etmesii söyle takma birde kafana bazılarının kıskanılmak hosuna gidiyor

haklısın kıskanmakla bunun çocuklukla flnda ilgisi yok insanın yapısıyla ilgli ben olsam bi dk bile durmazdım orda,ha yanlış anlama kavga et,küs,soğuk davran diede demiorum.. bu erkekler bi garip kıskandıını belli etmesen başka tarafa kayabliolar ama çokta üstüne gidersen bunalıolar yani bunun bi ortasını bulmak lazım,o da çok zor ben hala uğraşıorum =) ama şöle düşün çok fazla sıkma canını geçti gtti sen bundan rahatsz olduunuda sölemzsn dha fazla üstüne gtme ters tepmesin rahat ol

arkaslar cok dogru soyluyorsunuz ama ya bellı etmeme calısyorum ınankı ama yapamıyorum yapamıyorum işte:KK43: doktora gıtsemmı acaba bu kıskanclıga care olurmu sızce

doktora gitmene gerek yok kendine güven yeter....ve bunu da ona hissettir oynayarak aslında bir yerde hissettirmişsin...

tek bir şey söyleyeyim nişanlının yaptığı çok ayıp, uyardığın halde böyle davranmasına anlam veremedim.

nedir bu kıskançlık ya insan neden sevdgını kımseyle paylasamaz...
bence cok bellı etme canm kıskandıgını bılerek de yapmıs olabılır senın tepkını ölçmek icın :eek:

canım o seni kıskandırıyor nie doktora gidesin böyle bir ortamda tepkisiz kalmak vaka bence gayet normal

X