Birde size bir sorum var ben bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum biberonla sütü veriyorum çekiyor çekiyor yurkuyor diyorum bi bakayım ne kadar içmiş hiç eksilmemiş acaba memede de böyle mi oluyor çekiyo çekiyo yutkunuyor ama karnı gurul gurul bizim mesela acıkımca karnımız guruldar sütüm yetmiyor olabilir mi kaka yapıyor böyle sarı açık renk ama bez çok dolmuyor az az yapıyor idrarda ne zaman altını değişsen azıcık yapmış oluyor ben anlamıyorum doyup doymadığını ne yapacağımıda bilemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana yardımcı olun ne olur çok korkuyorum biri de desin ki evet benimde başıma geldi ama çocuğum iyi.
- Konu Sahibi Cngz44
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Temmuz 2013
- 4.377
- 1
- 5.599
- 358
Altın sarısı hardal kıvamı kaka doyuyor demektirBirde size bir sorum var ben bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum biberonla sütü veriyorum çekiyor çekiyor yurkuyor diyorum bi bakayım ne kadar içmiş hiç eksilmemiş acaba memede de böyle mi oluyor çekiyo çekiyo yutkunuyor ama karnı gurul gurul bizim mesela acıkımca karnımız guruldar sütüm yetmiyor olabilir mi kaka yapıyor böyle sarı açık renk ama bez çok dolmuyor az az yapıyor idrarda ne zaman altını değişsen azıcık yapmış oluyor ben anlamıyorum doyup doymadığını ne yapacağımıda bilemiyorum
Evet kakası öyle ama en son dün akşam yaptı iki kere şimdiye kadar yapmadı normal miAltın sarısı hardal kıvamı kaka doyuyor demektir
- 15 Temmuz 2013
- 4.377
- 1
- 5.599
- 358
Normal. Kaç günlük şu anEvet kakası öyle ama en son dün akşam yaptı iki kere şimdiye kadar yapmadı normal mi
- 22 Mayıs 2015
- 744
- 656
- 103
Bu ayın 9 unda tam 1 aylık olacak 32 haftalık doğduNormal. Kaç günlük şu an
Evet biberona baktım zaten sonra sütü üst kısmı sap sarı yağlıydı hafif kalın tabakaBiberonla içerken eksilme olmuyorsa sütünüz yağlı olabilir ve biberondan akmayabilir. Benim başıma gelmişti. Kontrol edin sütün akıp akmadığını. Yağlı süt biberondan akmıyor sıcak suya tutup biraz çözdürmek gerekiyor
- 17 Aralık 2020
- 1.426
- 1.083
- 83
- 32
Normaldir diye düşünüyorum. Yogun bakımdan çıktıktan sonra benim bebeğimden de kan alınması gerekmişti el üstünden. Biraz zorladılar kan çıkmayınca onda da baya morarma oldu el içinde parmaklarında. Biraz gec iyileşti ama düzeldi. İnşallah sizinkinde de sıkıntı yoktur, kötüyü düşünmeyin.Kızlar size birşey sormam lazım Durumumu biliyorsunuz bebeğimi bugün taburcu aldım eve geldik elleri buz gibi tırnakları morarmış ama sadece sağ elinde parmaklarında morluk var hastaneyi aradık kan aldık elinden o yüzden olabilir dediler her günde hastaneye emzirmeye gidiyordum hiç böyle morluk görmemiştim ve elekride soğuk değil di acaba kan aldıkları için mi yoksa başka bir sorun mu vardır kan derleri falan normal dediler kan değerlerine göre çıkarttılar hastaneden bizi korkuyorum ya
- 15 Temmuz 2013
- 4.377
- 1
- 5.599
- 358
- 8 Aralık 2024
- 3
- 0
- 1
- 23
