Lanet olası ınsanlarr ..
BU dunyada cezalandırılacak o kadar cok sey var kii ama insanoglunun acize gücü yeter Allah belalarını versinn .. pislıkler
dilsiz yaratıga tecavuz edecek kadar sapkın serefsiz mahluklar ..
Yaşam haklarına saygı örgütü gönüllüler tarafından kurulan kar amacı gütmeyen hayvansever topluluklarından biri
Sessiz Kalma Suça Ortak Olma sloganı altında hayvan zulümlerinin önüne geçmek için gerekli yerlere dilekçeler hazırlayıp imza kampanyaları düzenliyorlar
Dilekçelerin geçerliliği açısından tc kimlik no istenir her dilekçede
Bu topluluğun takipçisi ve destekçisi olmak ve bu tür konulardan haberdar olmak insanlık görevi diye düşünüyorum
bir daha dene nilüfercim alah razı olsun imza için
sen ne istersin ki o masum dilsiz canlıdan tecavüz etmişler bide allah ın belaları en yakın zamanda çolugundan çocugundan çıksın bunun acısı işte o zaman anlarlar ne demek oldugunu
Yapanların çoluğundan çocuğundan çıkmasın onlarında suçu yok ki.Direk yapan bulsun belasını...
teşekkür ederim nilüfercim çok sağolevet göndermiş bulunmaktayım
bursa kızılcık benim
meil adresim yanlış olmuş şimdi oldu
bılgılendırdıgın ıcın cok sa ol sayın editör .. dunyadan haberımız yok inan dılekcede tc ıstendıgını bılmıyordummm ...Yaşam haklarına saygı örgütü gönüllüler tarafından kurulan kar amacı gütmeyen hayvansever topluluklarından biri
Sessiz Kalma Suça Ortak Olma sloganı altında hayvan zulümlerinin önüne geçmek için gerekli yerlere dilekçeler hazırlayıp imza kampanyaları düzenliyorlar
Dilekçelerin geçerliliği açısından tc kimlik no istenir her dilekçede
Bu topluluğun takipçisi ve destekçisi olmak ve bu tür konulardan haberdar olmak insanlık görevi diye düşünüyorum
kocişi de gırdım hayatım oraya :)teşekkür ederim nilüfercim çok sağol
kocişi de gırdım hayatım oraya :)
ne demek balımm . ınsanlık vazıfesii . pet shoplar paraya para demez .mılyarlık köpeklerı alırlar. ama sokaktakini yakarlarr.. ınsan ınsanı katledıyor baba cocuguna tecavuz edıyor..akıl mantık zeka vıcdan hersey ınsanda halbuki kızlarr .. ama bu devlette ınsana bıle ıdam yok .. mantıgı aklı olmayan dilsiz hayvana yaptıkklarına bak sen !!sağol zeynebim allah razı olsun
ne demek balımm . ınsanlık vazıfesii . pet shoplar paraya para demez .mılyarlık köpeklerı alırlar. ama sokaktakini yakarlarr.. ınsan ınsanı katledıyor baba cocuguna tecavuz edıyor..akıl mantık zeka vıcdan hersey ınsanda halbuki kızlarr .. ama bu devlette ınsana bıle ıdam yok .. mantıgı aklı olmayan dilsiz hayvana yaptıkklarına bak sen !!
Adaletine bak be !!
kızlar inanın sabrediyorum nedenmi kıyamet gününde bu masum canlara yapılan bu haksızlıklar bu vahşet verici eziyetlerin hepsinin hesabını rabbim sorcak onlardan
lanet olsun böyle insanım diye dolaşan mahluklara
Allahım o masum hayvanların çektiği acının bin mislini çektirerek alsın canlarını
o işkence yaparak canlarına kıydıkları hayvanlar öbür tarafta hakları için karşılarına çıkacak
hayvanlara işkence yaptıklarını görünce, duyunca deli oluyorum o kadar içten beddua ediyorum ki
böylelerine acı çeke çeke kıvrana kıvrana ölsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?