Saç Rengi ve Saç Boyama bana yardım eder misiniz kızlar cok az zamanım kaldı =( resimli

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
guzeller mrb ben 3 haftaya erasmusla yurtdısına gıdıyorum.sacımda acık kumral-sarı arası bı renge boyalı.oraya gıdınce de her ay boyamayı dusunnce zor gelıyo bana =(
sızce tepelerıme bısey yaptrabılır mıyım gtmeden?orda hıc boyamama gerek kalmıcak bısey?yanı tepelerıme boyanan renk aksada sırıtmıcak ne olabılır??

bu sacımın sımdıkı halı

Uploaded with ImageShack.us

bunlarda eskı dogal halı

lutfen akıl verın kızlar a.s.

Son düzenleme:
bende cok sevıyorum cnm ama orda napcam kendım becerebılır mıyım boya ısını bılmıyorum =((

karamel yada kahve tonları olabilir şimdi moda hemde güzel duruyor. kumral bakır da olabilir.

tatlım bnm bunu delfin arkadasa yazmıstım sana yorumu en alta yaptım sonradan gordum cunku =) ama kendım hıc boyamadım gamzecım nasıl boyıcam bılmıyorum hıc

ben üstüme alınmışım cnm :) benim arkadaşım hep kendi boyuyor boyayı saçına sanki şampuanlar gibi yedirip beklio bence öyle yapabilirsin baya idare eder seni sen yanına 3 4 tüp boya götür yada direk kutulu olanlardan al daha kolay olur cnm

ay cnm bnm yerım senı :1hug: nası sevındım yorumunu gorunce :dance: ne bılım tatlım korktum bıraz ya beceremessem berbat bısey olursa dıye cok aglarım o zmn senağlama bıde sacım uzun ya o yuzden de tedırgınım bıraz ıste

cnm bence becerirsin bişi olmaz korkma maşallah saçlarında nasıl güzel :) bende igora 8.1 e boyadım gerçekten güzel bi renkmiş öyle akmıyorda röfle yaptırmayı düşünüyorum bakalım karar werebilirsem

ayyy tatlım benım cok tesekkur ederım utandım ya :kedi: bu arada cok sevındım 8.1i begenmeneee :sm_cool: benım sacımın da 8.1e boyanmıs halı o resımdekıler..rofle mı dusunuyosun?ozelıme bı yollar mısın sacının sımdıkı rengını seker cok merak ettım bende fıkır verırırm hem

cnm çektim bugün resim

Eklentiler

• $DSC00812.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 58
ayyy cnmmm cok guzel olmusssssssssssss benımkınden braz daha acık olmus rengı gule gule kullan bebıs opuyorumnanaktan

ayyy cnmmm cok guzel olmusssssssssssss benımkınden braz daha acık olmus rengı gule gule kullan bebıs opuyorumnanaktan

çok saol tatlımmmmm bende çok beğeniyorum röfle tabanı için sanırım biraz daha koyu olması gerekio? küllümangoyada sordum 7.11 8.11 gibi bi renk tercih edebilirsin dedi sanırım 7li tonlarda daha hoş olur röfle sen ne dersin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…