Bana yardım eder misiniz?

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
Kızlar merhaba :) Ben sevgilimden biraz ( 8 cm :KK43: ) uzunum. Ayrı şehirlerdeyiz ve haziranın sonuna doğru gelmeyi düşünüyor. Buğday tenliyim,kahverengi gözlerim var. Saçlarım sinameki kürüm sayesinde :KK16: belimde. Şu an çok ilgincimsi bi rengi var :KK8: karamel ya da koyu kahve yapacağım hangisi olmalı ? Nasıl bir makyaj yapmalıyım. İstediğim gibi giyinebilirim,kısa şort dışında :) Yanında uzun uzun sırıtmamak için hangi renkleri tercih etmeliyim? Bu zamana kadar hep spor ayakkabı giymeye alıştım,babet giyerken zorlanıyorum nasıl bir çözüm bulabilirim,babet giyersem en azından fazla uzun olmam diye düşünüyorum. Sizce saçlarımı nasıl yapayım düz mü dalgalı mıı :) Kızlar lütfen yardım edin,bu zamana kadar geldiğinde hep palas pandıras çıktım çocuğun karşısına bana tüyolar verin bekliyorum ona göre alışverişe çıkıcam :KK55::KK55: Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz eksik bilgi vermiş olabilirm :KK1:

canım bence babet giy spor tarzda rahat babetler var onları tercih edebilirsin saçlarını karamel yap derim bi de bence koyu renkler giyme ve salaş şeyler giy böylece uzun olmaan göze çok batmaz. koyu ve dar giysiler uzun gösterir gibime geliyor.bunların dışında aslında bu konu çok önemli değil uzun ol ne olacak sanki bence çok tatlı oluyor öyle :)

bi de bence kesinlikle incecik eyeliner sür onlar farklı bi bakımlı havası veriyor çok makyaj yapmana da gerek olmaz sdece eyeliner işi halleder bi de dudak rengini çok hafif belirginlştir azıcık da şeftali tonu allık ohh tamam gayet doğal hem de senden iyisi şamda kayısı :)

canım bence babet giy spor tarzda rahat babetler var onları tercih edebilirsin saçlarını karamel yap derim bi de bence koyu renkler giyme ve salaş şeyler giy böylece uzun olmaan göze çok batmaz. koyu ve dar giysiler uzun gösterir gibime geliyor.bunların dışında aslında bu konu çok önemli değil uzun ol ne olacak sanki bence çok tatlı oluyor öyle :)

bi de bence kesinlikle incecik eyeliner sür onlar farklı bi bakımlı havası veriyor çok makyaj yapmana da gerek olmaz sdece eyeliner işi halleder bi de dudak rengini çok hafif belirginlştir azıcık da şeftali tonu allık ohh tamam gayet doğal hem de senden iyisi şamda kayısı :)

canımm makyaj önerin konusunda çok haklısınnn :)) eyeliner getirttim zaten Almanyadan hemde bugün geldii :) peki nasıl sürülüyor eyelineer ?
ayrıca salaş derkenn nasıl olabilirr

kızlar önerilerinizi bekliyorum daha fazla

canım bence de makyajda aşırıya kaçma ama konunun makyajla alakasını anlayamadım neyse asıl konumuza gelelim. Bence bunları düşünmene gerek yok sonuçta uzun olmak kötü birşey değil eğer sevgilinin senden kısa olması konusunda bir şikayetin yoksa ekstra birşey yapma küçülecek halin yok sonuçta :):)

canımm makyaj önerin konusunda çok haklısınnn :)) eyeliner getirttim zaten Almanyadan hemde bugün geldii :) peki nasıl sürülüyor eyelineer ?
ayrıca salaş derkenn nasıl olabilirr

işin en zor kısmı da o işte canım :)) burada nasıl tarif etsem bilmiyorum bi de aldığın ürünün sürülen uç kısmına bağlı.ama şöyle iki ttürlü bi dene bakalım bi göz pınarından deneyerek başla bi de göz kuyruğundan deneyerek başla hemen kirpik diplerinden sür.birkaç denemede öğrenirsin zaten bi de minicik bi kuyruk yaparsan daha bi çekici olur gibime geliyor onu da kaşının bittiği yere hizala.yani gözünü kapattığında eyeliner.ın uç kısmı kaş bitimi hizasında olsun ama çok uzatma doğallıktan uzak olur :)

Converse giyebilirsin :-) mümkünse beyaz renk.
babet giysem :26:

