bana yardım edin lütfen

ulviye20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
3
0
36
Isparta
slm ben yeni evli bir bayanım eşimle aramız cokiyi ama kıllarımdan dolayı sıkıntılı günlergeciriyorum eşimbişey demiyor ama hissediyorum genital bölgemdefalan kılları jiletlealıorumama hemen cıkıyor :S ve sakal gibioldu lütfen yardım edin

canım o ne kadar bişey demesede sen kendine özen göstermelisin sir ağdaya geç biran önce ağdacıya falan gitmenede gerek yok evde çok rahat bir şekilde kendin alabilirsin 1 ay mis gibi yumuşacık olur zamanla bayada azaltır tüylerini sana önerim bakimli olmak .com diye bir internet sitesi var orda depilisisma cezve set var bikini bölgesi için çok ideal depilissima titanyum tablet ağda var bikini bölgesi için özel bir ağda tahrişi acıyı azltıyor ben onunla alıorum çok rahat oly or cezvenini içinde ısıtıyorsun spatula ile sürüyorsun donuyor hemen elle çekiyorsun çok pratik bu seti ben alalı 6 ay oldu 6 aydır kullanıyorum 6 ay ağdacıya gitsem 250-300 tl ağda parası verirdim hepsini geçtim baya azaldı kılarım ve çok geç çıkıyor.

ilk başta ağdacıya git hiç yapmadığın için zorlanabilirsin
sonradanda kendin alışırsın
benim kuzenim evlendi 1 ay oldu
evlenmeden önce heryerini jiletle alıyordu
ağdacıya gitti mecbur
şimdi ise genital bölgesini eldivenle alıyor
kıllarım inceldi zaman ağda yapmaya balıycam diyor
ağda hiç yapmamışsan sakın kendin alma

mihri85e katiliyorum eger hep jiletle aldiysan agdayi kendin yapma!
ben de senin gibiydim dugunden birkac ay once eldivenle almaya basladim tek tek saatlerce cunku agdaya cesaretim yoktu eldiven baya ise yaradi ince ince gelmeye basladilar cimbizla alsam sert gelirdi ama eldivenle cok rahat oldu
birkac eldiven turundan sonra agdayla aldirdim ay rahat ettim
simdi yurtdisindayim yine eldivene gecis yaptim

evet bi güzellik merkezine git bence de. ama utanırım dersen kendin el ağdası yapabilirsin. yeni başlayanlar için idealdir. sadece yapıştırıp çekiyorsun. ilk kullanımda küçük küçük bölgeleri al. zaten bi bakmışsın hepsi bitmiş

benim eşim de belli etmemeye çalışıyor ama benim her yerimde acayip tüy var. aramızda soğuk rüzgarlar esiyor.doğumdan sonra daha bir dert etmeye başladım tüylerimi. dört duvar üzerime geliyor kendimi yalnız ve çaresiz hissediyorum. kimseye derdimi açamıyorum..tepkilerden korkuyorum..

canım bu kadar dert etme niye bu kadar karamsarsın herşey senin elinde sen bun bu kıldan tüyden kurtulacam de yeter ben ilk bikaç ay ağdacıya gittim sonra evde kendim yapmak için masltuya arkadaşımızın dediği bakimli olmak com sitesini tavsiye ettiler banada çok güzel şeyler var falan dediler sonra vivol konserve sir ağda makinesi aldım birde titanyum tablet ağda aldım ısıtıyorum spatula ile sürüyorum ağda hemen donuyor zaten sonra elle çekiyorum 1 ay tertemiz yumuşacık 3-4 ay bu şekilde yap zaten en az yarı yarıya aqzalır kılların amakesinlikle jilet vurma bu arada titanyum tablet ağda bikini bölgesi için özel bir ağda tahriş etmemesi açısından malum hassas bölge canım.

elimde değil çok takıyorum kendimi çok çirkin hissediyorum. benim sire alerjim var ama pudralılar varmış bana faydası olurmu acaba..

bende öyle yeni evlyiz imkanlarımda kısıtlı o yüzden evde en ekonomik yöntem nedir ne tavsiye edersiiz lütfen yardım edin cok sert kıllarımvar

bende öyle yeni evlyiz imkanlarımda kısıtlı o yüzden evde en ekonomik yöntem nedir ne tavsiye edersiiz lütfen yardım edin cok sert kıllarımvar

En ekonomik yöntemi söyleyeyim sana; Ama biraz uğraşırsın. Hazır gibi çok pratik olmuyo. Ama ben 20 yıldır yapıyorum tüylerim %80'e kadar azaldı. Olanlar da yumuşak çıkıyor.
İşte size ev yapımı sir ağda tarifi: Malzemeler; Limon ve toz şeker, ısıtıcı kap(sahan da olur)
Toz şekeri sahana dökün. Üzerini ıslatacak kadar limon sıkın (fazla değil, sadece şekerin üzerini örtsün), birkaç damla da su damlatın. Limonlu şeker karışımı karıştırarak ısıtın. Köpüklü bir hal alacak. Bal rengine dönüşünce hemen ateşten alın ve bir mermer ya da taşın üstüne dökün. Üzerine birkaç damla su damlatın. Ağdanın soğuyup donmasına fırsat vermeden yavaş yavaş kenarlardan ortaya doğru toplayıp elinize alın. Ağdayı ellerinide sakız gibi uzatarak yoğurun. Bu arada ağdayı çekiştirirken sık sık üzerine tükürmeniz gerekiyor. Evet, biraz iğrenç ama bu ağdanın püf noktası tükürük. İyice karışım olduktan sonra ağdanız kullanıma hazırdır. Yapıştırıp yapıştırıp çekin:))) Çok ekonomik

Son düzenleme:
Arkadaşlar para sıkıntısı varsa kuaför yerine ağda salonlarını tercih edin..Hem daha ucuz hemde yerine gitmiş oluyorsunuz..
Bence genital için ağdacıya gidilmeli,tertemiz güzelce alıyorlar..Bacak koltukaltı vb. kendiniz de alabilirsiniz ama genital şart bence..

sunu tavsıye edebılırım blenior dıye sir agda bantı var. bıkını bölgesı ıcın cok guzel sir agda bantını elınızın arasında bırazcık ısıtın sonra kucuk parcalar halınde yapıstırın ve bır anda cekın. bi anda cekınce acıtmıyo . ınanın bıkını bölgesı ıcın cok rahat.
genıtal bölge ıcınde kalıp ağdalar oluyo arkadasların yazdıgı gıbı ısıtıyosunuz spatulasıyla suruyosunuz hemen donuyo zaten elınızle bı ucundan tutup yıne bı cırpıda cekıyosunuz ve de yapış yapış da olmuyo tavsıye ederım.ıkı ayda bır yapıyorum ben agdamı o kadar kı azaltıyo tuylerı.
bence cesaretınızı toplayıp kendınız bıle yapabılırsınız.

niye dert ediyrsunki, eldivenle al yada agda ile.. usenme sakin..
heryer icin agda tavsiye ederim...
bastan acir ama sonra alisiyrsun aciya, hem mecbursun bunu unutma. aci sadece o anlik icin sonra geciyor, biraz cesaretli ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…