bana yardım edin ne olur :(

haber sitesinde görmüstüm önce tecavüz edip sonra yakmislar sanirim..

cok vicdansizlar,bunun hesabini aHIRETTE

ödeyemezler...

şu an burnumun direği sızlıyor ve sinirden titriyorum ALLAH BELALARINI VERSİN
bunlarla aynı sıfatı (insan) taşımaktan utanıyorum
Rabbim cennet kokusunu bile aldırmasın onlara inşallah

şu an burnumun direği sızlıyor ve sinirden titriyorum ALLAH BELALARINI VERSİN
bunlarla aynı sıfatı (insan) taşımaktan utanıyorum
Rabbim cennet kokusunu bile aldırmasın onlara inşallah

amin vuslatım bende çook ağladım sinirlerim çok bozuk sesimi duyurmaya çalışıyorum

evcil hayvanlar bölümüne de açmalısın bu konuyu canım..
yada taşınır zaten konu..

herkes imzaya arkadaşlar..
sessiz kalmayalım nolur..

evcil hayvanlar bölümüne de açmalısın bu konuyu canım..
yada taşınır zaten konu..

herkes imzaya arkadaşlar..
sessiz kalmayalım nolur..

evcil hayvanlar bölümüne açsaydım bu kadar ilgi görmezdi canım ondan buraya açtım genelde oraya pek bakmıyorlarda:26:

Melih Gökçek bu olayı gören duyan ve kim olduğuna dair bilgisi olan herkesin ona ulaşmasını yazdı
Umarım bulunur bu caniler çok düşük bir ihtimal de olsa en ufak bir bilgisi ya da duyumu olan varsa mutlaka ulaşsın

melih gökçek öyle yazacagına seferber etsin herkesi buldursun mobese kameralarından başka yerlerden çıldırcam ya

1 imzada benden. Nasıl kıyıyorlar kimsesiz zavallı varlıklara yahu hiç mi Allah korkusu kalmadı bu insanlarda

siteye üye olmana gerek yok canım son acil şikayetlere tıkla orda ankara başıklıya tıkla sayfanın alt kısmında ad soyad kısmı var orayı doldur imza atmış oluyorsun o zaman
Tamam canım oldu, attım imzamı. İnşallah gereken yapılır...

sabah netten baktım kastamonuda 6 tane yavrusu olan bir kopege kızgın yag dokmusler memeleride yanmıs hayvancıgın valla bunu yapanlar yaratık baska birsey ya insan olamazlar

sadece 3700 kişi imza atmış 70 milyondan sadece 3700 bu kadarız işte

sabah netten baktım kastamonuda 6 tane yavrusu olan bir kopege kızgın yag dokmusler memeleride yanmıs hayvancıgın valla bunu yapanlar yaratık baska birsey ya insan olamazlar

bu haberi bilmiyordum Allah belalarını versin inşallah ne istediler bari zehirleyin öldürdün kızgın yağ ne demek ya

bu haberi bilmiyordum Allah belalarını versin inşallah ne istediler bari zehirleyin öldürdün kızgın yağ ne demek ya

boyle insanlarla birlikte yasıyoruz iste savunmasız zararsız bir cnlıya bunu yapan manyaklar yarın oburgun gun insanlara neler yapar..onlara kızgın yag banyosu yaptırcaksın anlasın pislikler nasıl oluyormus

onlarin agzi yok dili yok ne isterler bu hayvanlardan bu insanlik nereye gidiyor bu nasil bir vicdandir yaziklar olsun ALLAH belalarini veriri zaten bunu yapanlarin yanina kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…