Merhabalar çok çok geçmiş olsun. Ben de 40.haftamın son gününde normal doğum yaptım ama bebeğim tam doğum sırasında oksijensiz kaldı. Nabzı düştü çok şükür durmadı ama durumu kötüydü hiç ağlamadı nefes dahi alamadı. Aspire edildi ilk müdahaleyi vaktinde yaptılar çok şükür sonra apar topar başka bir şehre sevk edildi soğutma tedavisi için. Kan gazı değerleri çok kötüydü ve açıkçası kimse pek umutlu değildi Allah korudu çok şükür ben doğumda çığlık çığlığa ağlamıştım bebeğim öldü mü diye. Henüz sizi tatmin edebilecek yaşta değil ama yine de bilin istedim çok şükür çok iyi. 16 Kasım'da doğdu henüz 1 aylık olmadık ama nörolojik ve fiziksel bulgular yerinde her şey yolunda. Umarım siz de çoktan bebeğinizi yanınıza almışsınızdır çünkü anlattığınıza göre o da kızım gibi çok güçlü ve gayet güzel üstesinden geliyor9 kasımda karın ağrısı bel ağrısı ile doktora gittim 32+6 günlük hamileydim beneğim plesantadan ayrılmış ve plesanta kanama yapmış bebeğin nabzı 100 le 90 arasımdaydı beni 5 dk içinde sezeryana aldılar diri diri resmen uyuşamadan bebeği aldılar sesini duydum mu duymadım mı bilmiyorum sadece çok minik biz cızlama duydum ama nabız varmış beneği görmeden hemen çocuk doktorları aldı başka hastaneye sevk edildi entübe ediliyordu ilk gün doktor çok olumsuz konuştu yaşar diyemem yaşamazda diyemem ama yaşarsa şayet büyük beyin hasarı olabilir dedi bugün bebeğimi gidip gördüm ilk defa dokundum eve parçağımı tuttu gözlerini açıp kapattı ellerini bacaklarını oynatıyordu. Entübeden çıkartmışlar kendi nefes alamaya başlamış sütümle besleniyor mama desteğide veriyorlar sanırım 1970 gramdı -180 gram vermiş ama doktor normal dedi ve mr çekilmiş beyin kanaması yaşamamış ateş ve havale geçirmemiş kalbi sağlam bağırsaklarıda sağlam bana güzel tepkiler veriyor bu benim hoşuma gidiyor kaslarının yumuşaklığı sertliği iyi gibi geliyor dedi ama beyinde hasar konusuna gelince birşey diyemeyeceğim zaman gösterecek dedi böyle durum yaşayıp evladı sağlıklı olan var mı yemin ederim günlerdir yemekten içmekten kesildim sütümü sağıyorum dolaba atıyorum evladıma götürüyorum onun yanında hiç ağlamıyorum sağım yaprkende ağlamıyorum dua ediyorum bol bol biri de desin ki benimde başıma geldi oğlum yada kızım kocaman oldu içim yanıyor içim
- 8 Aralık 2024
- 3
- 0
- 1
- 23
Kızlar size birşey sormam lazım Durumumu biliyorsunuz bebeğimi bugün taburcu aldım eve geldik elleri buz gibi tırnakları morarmış ama sadece sağ elinde parmaklarında morluk var hastaneyi aradık kan aldık elinden o yüzden olabilir dediler her günde hastaneye emzirmeye gidiyordum hiç böyle morluk görmemiştim ve elekride soğuk değil di acaba kan aldıkları için mi yoksa başka bir sorun mu vardır kan derleri falan normal dediler kan değerlerine göre çıkarttılar hastaneden bizi korkuyorum y
- 8 Aralık 2024
- 3
- 0
- 1
- 23
Oksijensiz kalmaya bağlı demişlerdi benim kızımın da elleri kolları ve ayakları mosmordu. Sonra düzeldi tabi ama yine de emin olmak adına güvenilir bir doktora göstermek lazımKızlar size birşey sormam lazım Durumumu biliyorsunuz bebeğimi bugün taburcu aldım eve geldik elleri buz gibi tırnakları morarmış ama sadece sağ elinde parmaklarında morluk var hastaneyi aradık kan aldık elinden o yüzden olabilir dediler her günde hastaneye emzirmeye gidiyordum hiç böyle morluk görmemiştim ve elekride soğuk değil di acaba kan aldıkları için mi yoksa başka bir sorun mu vardır kan derleri falan normal dediler kan değerlerine göre çıkarttılar hastaneden bizi korkuyorum ya
