haber sitesinde görmüstüm önce tecavüz edip sonra yakmislar sanirim..
cok vicdansizlar,bunun hesabini aHIRETTE
ödeyemezler...
haber sitesinde görmüstüm önce tecavüz edip sonra yakmislar sanirim..
cok vicdansizlar,bunun hesabini aHIRETTE
ödeyemezler...
şu an burnumun direği sızlıyor ve sinirden titriyorum ALLAH BELALARINI VERSİN
bunlarla aynı sıfatı (insan) taşımaktan utanıyorum
Rabbim cennet kokusunu bile aldırmasın onlara inşallah
arkadaşlar ankarada masum köpekleri diri diri yaktılar ve buna sessiz kalmamak için imza kampanyası başlattık büyük şehir belediyesine dilekçe göndericez ne olur bana yardım edin sizde imza atn o masum hayvanlar için allah rızası için
Yaşam Hakkına Saygı - Ankara'da Belediyenin Görev İhmali Hakkında
evcil hayvanlar bölümüne de açmalısın bu konuyu canım..
yada taşınır zaten konu..
herkes imzaya arkadaşlar..
sessiz kalmayalım nolur..
Melih Gökçek bu olayı gören duyan ve kim olduğuna dair bilgisi olan herkesin ona ulaşmasını yazdı
Umarım bulunur bu caniler çok düşük bir ihtimal de olsa en ufak bir bilgisi ya da duyumu olan varsa mutlaka ulaşsın
Geceden beri bayağı imza atılmış..
Şaka gibi ya üye olamıyorum siteye
Tamam canım oldu, attım imzamı. İnşallah gereken yapılır...siteye üye olmana gerek yok canım son acil şikayetlere tıkla orda ankara başıklıya tıkla sayfanın alt kısmında ad soyad kısmı var orayı doldur imza atmış oluyorsun o zaman
Tamam canım oldu, attım imzamı. İnşallah gereken yapılır...
sabah netten baktım kastamonuda 6 tane yavrusu olan bir kopege kızgın yag dokmuslermemeleride yanmıs hayvancıgın valla bunu yapanlar yaratık baska birsey ya insan olamazlar
bu haberi bilmiyordum Allah belalarını versin inşallah ne istediler bari zehirleyin öldürdün kızgın yağ ne demek ya
sabah netten baktım kastamonuda 6 tane yavrusu olan bir kopege kızgın yag dokmuslermemeleride yanmıs hayvancıgın valla bunu yapanlar yaratık baska birsey ya insan olamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?