bende cok sevıyorum cnm ama orda napcam kendım becerebılır mıyım boya ısını bılmıyorum =((
cnm benim yaa maşallah çok güzel saçların acaba şampuanlar gibi boyasan orda idare etmezmi
komple boya mı dıosn cnm?ben yalnzca ustlerı boyatmak ıstyorum aslında ama dogal olmalı
ben her defasında komple boyuyorum tatlım bence öyle yapabilirsin
tatlım bnm bunu delfin arkadasa yazmıstım sana yorumu en alta yaptım sonradan gordum cunku =) ama kendım hıc boyamadım gamzecım nasıl boyıcam bılmıyorum hıc
ben üstüme alınmışım cnm :) benim arkadaşım hep kendi boyuyor boyayı saçına sanki şampuanlar gibi yedirip beklio bence öyle yapabilirsin baya idare eder seni sen yanına 3 4 tüp boya götür yada direk kutulu olanlardan al daha kolay olur cnm
ay cnm bnm yerım senı :1hug: nası sevındım yorumunu gorunce :dance: ne bılım tatlım korktum bıraz ya beceremessem berbat bısey olursa dıye cok aglarım o zmn senağlama bıde sacım uzun ya o yuzden de tedırgınım bıraz ıste
cnm çektim bugün resimayyy tatlım benım cok tesekkur ederım utandım ya :kedi: bu arada cok sevındım 8.1i begenmeneee :sm_cool: benım sacımın da 8.1e boyanmıs halı o resımdekıler..rofle mı dusunuyosun?ozelıme bı yollar mısın sacının sımdıkı rengını seker cok merak ettım bende fıkır verırırm hem
ayyy cnmmm cok guzel olmusssssssssssss benımkınden braz daha acık olmus rengı gule gule kullan bebıs opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?