Konu ilgili başlığa taşındı.
teşekkürler :)
işin en zor kısmı da o işte canım :)) burada nasıl tarif etsem bilmiyorum bi de aldığın ürünün sürülen uç kısmına bağlı.ama şöyle iki ttürlü bi dene bakalım bi göz pınarından deneyerek başla bi de göz kuyruğundan deneyerek başla hemen kirpik diplerinden sür.birkaç denemede öğrenirsin zaten bi de minicik bi kuyruk yaparsan daha bi çekici olur gibime geliyor onu da kaşının bittiği yere hizala.yani gözünü kapattığında eyeliner.ın uç kısmı kaş bitimi hizasında olsun ama çok uzatma doğallıktan uzak olur :)
tamam teşekkürler deneyeceğim canım :21:

canım boyun ve kilon kaç?
Ayrıca renkli kıyafetler giyersen olduğundan kısa gözükürsün, tamamen aynı renk giyinmeye oranla..

rahat ama fazla salas olmayan bir kıyafet giy ve sacın fönlü olsun dalga degil bana göre ::KK53: tabi bu giyecegin kıyafete de baglı ama ..

ayrıca bende sözlümden biraz uzunum sorma ben dert etmiyorum ama topuklu istesemde bazn giyemiyorum o ne kadar benim icin sorun degil dese de bazen rahatsız oldugunu görebiliyorum :KK1::KK1: :emir_bebek::emir_bebek: artık babet spor ayakkabı tarzı :KK19:

ve makyajına arkadasın dedigi gibi eyeliner süper olur:KK19:

topuklu ayakkabı ve dar elbiseler giymediğin sürece çok uzun durmazsın canım.

ayrıca mankenlerin hepsi sevgililerinden uzun, hiç dert etmiyolar.

sevgilin kompleks yapmıyorsa sende çok kafana takma,manken gibi kızsın anlaşılan

alışverişin kefyifini çıkar,istediğini al, kuaföre git süslen, sevgilini koluna tak gez:))

rahat ama fazla salas olmayan bir kıyafet giy ve sacın fönlü olsun dalga degil bana göre ::KK53: tabi bu giyecegin kıyafete de baglı ama ..

ayrıca bende sözlümden biraz uzunum sorma ben dert etmiyorum ama topuklu istesemde bazn giyemiyorum o ne kadar benim icin sorun degil dese de bazen rahatsız oldugunu görebiliyorum :KK1::KK1: :emir_bebek::emir_bebek: artık babet spor ayakkabı tarzı :KK19:

ve makyajına arkadasın dedigi gibi eyeliner süper olur:KK19:

ya o rahatsız oluyor işte :KK43: spor babetler çk hoş görünüyor .a
eyeliner almanyadan geldi ama kuzenimde hala elime gelmedi daha neyse gelistiririm heralde o gelene kadaaaaaar :KK9:

topuklu ayakkabı ve dar elbiseler giymediğin sürece çok uzun durmazsın canım.

ayrıca mankenlerin hepsi sevgililerinden uzun, hiç dert etmiyolar.

sevgilin kompleks yapmıyorsa sende çok kafana takma,manken gibi kızsın anlaşılan

alışverişin kefyifini çıkar,istediğini al, kuaföre git süslen, sevgilini koluna tak gez:))

topuklu normalde de giyemem zaten varsa yoksa converse :)
ya işte o kompleks yapıyo :/

topuklu normalde de giyemem zaten varsa yoksa converse :)
ya işte o kompleks yapıyo :/

hımm anlaşıldı canım, senin boyun 1.80 onun boyu 1.72

bir erkek için kısa sayılabilecek bir boy, komplekste yapıyorsa valla ne diyeyim

boyuna göre kız bulsaymış o zaman:)))))

evet erkekler bu konuda biraz kompleksli.. yoo takmıyorum dese de bazen bakıslarından bile yakalıyo insan :KK1: giyecegin kıyafet cok önemli dar kıyafetler oldugundan ince uzun gösterir:KK49:

evet erkekler bu konuda biraz kompleksli.. yoo takmıyorum dese de bazen bakıslarından bile yakalıyo insan :KK1: giyecegin kıyafet cok önemli dar kıyafetler oldugundan ince uzun gösterir:KK49:
evett anlıyorum yanii... hatta çok uğraştı malesef uzatamadı boyunu...

hımm anlaşıldı canım, senin boyun 1.80 onun boyu 1.72

bir erkek için kısa sayılabilecek bir boy, komplekste yapıyorsa valla ne diyeyim

boyuna göre kız bulsaymış o zaman:)))))
evet 172 :KK14: ya iste arada ask olunca farklı oluyoo :2:

X