bana yardım edin ne olur :(

Yaşam haklarına saygı örgütü gönüllüler tarafından kurulan kar amacı gütmeyen hayvansever topluluklarından biri
Sessiz Kalma Suça Ortak Olma sloganı altında hayvan zulümlerinin önüne geçmek için gerekli yerlere dilekçeler hazırlayıp imza kampanyaları düzenliyorlar
Dilekçelerin geçerliliği açısından tc kimlik no istenir her dilekçede
Bu topluluğun takipçisi ve destekçisi olmak ve bu tür konulardan haberdar olmak insanlık görevi diye düşünüyorum

Lanet olası ınsanlarr ..
BU dunyada cezalandırılacak o kadar cok sey var kii ama insanoglunun acize gücü yeter Allah belalarını versinn .. pislıkler
dilsiz yaratıga tecavuz edecek kadar sapkın serefsiz mahluklar ..

sen ne istersin ki o masum dilsiz canlıdan tecavüz etmişler bide allah ın belaları en yakın zamanda çolugundan çocugundan çıksın bunun acısı işte o zaman anlarlar ne demek oldugunu:43::43:

Yaşam haklarına saygı örgütü gönüllüler tarafından kurulan kar amacı gütmeyen hayvansever topluluklarından biri
Sessiz Kalma Suça Ortak Olma sloganı altında hayvan zulümlerinin önüne geçmek için gerekli yerlere dilekçeler hazırlayıp imza kampanyaları düzenliyorlar
Bu topluluğun takipçisi ve destekçisi olmak ve bu tür konulardan haberdar olmak insanlık görevi diye düşünüyorum

çok doğru bende sesimi duyurmaya çalışıyorum
önüme gelen herkese anlatıyorum bu durumu
herkese imza attırmaya çalışıyorum ve eryamana çok yakınım gidip ordaki insanları dövmek istiyorum bunları yapanları ya böyle öldüresiye dövmek :47::47:

sen ne istersin ki o masum dilsiz canlıdan tecavüz etmişler bide allah ın belaları en yakın zamanda çolugundan çocugundan çıksın bunun acısı işte o zaman anlarlar ne demek oldugunu:43::43:

Yapanların çoluğundan çocuğundan çıkmasın onlarında suçu yok ki.Direk yapan bulsun belasını...

Yapanların çoluğundan çocuğundan çıkmasın onlarında suçu yok ki.Direk yapan bulsun belasını...

sinirden ne söylediğimi bilmiyorum canım evet yapanlar belalarını bulsunlar aynı şeyi onlarada biri yapsın diri diri yakılmak ne demekmiş anlasınlar:5:

bılgılendırdıgın ıcın cok sa ol sayın editör .. dunyadan haberımız yok inan dılekcede tc ıstendıgını bılmıyordummm ...

Hayvansever gazete,Haytap,Peta Türkiye gibi büyük hayvan hakları örgütlerini takip etmek çok önemli
Hayvan zulümlerinin kabahat kanunundan çıkarılıp ceza kanunu içine alınmasına yönelik ciddi çalışmaları var ve destek bekliyorlar
Bu insanlar sadece para cezasıyla kurtulmamalı

Göndereceğiniz imzalarda vatandaşlık numarasını yanlış girdiğinizde ne yazıkki yetkili merciilerde imzanız bir nitelik taşımıyor. İmzanızın hukuki niteliği olması için lütfen vatandaşlık numarası olarak yanlış rakamlar vermeyiniz.

Bu yazıyı okumayı unutmayın.Yanlış girilen bir bilgi imzayı iptal kılıyor.Ben zaten imzamı vermiştim.Herkese iyi geceler..

sağol zeynebim allah razı olsun:43::43:
ne demek balımm . ınsanlık vazıfesii . pet shoplar paraya para demez .mılyarlık köpeklerı alırlar. ama sokaktakini yakarlarr.. ınsan ınsanı katledıyor baba cocuguna tecavuz edıyor..akıl mantık zeka vıcdan hersey ınsanda halbuki kızlarr .. ama bu devlette ınsana bıle ıdam yok .. mantıgı aklı olmayan dilsiz hayvana yaptıkklarına bak sen !!
Adaletine bak be !!

