sana büyük bir sınav işte. öncelikle politik olup, bu bayanla hem geçinip, hemde ona ders vermelisin.
öncelikle düğünden sonra kesinlikle ve kesinlikle onlardan uzak bir yere taşının. Onun seni sağda solda anlatması, zaten kendi kişiliğini gösteriyor.
Sen onu sevmediğini ona hissettirme, o nekadar sana takılıyorsa, sen az takıl. sana iğneleyici laf kullanıyorsa, sende kahkalarla geri cevap ver. kendini ezdirme, fakat aynı zamanda saygılı ol. Nışanlına anlat bu durumu. Görümcenin niye böyle birşey yaptığını anlamıyorum dersin...
amacı belkide aranızı bozmak. o yüzden dua et yüce allaha. sınavlanıyorsun belkide. ama sakın, kendini yiyip bitirme, görümcen bunu istiyor zaten!!!
Sen tam tersini yap, o seni yerden yere vurdukca, sen dim dik ayakta dur, güzel güzel hanım hanımcık giyin süslen. çok fresh bir şekilde. kimse beni yıkamaz misali.
görümcenin yanındayken de nışanlına: hayatım sana çay doldurayım da sıcak sıcak iç falan dersin. nışanlınla çok ilgilen.
nışanlına da sonra ayrı kaldığınızda lütfen beni herkesten koru ve sahip çık dersin. karşına al demiyorum, fakat sen bir erkeksin, sen ne dersen o olu verir gibi şeylerden bahset nışanlına ki, kendini çok önemli iyi hissetsin. herşeyi sanki o biliyormuş gibi onu biraz pohpohlarsın.
başka aklıma gelmiyor. Görümcenle bir problem yaşadığında, buraya yaz. yardımcı olmaya çalışırız.