• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun ne olur çok korkuyorum biri de desin ki evet benimde başıma geldi ama çocuğum iyi.

Birde size bir sorum var ben bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum biberonla sütü veriyorum çekiyor çekiyor yurkuyor diyorum bi bakayım ne kadar içmiş hiç eksilmemiş acaba memede de böyle mi oluyor çekiyo çekiyo yutkunuyor ama karnı gurul gurul bizim mesela acıkımca karnımız guruldar sütüm yetmiyor olabilir mi kaka yapıyor böyle sarı açık renk ama bez çok dolmuyor az az yapıyor idrarda ne zaman altını değişsen azıcık yapmış oluyor ben anlamıyorum doyup doymadığını ne yapacağımıda bilemiyorum
Günlük bez değişim sayısına ve de idrar rengine bakın, bebek aç olsa susmaz zaten , sık sık emzirin , sütünüz yetmezse mama vermekten çekinmeyin...

Bu normal bir morarma değil, benim kızımda böyle bisey yoktu açıkçası...
Normal bir morarmaymış dünde yaşadık aynısını diğer elinin üzerinden kan aldılar ve eli bu şekilde oldu yine parmakları morardı hemşireler yumruk yaptırıyor ve avucuyla bebeğin eşini sıkıyor kan gelsin diye gözümle gördüm dün diğer eli 3 4 gün sonra geçmişti zaten boşuna korkmuşum

Bende benzer süreçleri yaşadım, bebeğim 860 gr doğdu, aynı sizin bebek gibiydi durumu suanda hamdolsun iyi ve 1 yaşında, inşallah iyidir bebeğiniz, son durumu nasıl..
Şuan iyi hamdolsun normal bir bebek ne yapması gerekiyorsa onları yapıyor bugün mesela elini emmeyi öğrenmiş acıkınca çıldırıyor dğne kadar ben uyandırıyordum bugün hep kendi kalktı aşırı aktif ve hiper aktif bi bebek inşaAllah bir sırun olmaz bizde de

Normal bir morarmaymış dünde yaşadık aynısını diğer elinin üzerinden kan aldılar ve eli bu şekilde oldu yine parmakları morardı hemşireler yumruk yaptırıyor ve avucuyla bebeğin eşini sıkıyor kan gelsin diye gözümle gördüm dün diğer eli 3 4 gün sonra geçmişti zaten boşuna korkmuşum
Rabbim evladınızı size bağışlasın, sağlıkla büyüsün inşallah, zamanla daha iyi olacak inşallah

34 haftalıkken aniden dogum yaptım iki kilo doğdı bebegim 75 gün yogun bakımda kaldık ölüp ölüp dirildim çok şükğr şı an 9 aylık oldu kilosu biraz eksk fakat ınun dısında her sey normal. Çok zormuş anne olmam Rabbim hepsini korusun iyi insanlarla denk getirsin.

Merhabalar çok çok geçmiş olsun. Ben de 40.haftamın son gününde normal doğum yaptım ama bebeğim tam doğum sırasında oksijensiz kaldı. Nabzı düştü çok şükür durmadı ama durumu kötüydü hiç ağlamadı nefes dahi alamadı. Aspire edildi ilk müdahaleyi vaktinde yaptılar çok şükür sonra apar topar başka bir şehre sevk edildi soğutma tedavisi için. Kan gazı değerleri çok kötüydü ve açıkçası kimse pek umutlu değildi Allah korudu çok şükür ben doğumda çığlık çığlığa ağlamıştım bebeğim öldü mü diye. Henüz sizi tatmin edebilecek yaşta değil ama yine de bilin istedim çok şükür çok iyi. 16 Kasım'da doğdu henüz 1 aylık olmadık ama nörolojik ve fiziksel bulgular yerinde her şey yolunda. Umarım siz de çoktan bebeğinizi yanınıza almışsınızdır çünkü anlattığınıza göre o da kızım gibi çok güçlü ve gayet güzel üstesinden geliyor💖
Bu konu sahibineydi sanırım☺ sağlıkla büyüsün bebiş 😇

Bu konu sahibineydi sanırım☺ sağlıkla büyüsün bebiş 😇
Merhaba evet geçtiğimiz pazartesi oğlum evimize geldi 21 gün yoğun bakımda kaldı bizim erken doğmasından ziyade dekolman doğum olmasıydı bem oksijensiz kalmış uzun bir süre hemde kan gitmemiş bir çok bölgeye doğduğu da sesini duymadım görmedim bile alıp götürdüler başka hastaneye ertesi gün gördüm doktor yaşamaz dedi yaşarsada büyük bir hasar kalıp beyinde dedi bilmiyorum öyle çok çok aktif bir bebek değil 32+6 haftada doğdu şuan için beslenmesi güzel acıkınca ağlıyor seslere ve ışığa tepki veriyor refleksler var 32 gün oldu doğum yapalı öyle agu falan daha yapmıyor bir kere duydum daha yok göz kontrolü vardı rop muayenesi güzeldi yarın bursaya kardiyoloji ve nörolojiye gideceğiz gözleri bakışları algıları hareketleri iyi gibi yani bilmiyorum korkuyorum sadece Rabbim evladınızı size bağışlasın çok zorlu yollardan geçiyorlar ufacık bedenleriyle neler çekiyorlar Allah acılarını göstermesin

Back
X