bana yardım edin ne olur :(

onlarin agzi yok dili yok ne isterler bu hayvanlardan bu insanlik nereye gidiyor bu nasil bir vicdandir yaziklar olsun ALLAH belalarini veriri zaten bunu yapanlarin yanina kalmaz

diyemezlerki bana kızgın yağ dölmeyin ne olur diye sadece kafalarını eğerler vahşice öldürülmeye başka bir tepki veremezler allah ım düşündükçe çıldırıyorum çok üzülüyorum

böyle insanların toplumda olmaları bile suç...

suç ama bizim ülkemiz öyle güzel bir ülke ki hayvana şiddeti kabahat sayıyorlar suç saymıyorlar para cezası ödeyip bırakıyorlar o sesleri bile çıkmayan masum yavrular için bir yasayı bile çok gördüler

kızlar ne olur verdiğim imza linkini her yerde paylaşın facelerinizde paylaşın eğer ailenizdekilerin tc kimliklerinide biliyorsanız onlarında yerine imza atın

haklısın geçen pazar bir kediye araba çarpmış arka bacaklarını sürütüryordu kediyi tutuamadık bile beldiye yi aradım yok klinik aradım para istiyorlar yardım edcek bir tlf bile yok şu memlekette..

haklısın geçen pazar bir kediye araba çarpmış arka bacaklarını sürütüryordu kediyi tutuamadık bile beldiye yi aradım yok klinik aradım para istiyorlar yardım edcek bir tlf bile yok şu memlekette..

ama başbakan katrilyonluk malikanesinde oturmayı biliyor hayvanlar için bir tane projesi yok haram olsun tüm haklar ona

Artık sokak hayvanlarına çarpanlar hayvanları kliniğe götürdüklerinde hiçbir ücret ödemeden tedavi ettiriyorlar
Ama bunun böyle olduğunu kimse bilmediği için veterinerler para kazanmak uğruna söylemiyorlar

Bu gibi bir durum gördüğünüzde ya da siz çarptığınızda veteriner kliniklerine götürüp ücretsiz bakılabileceğini bildiğinizi ve bakmalarının zorunlu olduğunu söyleyin
Eğer ki çarpıp kaçan bir araç görürseniz plakasını alın ve belediyeye ya da bulunduğunuz ilin hayvan hakları derneklerine şikayette bulunun
Artık bakım ve tedavi ücretsiz olduğu için çarpıp kaçanlar suçlu sayılıyor

bu durumu kimse bilmiyor lütfen herkes böyle bir kanun oldugunu herkese söylesinki o canlar hayatlarına kavuşsun:26:

Önceden hayvanlara çarpanlara 369 tl ceza veriliyordu
Artık tedavi ettirmek ücretsiz ve hayvanlara çarpıp kaçanlara ceza 750 tl

Berencim bugünkü eylemde bulunabildin mi?
Malesef ben katılamadım Ankara'da değilim şuan

kapanmış imzaya dilekçe gönderilmiş konuda bahsi geçen yerde oturuyorum etrafta bir tane bile başı boş gezen köpek görmedim yıllardır burda yaşıyorum. yazık çok yazık belediyeleri rahat bırakmayın sürekli arayıp ya da bireysel şekilde dilekçe yollayıp bir şeyler yapmaya çalışın lütfen. burda çok üzülüyorum diye ağlayıp dövünmekle olmaz lütfen elinizden geldiği kadar bu hayvanlara yardım etmeye çalışın barınaklar aç hayvanlarla dolu evinizde yemekler çöpe gidiceğine düzenli olarak ayırın barınakları araştırın onlar gelip alırlar. ben staj yaptığım yerin yemekhanesiyle görüştüm artık yemekler çöpe gitmiyor bir kutuda biriktirilip barınaklara gönderiliyo bu bile kardır. lütfen elinizden geldiğince destek olun çok üzülüyorum diyip bırakmayın bu konuyu gerçekten üzülüyorsanız lütfen bir şeyler yapın yüzlerce aç hayvan var kış onlar için yeterince zor geçti zaten belki bundan sonrası için daha çok faydamız olur..

Bu çok kötü bir paylaşım olucak ama görün sizlerde bu masum hayvanlara ne eziyetler yapıyolar

hayvan hakları sitelerinde denk gelmişsinizdir belki çocuklar sadece eğlenmek için köpeğin ağzına fişek koyup patlatıyorlar sonuç ortada....

ben onlara çocuk demek istemiyorum çünkü çocuk dediğin masum olur şeytan bunu yapanlar sapık geleceğin pislikleri bunlar lütfen etrafınızda ki çocukları bu konularda bilinçlendirin, uyarın lütfen .....

Son düzenleme:

Yapılabilecek o kadar çok şey var ki
Bunlar da gerçekten çok önemli detaylar
Fakat detaylı şekilde ilgilenemiyorsanız bile yaptığınız rutin şeylerde bile onların hayatlarını kurtarabilecek büyük ayrıntılar mevcut
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...tirmak-icin-yapilabilecek-ufak-yardimlar.html
Burada kolaylıkla yapabileceğiniz şeyleri paylaşmıştım
Herkes bu şekilde davranırsa hayat onlar için daha yaşanılır hale gelir

keşke herkes yapabiliceklerinin farkına varabilse....

Ne büyük acımasızlık.O köpekleri toplamanın başka yolu yok mu sanki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…