off ya neden böyle bişey yapıldı
sözde sokak köpekleri başı boş oluyormuş tehike saçıyormuş bir adamı öldürmüşler allah ım sen bana sabır ver bir deli böyle bir haber çıkarmış bu haberi duyanlarda sokak köpeklerini diri diri yakıyorlar ve belediye hiç bir şey yapmıyor
sözde sokak köpekleri başı boş oluyormuş tehike saçıyormuş bir adamı öldürmüşler allah ım sen bana sabır ver bir deli böyle bir haber çıkarmış bu haberi duyanlarda sokak köpeklerini diri diri yakıyorlar ve belediye hiç bir şey yapmıyor
Öyle şey olur mu ya nasıl yapabilirler:S Siz duydunuzmu yoksa şahit mi oldunuz.Nasıl can vericekler ya
bende attim imzami canim bunu yapanlar cezasiz kalmamali
evet arkadaşlar lady nin dediği doğru yakılmadan önce tecavüz etmişler köpeklere burda söylemek istemiyorum ayıp kaçıcak belki ama köpeklerin makat yerleri çok vahşice zulüm görmüş
çıldırcam
Ne yapmak gerekki ya hiç bilmem böyle nereye gidilir nereye başvurulur çok üzüldüm ama ya .Hiç mi vicdan yok hiç mi off ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?