Gebeliğe Hazırlık Bana yardım edecek ablalarım var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Guzelinsann

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
9
2
6
30
Merhaba 25 yaşındayım ve 1 buçuk senedir evliyim. Eşim de bende çocuk kararı aldık. Bundan 3 gün önce bir birliktelik yaşadık ilk defa korunmadan. Biraz heyecanlı olduğumuz için test yapmak istiyorum acaba şimdi yapsam belli olur mu?

Merhaba 25 yaşındayım ve 1 buçuk senedir evliyim. Eşim de bende çocuk kararı aldık. Bundan 3 gün önce bir birliktelik yaşadık ilk defa korunmadan. Biraz heyecanlı olduğumuz için test yapmak istiyorum acaba şimdi yapsam belli olur mu?
Hayııır henüz belli olmaz.. Belki de hamile kalmayacaksın bile şu an çok erken test için adetinizin geçmesini bekleyin bence. Bir de korunmasız ilişkiden hemen sonra hamile kalacaksınız diye bir şey yok 1 yıl boyunca korunmayıp anca hamile kalanlar var

hayırlı olsun kararınız
Ancak keske ilk korunmadan olan ilişkide gebe kalınsaydı..
malesef vucudun sperme alışma süreci diye bi evre var. 6 ay olmaması normal karşılanıyor 1.sene dolmaya başladıkça tehlike çanları, tahliller ,ovulasyon testleri havada uçuşuyor.

Heee tabiki bide tek ilişkide gebiş olan tehlikeli sinir bozucu arkadaşlarımız var ,yok değil.. umarım onlardan olursun..sevgiler..

hayırlı olsun kararınız
Ancak keske ilk korunmadan olan ilişkide gebe kalınsaydı..
malesef vucudun sperme alışma süreci diye bi evre var. 6 ay olmaması normal karşılanıyor 1.sene dolmaya başladıkça tehlike çanları, tahliller ,ovulasyon testleri havada uçuşuyor.

Heee tabiki bide tek ilişkide gebiş olan tehlikeli sinir bozucu arkadaşlarımız var ,yok değil.. umarım onlardan olursun..sevgiler..
Teşekkür ederim inşallah 😘

Back