Evet benimde öyle elleri ve bacakları mosmormuş ben göremedim doğumda apar topar götürdüler baska hastaneye ama bizim bebeğimize soğutma uygulanmadı yani yaşadığımız şehirde böyle bir tedavi yoktu aslında sevkte edile bilirdi ama bebeğin durumu kötü olduğu için gönderememişler şükür bunada yaşıyor nefes alıyor Allah hepimizin evladını bağışlasın korusun pazartesi günü evimize geldi oğlumuz şuan için iyi görünüyor ama ileriai için ne olue bilemiyorum korkuyorum yani Allah yaşatmasın kimseye hiç bir anneyeOksijensiz kalmaya bağlı demişlerdi benim kızımın da elleri kolları ve ayakları mosmordu. Sonra düzeldi tabi ama yine de emin olmak adına güvenilir bir doktora göstermek lazım
- 1 Ekim 2023
- 3.800
- 13.651
- 128
Benim ortanc oğlum normal doğdu tansiyonum çok çıkmıştı. Oğlum doğarken doktorumun gözlerini hatırlıyorum bebeğim nefessiz kaldı ağlamadı bile hemen bir sürü doktor geldi kan gazı çok kötü gelmiş çocuğum yarım saat sonra kendine geldi. Hastanenin doktoru biz taburcu olurken şey demişti “biz çok korktuk değerleri aşırı kötüydü, hemen düzeldi ama beyninde bir sorun olabilir siz bir nörolojiye gösterin yine de diye” bizim doktorumuz vardı hemen ona gittik. Bebek iyi besleniyor hareketleri iyi gerek yok dedi. Oğlum şu an 2,5 yaşında maşallah o kadar zeki ki yani büyümüş de küçülmüş gibi öyle diyeyim.
Allahım size de böyle mucizesini göndersin. Yavrunuzu sağ salim zihnen bedenen çok sağlıklı olarak büyütmenizi nice güzel başarılarına şahit olmanızı nasip etsin.
Biz eşimle hep birilerinin borçlarını kapatıp hayır duası alırız sadaka veririz özellikle böyle sıkıntılı zamanlarda özellikle daha çok . Siz de bu süreçte az da olsa birilerinin ihtiyaçlarını giderin, bol sadaka verin. İsmine dualar alın. İnşallah yavrunuz iyi olacaktır.
Allahım size de böyle mucizesini göndersin. Yavrunuzu sağ salim zihnen bedenen çok sağlıklı olarak büyütmenizi nice güzel başarılarına şahit olmanızı nasip etsin.
Biz eşimle hep birilerinin borçlarını kapatıp hayır duası alırız sadaka veririz özellikle böyle sıkıntılı zamanlarda özellikle daha çok . Siz de bu süreçte az da olsa birilerinin ihtiyaçlarını giderin, bol sadaka verin. İsmine dualar alın. İnşallah yavrunuz iyi olacaktır.
Oy maşAllah ya darısı başımıza inşaAllah bizde elimizden geleni yapıyoruz yani yardıma ihtiyacı olan kişilere yolda birini görünce falan hep evladımın yüzü suyu hürmetine onun sağlığı için diyorum bişeyler yapıyorum Allah kabul eder umarım adak adamıştım doğum yaptıktan sonra bebeğimi göremedim başka hastanedeydi doktor yaşamaz boşuna ümit etmeyin yaşarsa da çok büyük beyin hasarı olur dedi bende oğlum sağ sağlim evimize gelirse keseceğim bir adak dedim maaşı bekliyorum eşimin yatsın kesip dağıtıcam hemen herşeyi Allah bilir insanlara 1 ay önür biçiyor doktorlar ama 10 yıl 20 yıl yaşayan hastalar var takdir Allahtan umarım bizde sizin gibi seviniriz perşembe günü gidicez çocuk doktoruna o bizi sevk edecek nöroloji ve kardiyolojiye umarım güzel şeyler duyarız rop muayenesi varsı iki gün önce o güzeldi bir sıkıntı çıkmadı hamdolsun inşaAllah kalp ve beyin de de çıkmazBenim ortanc oğlum normal doğdu tansiyonum çok çıkmıştı. Oğlum doğarken doktorumun gözlerini hatırlıyorum bebeğim nefessiz kaldı ağlamadı bile hemen bir sürü doktor geldi kan gazı çok kötü gelmiş çocuğum yarım saat sonra kendine geldi. Hastanenin doktoru biz taburcu olurken şey demişti “biz çok korktuk değerleri aşırı kötüydü, hemen düzeldi ama beyninde bir sorun olabilir siz bir nörolojiye gösterin yine de diye” bizim doktorumuz vardı hemen ona gittik. Bebek iyi besleniyor hareketleri iyi gerek yok dedi. Oğlum şu an 2,5 yaşında maşallah o kadar zeki ki yani büyümüş de küçülmüş gibi öyle diyeyim.
