- 29 Aralık 2020
- 20
- 4
- 1
- Konu Sahibi Nolucazboyle
-
Stresten gecikmistirNereden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum. İçime büyük bir sıkıntı oldu ve sizden samimiyetle hatamı hoş görerek yardım bekliyorum
Ben 21 yaşındayım okuyorum
Aslında düzenli adet görüyorum denebilir
19 eylül
23 ekim
24 kasımda regl oldum
26-27 sinde regl olmam gerekiyordu fakat gecikti
İlişkiye girmeye çekindiğim için nişanlımla sürtünmeli sevişme yaşadık zaten hiç bana göre bir şey değil oldukça vicdan azabı çektim aralığın 18indeydi
Sonrasında zaten böyle bir şey olmadı ve boşalma da kesinlikle olmadı
Benim her regl öncesi dönemde
Bağırsak hareketliliğim
Göğüs dolgunluğum
Bel ağrım
Kasıklarımda ağrım olur
Bunlar mevcut yine ama regl olamadım bie türlü
Hamile olma ihtimalim nedir sizce
Açıkçası bu kadar uğraşıp hamile kalamayan insan varken bu şekilde hamile kalmamın neredeyse imkansız olduğunun farkındayım
Ablalarım sizden yardım bekliyorum
Korunmamamız ikimizin de hatası aslında. Ne yapayım abla adet olurum değil mi?Hamile olma ihtimalinin neredeyse 0 ama yine de endişelenmemek adına ertesi gün hapı alsaymışsınız. Şu an büyük ihtimalle hamile değilsiniz ama bundan sonra şüpheli bir ilişkide aklınızda bulunsun ertesi gün hapı. Yoksa tatsız durumlar yaşanabilir veya içinize endişe düşer bu herkesde geçerli
Olursun tabikiK
Korunmamamız ikimizin de hatası aslında. Ne yapayım abla adet olurum değil mi?
Çok teşekkür ederim bu kadar belirtim varken zaten olurum diyorum ama minicik bir şüphe tadımı kaçırıyorOlursun tabiki
Yumurtalama dönemim 14 ünde vs bitiyormuş ki zaten 18inde yaşamıştım böyle bir şeyiTam olarak hesaplamadım ama zaten yumurtlama döneminde de değilmişsin sorun çıkmaz
Strestendir o bu kadar kolay hamile kalamazsın. Hem sonunda korkacağım pişman olacağın şeyleri yapma kendin için
Regl olurum değil mi belirtilerim bu kadar varken?Strestendir o bu kadar kolay hamile kalamazsın. Hem sonunda korkacağım pişman olacağın şeyleri yapma kendin için
Olursun başka bir problemin yoksa. Ilaçlar yüzünden de olabilir. Için rahat etmiyorsa bir doktora danışRegl olurum değil mi belirtilerim bu kadar varken?
Başka bir problemim yok behçet hastasıyım ve anksiyete tedavisi görüyorumOlursun başka bir problemin yoksa. Ilaçlar yüzünden de olabilir. Için rahat etmiyorsa bir doktora danış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?