ne demek balımm . ınsanlık vazıfesii . pet shoplar paraya para demez .mılyarlık köpeklerı alırlar. ama sokaktakini yakarlarr.. ınsan ınsanı katledıyor baba cocuguna tecavuz edıyor..akıl mantık zeka vıcdan hersey ınsanda halbuki kızlarr .. ama bu devlette ınsana bıle ıdam yok .. mantıgı aklı olmayan dilsiz hayvana yaptıkklarına bak sen !!
Adaletine bak be !!

kabahat sayılıyor biliyormusun zeynebim hayvana işkence suç değil yani nasıl bir anayasamız varsa allah belalarını versin onlarında trilyonluk katrilyonluk adam hepsi bu devlettekiler bir şu masum canlılar için yasa çıkaramadılar yazıklar olsun hakkım haram olsun hepsineee:47:

lanet olsun böyle insanım diye dolaşan mahluklara:47:
Allahım o masum hayvanların çektiği acının bin mislini çektirerek alsın canlarını
o işkence yaparak canlarına kıydıkları hayvanlar öbür tarafta hakları için karşılarına çıkacak
hayvanlara işkence yaptıklarını görünce, duyunca deli oluyorum o kadar içten beddua ediyorum ki
böylelerine acı çeke çeke kıvrana kıvrana ölsünler:47::47:

kızlar inanın sabrediyorum nedenmi kıyamet gününde bu masum canlara yapılan bu haksızlıklar bu vahşet verici eziyetlerin hepsinin hesabını rabbim sorcak onlardan:43:

Katılıyorum sana Canım.. Çok üzücü... Yazık. İnsanlık ayıba..

lanet olsun böyle insanım diye dolaşan mahluklara:47:
Allahım o masum hayvanların çektiği acının bin mislini çektirerek alsın canlarını
o işkence yaparak canlarına kıydıkları hayvanlar öbür tarafta hakları için karşılarına çıkacak
hayvanlara işkence yaptıklarını görünce, duyunca deli oluyorum o kadar içten beddua ediyorum ki
böylelerine acı çeke çeke kıvrana kıvrana ölsünler:47::47:

kıyamet gününde tek tek rabbim hesabını sorucak
sabrediyorum

kızlar olabildiğince herkesle paylaşın bu linki herkese imza attırmaya çalışın sadece kk ya olmaz:26::26:

Çevrenizde,ilinizde bu tür durumlarla karşılaştığınızda mutlaka belediyenize dilekçe verin
Eğer bu zulümleri yapan belediye ise (zehirleme,öldürme gibi) bulunduğunuz ilin hayvansever derneğine ulaşın
Sadece tek bir maile,facebook sayfalarına yazacağınız bir mesajla bu tür şeylerin önüne geçebilirsiniz
Haytap örgütünün neredeyse her ilde temsilcileri var ve sizlerden gelecek ihbarlarla can kurtarıyorlar

Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği DOHAYKO - ADANA

Bir Can Bin Yaşam ve Eğitim Derneği- ADANA

Konyaaltı Dostları Derneği - KDD - ANTALYA

Giresun Hayvanları Koruma Derneği - GİRHAYKO - GİRESUN

Diyarbakır Hayvanları Koruma Derneği - DİHAYKO - DİYARBAKIR

Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği - DOHAYDER - İZMİR

Hayvan Dostları Derneği - HAYDOST - İZMİR

Seferihisar Hayvanları Koruma Derneği - Seferihisar, İZMİR

Bir Damla Yaşam Derneği - BİTLİS

Ege Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği - EGEHAYKO - KUŞADASI

Balıkesir Hayvanları Koruma Derneği - BALIKESİR

Evsiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği - EHDKD - İSTANBUL

Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği - HAÇİKO - İSTANBUL

Ortaca Hayvan Dostları Derneği - HAYDOS Ortaca, MUĞLA

Yenişehir Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği - YEDOHA Yenişehir, BURSA

Doğa ve Hayvan Hakları Koruma Derneği - SAKARYA

Bartın Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği - BARTIN

Zonguldak Hayvan Hakları Derneği - ZONHAYDER - ZONGULDAK

Kahramanmaraş Doğayı Hayvanları Sevenler Derneği - DOHAYSEV - KAHRAMANMARAŞ

Canlı Alemin Muhafizesi İçtimai Birlik Derneği - ALYANS - AZERBAYCAN (Gönüllü üye dernek)

haber sitesinde görmüstüm önce tecavüz edip sonra yakmislar sanirim..

cok vicdansizlar,bunun hesabini aHIRETTE

ödeyemezler...

Back