verdiğim linke tıklayın sayfanın aşag kısmında ad soyad bölümü var orayı doldurun arkadaşlar o zaman imza atmış oluyorsunuz
bende oyle birsey yazmiyor berenim :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
verdiğim linke tıklayın sayfanın aşag kısmında ad soyad bölümü var orayı doldurun arkadaşlar o zaman imza atmış oluyorsunuz
bende oyle birsey yazmiyor berenim :26:
sözde sokak köpekleri başı boş oluyormuş tehike saçıyormuş bir adamı öldürmüşler allah ım sen bana sabır ver bir deli böyle bir haber çıkarmış bu haberi duyanlarda sokak köpeklerini diri diri yakıyorlar ve belediye hiç bir şey yapmıyor![]()
bebegım 3026 numaralı ımzada benımm .. arkandayızzzzzarkadaşlar bu verdiğim linke tıklayın açılan sayfanın aşag kısmında ad soyad bölümü var orayı doldurun gönderin imza atmış oluyorsunuz öyle
Yaşam Hakkına Saygı - Ankara'da Belediyenin Görev İhmali Hakkında
İnsanlar birbirini öldürüyor sesleri çıkmıyor,kadına tecavüz ediliyor sesleri çıkmıyor,5 ytl için millet komşusunu öldürüyor sesleri çıkmıyor.köpek insana saldırıp öldürünce mi ses çıkarıyorlar..Bu nasıl iştir yaaaa,güçleri bir tek köpeğe mi yetiyor...vahşet bu....haa bir köpeği yakarak öldürmüşsün ha bir insanı öldürmüşsün,iki zihniyet arasında da fark göremiyorum![]()
Canım sakın sakın yanlış anlama ama güvenilir bir site dimi bu vatandaşlık no falan istiyor çünkü ben pek anlamam böyle şeylerden.
Ben neden beceremedim ya:S Baktım ama anlayamadım ..Üye olmak gereklimi?
Kızlar geçen hafta falandı sanırım iranlı bi adam spor için yürüyüşe çıkıyomuş sabah sessiz sakinmiş ortalık 4-5 köpek bir olup adamı öldürmüşler. Adam iranda yaşıyomuş aslında oğulları ankara da okuyomuş onları ziyarete gelmiş. Haberlerde adamı da gösterdiler oğuluyla konuştular. Yalan haber değil yani. Fakat ne olursa olsun kesinlikle köpekleri yaklamaları gerekmezBu büyük bi canilik
Yakmayı akıl edenler, bi köpek bakım evi açıp oraya toplamayı düşünemiyo mu pes yanii.. Nasıl bi vicdandır bu, çok üzücü
![]()
berencim
ben gönderdim
ama ismim neden hemen çıkmadı
bidaha göndersem olurmu acaba
Beren bütün sülalemın eşimin ısmını gırecegımmmm emın ol ...
Lanet olası ınsanlarr ..yakmadan öncede tecavüz edip işkence yapmışlar aklım almıyor gözlerim dolu dolu nasıl yaparlar rabbim onların cezasını en yakın zamanda verir inşallah![]()