- 1 Ekim 2023
- 3.800
- 13.651
- 128
İnşallah arkadaşım. Yaşadığın zorluğu, hissettiğin çaresizliği o kadar iyi anlıyorum ki. Umarım Rabbim yavrunuzu çok sağlıklı bir şekilde size kavuşturur.Oy maşAllah ya darısı başımıza inşaAllah bizde elimizden geleni yapıyoruz yani yardıma ihtiyacı olan kişilere yolda birini görünce falan hep evladımın yüzü suyu hürmetine onun sağlığı için diyorum bişeyler yapıyorum Allah kabul eder umarım adak adamıştım doğum yaptıktan sonra bebeğimi göremedim başka hastanedeydi doktor yaşamaz boşuna ümit etmeyin yaşarsa da çok büyük beyin hasarı olur dedi bende oğlum sağ sağlim evimize gelirse keseceğim bir adak dedim maaşı bekliyorum eşimin yatsın kesip dağıtıcam hemen herşeyi Allah bilir insanlara 1 ay önür biçiyor doktorlar ama 10 yıl 20 yıl yaşayan hastalar var takdir Allahtan umarım bizde sizin gibi seviniriz perşembe günü gidicez çocuk doktoruna o bizi sevk edecek nöroloji ve kardiyolojiye umarım güzel şeyler duyarız rop muayenesi varsı iki gün önce o güzeldi bir sıkıntı çıkmadı hamdolsun inşaAllah kalp ve beyin de de çıkmaz
Ben de bol dua edeceğim.
Allah razı olsun canım benim damdan düşenin halini damdan düşen anlar şuan herşey çok iyi bilmiyorun yani 32+6 ile doğum yaptım 1.970 gram doğdu ilk yoğun bakımda emme refleksi yoktu sonradan oluştu ve doktorda bebeğin hareketleri hoşuma gidiyor kaslarının sertliği yumuşaklığı güzel dedi şuan evimizdeyiz kilo almaya başladı yoğun bakımdan çıkarken 2,520 ile eve geldik şuan 2.620 dün doktor kontrolde kilo verir diye düşünmüşüm adaptasyon süreci sonuçta bu dedi ama almış çok güzel birşey bu dedi emmesi iyi beslenmesi güzel moro refleksi denilen refleksler mevcut daha çok küçük 29 gün oldu doğunm yapalı hala doğum haftasını tamamlamadı zaten ama korktuğum gibi değil şuan sesleri çok aktif davranıyor parmaklarımı şıklatıyorum açıyor gözlerini bakıyor kapatıyor sadece kendisine dokunulmasından ve bezinin değişmesinden hiç hoşlanmıyor kıyamet kopuyorİnşallah arkadaşım. Yaşadığın zorluğu, hissettiğin çaresizliği o kadar iyi anlıyorum ki. Umarım Rabbim yavrunuzu çok sağlıklı bir şekilde size kavuşturur.
Ben de bol dua edeceğim.
