• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yardım edermisiniz spekulum korkum var

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
kızlar merhaba 1 senelik evliyim evliliğimin ilk 7 ayı vajinismus belası ile uğraştım ve şükür kurtuldum. ilişki sırasında bazen çok şiddetli yanmalarım oluyor doktora muayene için gitmek istiyorum ama korkuyorum. spekulum takılmasından çoook korkuyorum öyle ki vajinal ultrason bile çektiremedim. zormu bunu yaptırmak nasıl oluyor yardım edermisiniz?

buyuk bir ihtimalle spekulumu yiyeceksin :) cunku icerde yanmaya sebeb olan bi miyom gibi sey var mi bakiyorlar.

buyuk bir ihtimalle spekulumu yiyeceksin :) cunku icerde yanmaya sebeb olan bi miyom gibi sey var mi bakiyorlar.

bu nasıl bir üslup ben bunu anlamadım korkuyorum diyorum biliyorum spekulum takacaklarını arkadaşım ben zor oluyormu onu merak ediyorum gözümü iyice korkutmanın mantığını çözemedim

Son düzenleme:
bu nasıl bir üslup ben bunu anlamadım korkuyorum diyorum biliyorum spekulum takacaklarını arkadaşım ben zor oluyormu onu merak ediyorum gözümü iyice korkutmanın mantığını çözemedim

cnm sadece bi sakaydi kizma hemen.spekulumdan korkacak ne var ya.sorun spekulum degilde doktor erkek lunca bazan cekiniyor insan.doktor erkek cikacak diye korkarim ben genelde.spekulum icin hic endise etme evliysen girdigini bile anlamazsin zaten

kızlar merhaba 1 senelik evliyim evliliğimin ilk 7 ayı vajinismus belası ile uğraştım ve şükür kurtuldum. ilişki sırasında bazen çok şiddetli yanmalarım oluyor doktora muayene için gitmek istiyorum ama korkuyorum. spekulum takılmasından çoook korkuyorum öyle ki vajinal ultrason bile çektiremedim. zormu bunu yaptırmak nasıl oluyor yardım edermisiniz?

hiç zor değil helede muayne hiçbişe hissetmiyorsun güven bana :34:
spekulum aşılama hsg gibi işlemlerde takılıyor cnm diğer ultrason başlığı ince bişe ve kayganlaştırıcı jel kullanıldığı için ondada hiçbir şey hissetmiyorsun
ALLAH kolaylık versin...

hiç zor değil helede muayne hiçbişe hissetmiyorsun güven bana :34:
spekulum aşılama hsg gibi işlemlerde takılıyor cnm diğer ultrason başlığı ince bişe ve kayganlaştırıcı jel kullanıldığı için ondada hiçbir şey hissetmiyorsun
ALLAH kolaylık versin...

bir yerde okudum kasmaktan spekulum kırılmış falan ya okadar mı kötü diye düşündüm

Back