Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bana yardım edin kızlar saç dökülmesi kopması

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evt güzelmiş değişik bir havası var hem saçlarımın doğal rengi olur belki koyu renge de boyatırım oda zarar verir mi yoksa bekletyimmi kendi rengi gelmesini
boyarsan kı boyamasan daha ıyı ama benım gıbı erken yasta beyazların varsa mecburen boyanıyor.Ama ben sadece uzun sure dıp boya yapmayı planlıyorum
saclarını kestırdıkten hemen sonra boyayacaksanda davınes ıle boya nette arastırabılırsın super bır boya .

davınesın boyalarını kullan ve kuru sac ıcın olan davınes maske ve yıne davınes ın sampuanını onerırım..memnunıyetın ıcın bana gerı donus yapacagından %100 emınım.
ben yıne lorealın profesyonel kullanıcılar ıcın kuafor malzemelerı sata nyerlerde yahut sac urunlerı satan sıtelerde bulabılırsın.Bc de kullandım.hepsı ıyı ama 1 numarası Davınes

Dökülme kısmı hariç, sanki kendim yazmışım gibi okudum. Bende de kuaför hatası sebebiyle kopukluklar var, arka tarafımda; baş parmak uzunluğunda. Şans eseri gördüm. Sonra takibe aldım. 2 yıldır 2-3 cm ya uzadı ya uzamadı o kopukluklar.
En sonunda Davines keratin bakım setini aldım. Kullanmaya başladım. Brezilya fönü ile karıştıranlar oluyor, düzleştirme falan yok. Saça sürülüyor, 15 dk bekletiliyor, durulanıp krem uygulanıyor. Bu kadar. Daha yeni başladım. Ancak Davines markası bir başka, bunu anladım.

katılıyorum son kurusuna kadar hak edıyor sac boyaları da bır harıka

katılıyorum son kurusuna kadar hak edıyor sac boyaları da bır harıka
Evet mesela Davines mask ile boyandığında saçım hiç kuruluk olmuyor. Ama başka markada 2 güne kalmadan koca koca kepekler oluyor, çünkü saçımı ve saç derimi kurutuyor o boyalar.
...................... kızlar benim bu dökülmem kesin yandığından dolayıdır degilmi saç tellerim incelmiş tararken kopmuyor dökülüyor yani . genelde hep böyle mi olur yandığında iyi bir kuaför bulup ilk modele benzer bir model kestircem ya o zamanda dökülürse ondan korkuyorum

bu dökülme korkutuyor beni baya bi

bu dökülme korkutuyor beni baya bi
fotoğraflarımdan saç açma tarihlerine baktım aralık 2014 açtırmışım karamel boytmışım daha sonra kışkıştıcı kahve kendim boyamışım sonra ocak 2015 te açtırıp küllü kumral yaptırıp kendim 2 ay kullanıp koleston koyu kahveye boyamışım.... mart da koyu tutan nerdeyse siyah gibi olan saçlar açıldı kumral oldu ve eylülde kuaför tekrar açıp çikolata kahve yaptı bu kızlar saç geçmişim daha öncesini yazmıyorum artık...

canım kestirebildiğin kadar kestir ama en fazla omuzlarında olsun daha uzun yapma ancak öyle düzelecek başka çaresi yok ama bir an önce bunu yap ki saç kendine daha çabuk gelsin, bekledikçe o yanıklar yukarı çıkıp yeni çıkmak üzere olan saçı da etkileyip çıkmasını engelliyor..

restorex al bir de ama internetten kendi sitesinden, o hızlandırıyor uzamayı ama çok hızlı bir uzama bekleme tabi ne de olsa saçın kendine gelmesi biraz zaman alacak ama şöyle diyeyim hani bu restorex i kullanmadan neredeyse hiç uzamıyorken saçlarım(biliyorsun benimkiler de yanık) restorexle normal hızda uzamaya başladı ayda 1.5 cm kadar.. ama tabi ben yanıkları neredeyse tertemiz ettim sadece üst kısmın uçlarında kaldı biraz.. ben sürekli topluyorum tepeden o yüzden model de belli olmuyor.. bir süre böyle idare edeceğiz artık napalım..

Canım doktora gttim demiştim ya o shden min vermişti sacın güçlensin diye ve 3 ay kullan dedi ve ben bir ay kullandım bıraktım düzeldi gibi olmuştu çünkü acaba alsam birazcık işe oda yarar mı . Tabi kestircam zaten o üstelik model gibi mecbur kötü durumda çünkü benim korkum . İnşallah yanık olduğu için dökülüyordur bunu kafaya takıyorum

e tabi tekrar al onu doktorun dediği gibi 3 ay kullan iyi geldiyse ama kestir bir an önce..

DOkulme biran once kestirmedgnden oluyor senin gibi inat ettim keske bastan kesseymisim hic korkma kurtulacaksin.ama sonrasinda da davines gibi saglam markalarin krem sampuaan maskelerini kullan

DOkulme biran once kestirmedgnden oluyor senin gibi inat ettim keske bastan kesseymisim hic korkma kurtulacaksin.ama sonrasinda da davines gibi saglam markalarin krem sampuaan maskelerini kullan
tamam cnm biran önce kestircem iyi bi kuaför arıyorum düzgün bişey ortaya çıkarsın. haklısın dökülmesinin kesilmesini bekliyorum saçmalıyorum

saçlar aslında banyodan sonra taranmaz gözenekler açık olduğu için çabuk dökülüyor taraken ama saçlarınızı kuvetlendirmek için LR patentli sağlık bakanlığı onaylı ürünlere yönlendirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…