- 1 Ekim 2023
- 3.800
- 13.651
- 128
Benim 3 çocuğum da bez ve elbise değiştirirken kıyamet koparırdı çok normal. Bence bebiş iyi inşallah çok daha iyi olacakAllah razı olsun canım benim damdan düşenin halini damdan düşen anlar şuan herşey çok iyi bilmiyorun yani 32+6 ile doğum yaptım 1.970 gram doğdu ilk yoğun bakımda emme refleksi yoktu sonradan oluştu ve doktorda bebeğin hareketleri hoşuma gidiyor kaslarının sertliği yumuşaklığı güzel dedi şuan evimizdeyiz kilo almaya başladı yoğun bakımdan çıkarken 2,520 ile eve geldik şuan 2.620 dün doktor kontrolde kilo verir diye düşünmüşüm adaptasyon süreci sonuçta bu dedi ama almış çok güzel birşey bu dedi emmesi iyi beslenmesi güzel moro refleksi denilen refleksler mevcut daha çok küçük 29 gün oldu doğunm yapalı hala doğum haftasını tamamlamadı zaten ama korktuğum gibi değil şuan sesleri çok aktif davranıyor parmaklarımı şıklatıyorum açıyor gözlerini bakıyor kapatıyor sadece kendisine dokunulmasından ve bezinin değişmesinden hiç hoşlanmıyor kıyamet kopuyor
- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.666
- 548
Bende benzer süreçleri yaşadım, bebeğim 860 gr doğdu, aynı sizin bebek gibiydi durumu suanda hamdolsun iyi ve 1 yaşında, inşallah iyidir bebeğiniz, son durumu nasıl..9 kasımda karın ağrısı bel ağrısı ile doktora gittim 32+6 günlük hamileydim beneğim plesantadan ayrılmış ve plesanta kanama yapmış bebeğin nabzı 100 le 90 arasımdaydı beni 5 dk içinde sezeryana aldılar diri diri resmen uyuşamadan bebeği aldılar sesini duydum mu duymadım mı bilmiyorum sadece çok minik biz cızlama duydum ama nabız varmış beneği görmeden hemen çocuk doktorları aldı başka hastaneye sevk edildi entübe ediliyordu ilk gün doktor çok olumsuz konuştu yaşar diyemem yaşamazda diyemem ama yaşarsa şayet büyük beyin hasarı olabilir dedi bugün bebeğimi gidip gördüm ilk defa dokundum eve parçağımı tuttu gözlerini açıp kapattı ellerini bacaklarını oynatıyordu. Entübeden çıkartmışlar kendi nefes alamaya başlamış sütümle besleniyor mama desteğide veriyorlar sanırım 1970 gramdı -180 gram vermiş ama doktor normal dedi ve mr çekilmiş beyin kanaması yaşamamış ateş ve havale geçirmemiş kalbi sağlam bağırsaklarıda sağlam bana güzel tepkiler veriyor bu benim hoşuma gidiyor kaslarının yumuşaklığı sertliği iyi gibi geliyor dedi ama beyinde hasar konusuna gelince birşey diyemeyeceğim zaman gösterecek dedi böyle durum yaşayıp evladı sağlıklı olan var mı yemin ederim günlerdir yemekten içmekten kesildim sütümü sağıyorum dolaba atıyorum evladıma götürüyorum onun yanında hiç ağlamıyorum sağım yaprkende ağlamıyorum dua ediyorum bol bol biri de desin ki benimde başıma geldi oğlum yada kızım kocaman oldu içim yanıyor içim
- 24 Ocak 2021
- 11.385
- 25.666
- 548
Bu normal bir morarma değil, benim kızımda böyle bisey yoktu açıkçası...Kızlar size birşey sormam lazım Durumumu biliyorsunuz bebeğimi bugün taburcu aldım eve geldik elleri buz gibi tırnakları morarmış ama sadece sağ elinde parmaklarında morluk var hastaneyi aradık kan aldık elinden o yüzden olabilir dediler her günde hastaneye emzirmeye gidiyordum hiç böyle morluk görmemiştim ve elekride soğuk değil di acaba kan aldıkları için mi yoksa başka bir sorun mu vardır kan derleri falan normal dediler kan değerlerine göre çıkarttılar hastaneden bizi korkuyorum ya