Merhaba arkadaşlar tecrübelerinize fikirlerinize ihtiyacım var.
3 aydır bebek düşünüyoruz en son 5 Mayıs da regli olmuştum yani bugün 52. gün 11 gün önce doktora gittim gebelik görülmedi ve regli söktürücü farlutal verdi hap bittikten birkaç gün sonra regli olursun reglinin 3. günü gel hormonlarına bakalım dedi.
Hapım pazar sabahı bitti aradan 5 gün geçti ama henüz regli olmadım ve olacakmış gibi belirtimde yok!
Ateş takibine başlayacaktım bu ay reglim gelmesede 4 gün önce ben başladım yinede ve 4 gündür 36.5 ateşim,
Ayrıca ovülasyon testleriyle yumurtlama günümü takip etmeyi düşünüyordumki deneme amaçlı 3 gün önce 1 tane yaptım ve diğeri kadar koyu olmasada çift çizgi çıktı 3 gündür devam ediyorum yine aynı şekilde çift çizgi çıkıyor.
4 gündür ara ara başım ağrıyor çok şiddetli değil.
ıdrarım koyulaştı,
Yumurtalıklarımda hissedilir bir sızım var,
1 hafta önce pembemsi ve kahverengi çok hafif kanamalarım oldu
Elim kolum tutmuyor canım bişey yapmak istemiyor.
Gaz problemi yaşıyorum
Topiclerdeki karbonat testini yaptım baya köpürdü
Dün sabah gebelik testi yaptım negatif :uhm: bunları yaşayan oldumu aranızda...
3 aydır bebek düşünüyoruz en son 5 Mayıs da regli olmuştum yani bugün 52. gün 11 gün önce doktora gittim gebelik görülmedi ve regli söktürücü farlutal verdi hap bittikten birkaç gün sonra regli olursun reglinin 3. günü gel hormonlarına bakalım dedi.
Hapım pazar sabahı bitti aradan 5 gün geçti ama henüz regli olmadım ve olacakmış gibi belirtimde yok!
Ateş takibine başlayacaktım bu ay reglim gelmesede 4 gün önce ben başladım yinede ve 4 gündür 36.5 ateşim,
Ayrıca ovülasyon testleriyle yumurtlama günümü takip etmeyi düşünüyordumki deneme amaçlı 3 gün önce 1 tane yaptım ve diğeri kadar koyu olmasada çift çizgi çıktı 3 gündür devam ediyorum yine aynı şekilde çift çizgi çıkıyor.
4 gündür ara ara başım ağrıyor çok şiddetli değil.
ıdrarım koyulaştı,
Yumurtalıklarımda hissedilir bir sızım var,
1 hafta önce pembemsi ve kahverengi çok hafif kanamalarım oldu
Elim kolum tutmuyor canım bişey yapmak istemiyor.
Gaz problemi yaşıyorum
Topiclerdeki karbonat testini yaptım baya köpürdü
Dün sabah gebelik testi yaptım negatif :uhm: bunları yaşayan oldumu aranızda...
Son düzenleme: