boyarsan kı boyamasan daha ıyı ama benım gıbı erken yasta beyazların varsa mecburen boyanıyor.Ama ben sadece uzun sure dıp boya yapmayı planlıyorumevt güzelmiş değişik bir havası var hem saçlarımın doğal rengi olur belki koyu renge de boyatırım oda zarar verir mi yoksa bekletyimmi kendi rengi gelmesini
markette bulabıldıgın boya krem sampuandan bundan sonrakı hayatında uzak durmanı tavsıye ederımama ben bunu şampugandan sonra kullanıyorum ve duruluyorum
katılıyorum son kurusuna kadar hak edıyor sac boyaları da bır harıkaDökülme kısmı hariç, sanki kendim yazmışım gibi okudum. Bende de kuaför hatası sebebiyle kopukluklar var, arka tarafımda; baş parmak uzunluğunda. Şans eseri gördüm. Sonra takibe aldım. 2 yıldır 2-3 cm ya uzadı ya uzamadı o kopukluklar.
En sonunda Davines keratin bakım setini aldım. Kullanmaya başladım. Brezilya fönü ile karıştıranlar oluyor, düzleştirme falan yok. Saça sürülüyor, 15 dk bekletiliyor, durulanıp krem uygulanıyor. Bu kadar. Daha yeni başladım. Ancak Davines markası bir başka, bunu anladım.
Evet mesela Davines mask ile boyandığında saçım hiç kuruluk olmuyor. Ama başka markada 2 güne kalmadan koca koca kepekler oluyor, çünkü saçımı ve saç derimi kurutuyor o boyalar.katılıyorum son kurusuna kadar hak edıyor sac boyaları da bır harıka
katılıyorum son kurusuna kadar hak edıyor sac boyaları da bır harıka
...................... kızlar benim bu dökülmem kesin yandığından dolayıdır degilmi saç tellerim incelmiş tararken kopmuyor dökülüyor yani . genelde hep böyle mi olur yandığında iyi bir kuaför bulup ilk modele benzer bir model kestircem ya o zamanda dökülürse ondan korkuyorumEvet mesela Davines mask ile boyandığında saçım hiç kuruluk olmuyor. Ama başka markada 2 güne kalmadan koca koca kepekler oluyor, çünkü saçımı ve saç derimi kurutuyor o boyalar.
bu dökülme korkutuyor beni baya bi...................... kızlar benim bu dökülmem kesin yandığından dolayıdır degilmi saç tellerim incelmiş tararken kopmuyor dökülüyor yani . genelde hep böyle mi olur yandığında iyi bir kuaför bulup ilk modele benzer bir model kestircem ya o zamanda dökülürse ondan korkuyorum
fotoğraflarımdan saç açma tarihlerine baktım aralık 2014 açtırmışım karamel boytmışım daha sonra kışkıştıcı kahve kendim boyamışım sonra ocak 2015 te açtırıp küllü kumral yaptırıp kendim 2 ay kullanıp koleston koyu kahveye boyamışım.... mart da koyu tutan nerdeyse siyah gibi olan saçlar açıldı kumral oldu ve eylülde kuaför tekrar açıp çikolata kahve yaptı bu kızlar saç geçmişim daha öncesini yazmıyorum artık...bu dökülme korkutuyor beni baya bi
kiddyycim saçlarım dökülüyor çok korkuyorum 3 aydır ne boya ne düzleştirici bişey kullanmıyorum saçlarımın dipler koyu diğer yerler açık bir şeklde geziyorumama düzelmiyor hiç bir sekilde korktuğum için doktora bile gittim bir sorun var zannettim boyadan bir kaç gün sonra gitmiştim 3 ay önce yani saçlarım açıldıktan sonra çünkü saç diplerim kaşındı ve kabuklanmıştı bende bir sorun var diye gittim doktorda boya yaptıysan ondan dolayı tahriş olmuş demişti . bir losyon vermişti o kadar su an yara felan yok zaten . napmalıyım ben saçlarım zaten biliyorsun uzun değil nasıl kestirmeliyim
Canım doktora gttim demiştim ya o shden min vermişti sacın güçlensin diye ve 3 ay kullan dedi ve ben bir ay kullandım bıraktım düzeldi gibi olmuştu çünkü acaba alsam birazcık işe oda yarar mı . Tabi kestircam zaten o üstelik model gibi mecbur kötü durumda çünkü benim korkum . İnşallah yanık olduğu için dökülüyordur bunu kafaya takıyorumcanım kestirebildiğin kadar kestir ama en fazla omuzlarında olsun daha uzun yapma ancak öyle düzelecek başka çaresi yok ama bir an önce bunu yap ki saç kendine daha çabuk gelsin, bekledikçe o yanıklar yukarı çıkıp yeni çıkmak üzere olan saçı da etkileyip çıkmasını engelliyor..
restorex al bir de ama internetten kendi sitesinden, o hızlandırıyor uzamayı ama çok hızlı bir uzama bekleme tabi ne de olsa saçın kendine gelmesi biraz zaman alacak ama şöyle diyeyim hani bu restorex i kullanmadan neredeyse hiç uzamıyorken saçlarım(biliyorsun benimkiler de yanık) restorexle normal hızda uzamaya başladı ayda 1.5 cm kadar.. ama tabi ben yanıkları neredeyse tertemiz ettim sadece üst kısmın uçlarında kaldı biraz.. ben sürekli topluyorum tepeden o yüzden model de belli olmuyor.. bir süre böyle idare edeceğiz artık napalım..
Canım doktora gttim demiştim ya o shden min vermişti sacın güçlensin diye ve 3 ay kullan dedi ve ben bir ay kullandım bıraktım düzeldi gibi olmuştu çünkü acaba alsam birazcık işe oda yarar mı . Tabi kestircam zaten o üstelik model gibi mecbur kötü durumda çünkü benim korkum . İnşallah yanık olduğu için dökülüyordur bunu kafaya takıyorum
Tamam CNM kestircam dahada ilerlemedene tabi tekrar al onu doktorun dediği gibi 3 ay kullan iyi geldiyse ama kestir bir an önce..
DOkulme biran once kestirmedgnden oluyor senin gibi inat ettim keske bastan kesseymisim hic korkma kurtulacaksin.ama sonrasinda da davines gibi saglam markalarin krem sampuaan maskelerini kullan...................... kızlar benim bu dökülmem kesin yandığından dolayıdır degilmi saç tellerim incelmiş tararken kopmuyor dökülüyor yani . genelde hep böyle mi olur yandığında iyi bir kuaför bulup ilk modele benzer bir model kestircem ya o zamanda dökülürse ondan korkuyorum
tamam cnm biran önce kestircem iyi bi kuaför arıyorum düzgün bişey ortaya çıkarsın. haklısın dökülmesinin kesilmesini bekliyorum saçmalıyorumDOkulme biran once kestirmedgnden oluyor senin gibi inat ettim keske bastan kesseymisim hic korkma kurtulacaksin.ama sonrasinda da davines gibi saglam markalarin krem sampuaan maskelerini kullan
güzeller birde bişey daha sormak istiyorum normalde elinizi saçınıza atıp çektiğinizde saç geliyormu:)
tamam cnm biran önce kestircem iyi bi kuaför arıyorum düzgün bişey ortaya çıkarsın. haklısın dökülmesinin kesilmesini bekliyorum saçmalıyorum
Saglikli Sac kopmaz esnemez sakiz gibi..güzeller birde bişey daha sormak istiyorum normalde elinizi saçınıza atıp çektiğinizde saç geliyormu:)
kuruyken esnemiyor cnm ıslakken çoz az esnek teller ince. kuruyken sert ve esnemiyorSaglikli Sac kopmaz esnemez sakiz gibi..
uçları beyaz beyaz gibikuruyken esnemiyor cnm ıslakken çoz az esnek teller ince. kuruyken sert ve esnemiyor
saçlar aslında banyodan sonra taranmaz gözenekler açık olduğu için çabuk dökülüyor taraken ama saçlarınızı kuvetlendirmek için LR patentli sağlık bakanlığı onaylı ürünlere yönlendirebilirimkızlar yardım edersiniz bana saçlarım özellilkle duş sırasında dökülüyor daha çok kremlerken ve duştan sonra tarayınca dökülüyor saçlarım kuruyunca sert ve kuru oluyor kabarıyor .saçlarım mart ve eylül olmak üzere iki kez açılma işlemi geçirdi tabi bu bir sene içinde daha öncede bir iki kere açılmıştı saçlarım . ve saçımın üst kısımları kendiliğinden kopmuş ben görmedim parçalarını ama kopmuşn kısacıktı bir kaç santim uzadı 2 ayda sizce bu saçlar yanmış mı ısalakken saçım elime alıyorum bir tel çekiyorum esnek ve ince . 3 aydır düzleştirici kullanmıyorum sadece saç kurutma makinesi kullanıyorum ama bu dökülme beni üzüyor duşa girmek saçımı yıkamak kabus oldu ne yapabilirim yardımlarınıza çok ihtiyacım var .