• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edin ne olur :(

off ya neden böyle bişey yapıldı :14:

sözde sokak köpekleri başı boş oluyormuş tehike saçıyormuş bir adamı öldürmüşler allah ım sen bana sabır ver bir deli böyle bir haber çıkarmış bu haberi duyanlarda sokak köpeklerini diri diri yakıyorlar ve belediye hiç bir şey yapmıyor:43:

sözde sokak köpekleri başı boş oluyormuş tehike saçıyormuş bir adamı öldürmüşler allah ım sen bana sabır ver bir deli böyle bir haber çıkarmış bu haberi duyanlarda sokak köpeklerini diri diri yakıyorlar ve belediye hiç bir şey yapmıyor:43:

kendilerini diri diri yansa ne yaparlar acaba insanlık dışı resmen bu:41:

onca tecavuzcu katili yakmıyorlar asılsız sacma sapan haberlerle kopekler kıyıyorlar yahu bu hayvan oyle birsey yapsada hastadır tedavisi yapılır bunlar bahane vicdansız bunlar ya

kızlar inanın sabrediyorum nedenmi kıyamet gününde bu masum canlara yapılan bu haksızlıklar bu vahşet verici eziyetlerin hepsinin hesabını rabbim sorcak onlardan:43:

Öyle şey olur mu ya nasıl yapabilirler:S Siz duydunuzmu yoksa şahit mi oldunuz.Nasıl can vericekler ya

Dilekçeye imza vererek destek olalım arkadaşlar
Köpekler diri diri yakılmadan önce tecavüze uğrayıp işkence görmüşler
Hayvana yapılan işkencenin bir adım sonrası insana yapılacaktır
Hatta çocuklara
Savunmasız buldukları herkese aynı şeyi yapabilecek potansiyelde insanlarla aynı havayı soluyoruz ve onlar ellerini kollarını sallaya sallaya aramızda dolaşıyorlar
Bu vahşete karşı sessiz kalmayalım

Son düzenleme:
evet arkadaşlar lady nin dediği doğru yakılmadan önce tecavüz etmişler köpeklere burda söylemek istemiyorum ayıp kaçıcak belki ama köpeklerin makat yerleri çok vahşice zulüm görmüş
çıldırcam:43::43:

evet arkadaşlar lady nin dediği doğru yakılmadan önce tecavüz etmişler köpeklere burda söylemek istemiyorum ayıp kaçıcak belki ama köpeklerin makat yerleri çok vahşice zulüm görmüş
çıldırcam:43::43:

yuh ya bu nedir ya :43::43::41:

Ne yapmak gerekki ya hiç bilmem böyle nereye gidilir nereye başvurulur çok üzüldüm ama ya .Hiç mi vicdan yok hiç mi off ..

Ne yapmak gerekki ya hiç bilmem böyle nereye gidilir nereye başvurulur çok üzüldüm ama ya .Hiç mi vicdan yok hiç mi off ..

verdiğim linke tıklayın sayfanın aşag kısmında ad soyad bölümü var orayı doldurun arkadaşlar o zaman imza atmış oluyorsunuz

ve sizden istediğim size verdiğim linki her yerde paylaşın facelerinizde tweetrlarınızda aklınıza gelen her yerde ne kadar çok imza o kadar çok sesimizi duyururuz:47:

İnsanlar birbirini öldürüyor sesleri çıkmıyor,kadına tecavüz ediliyor sesleri çıkmıyor,5 ytl için millet komşusunu öldürüyor sesleri çıkmıyor.köpek insana saldırıp öldürünce mi ses çıkarıyorlar..Bu nasıl iştir yaaaa,güçleri bir tek köpeğe mi yetiyor...vahşet bu....haa bir köpeği yakarak öldürmüşsün ha bir insanı öldürmüşsün,iki zihniyet arasında da fark göremiyorum:20::20:

Back