• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yalan atildi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi shirin_kiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne şekilde biterse bitsin bir ilişkinin ardından konuşmak hiç doğru değil..
hatayı en başta siz yapmışşınız...kimseye güvenilmez bu konuda
bu tarz dedikodular çabuk yayılır..keşke çenenizi biraz tutsaydınız

cnm biraz yanlis anlamissin... kizimiz diyorki o benden hoslaniyordu ama ben ona karsi birsey hissetmiyordum, cikma teklifini kabul etmedim...yani Benim anladigim kadariyla ortada bir yasanmis iliski felan yok.. :-S

@ Sirin:

Belkide bu sana olan nefreti hala icinde olan bir yaradir, sen teklifini kabul etmedin diye?
Sen bundan sonra hic bir polemige felan girme cnm. Seninle tekrar konusmak isterse sakIn konusma, hemen uzaklas ondan... böyleleri Insanin hayatini mahf eder...

yaşın gereği öğrenmen gereken şeyler var,
kimsenin arkasından konuşma,sevmediğin biri olsa bile asla konuşma,eleştri yapma,kendi iyiliğin için diyorum,insanların psikolojisi farklı,hem şahsen sevmediğim birinin bile benim hakkımda konuşmaya hakkı yok,herkes böyle düşünür,bunu ilke edin kim olursa olsun biri hakkında konuşulurken dinle ama asla ağzını açıp bişi deme.bu şekilde etiket bıraktıktan sonra insanlar seni böyle olduğunu zamanla anlar gider...
ayrıca kimseyle samimiyetin dozunu kaçırma,kimsenin özel muhabbetine girme,biri anlatırsa sen yine sadece dinle..
hiçbir zaman bir duyduğunu başka yerde söyleme,,sen iyilik maksatlı söylemişsin kızlara ama noldu,insanlar iyilikten anlamıyor gördüğün gibi dahası sen kötü oluyorsun,kesinlikle onların yanında da senin hakkında böyle şeyler diyordur,onlar gelip anlatıp senin namusunu düşünüyorlarmı?hayır cnm bu kadar saf(temiz anlamında) olma..
hiç bir zaman sevdiğin biri anlatsa bile başka biri hakkında bişiy anlatılırken dediğim gibi sadece dinle ama ilk duyduğuna inanmamayı prensip edin,,bunu neden söyledim dersen sana yalan söylemenin zor olduğunu düşündürt insanlara..
bu dediklerime dikkat et mutlaka ve bunların üstüne bir de başıdik anlı açık görünürsen daha güzel günler yaşarsın

Yazdiklarin icin cok tesekkür ederim, cok dogru yazmissin. Bunlara cok dikkat edicem bundan sonra.. cook..

alara arkadas dogru söylemis, onunla aramizda hicbir iliski olmadi ilk sayfada da yazdigim gibi...
Dedikodu da yapmadim aslinda, dogrular neyse onu söyledim... ama her dogru her yerde söylenmiyormus.
Ben kendisi hakkinda 1 sefer konustum ve dogrulari söyledim, kendine iftira atmadim, ama kendi 2 seneden beri baskalarina benim hakkimda yalanlar atiyormus, namusuma dokunan $eyler söylüyormus, benim gözümün önünde bana iftira atiyor ama malesef bunun yalan oldugunuda ispat edemiyorum...

Alara, sen bekli hakli olabilirsin... bu konu hakkinda yorum yapan arkadaslarin hepsi hakli zaten.. cok sagolun yazilariniz icin kizlar

sözlüyüm demişsin öncelikle sözlünle bu olayı paylaş bence, başkalarından yalan yanlış şeyler duyarsa inanmasın, o kişilerden de uzak durmaya gayret et a.s.

Bak bu tür şeyler için canını sıkma ama olgunlaşmalısın bence.. Kimsenin hakkında konuşma dedi kodu çok kötü bir meziyettir. Hee ben doğruları söyledim diyorsun zaten doğrular dedi kodu gıybet olur yalanlar iftira. O yüzden hem o tür insanlardan uzaklaş hemde kendini bu tür davranışlardan arındır. O zaman sende rahat edersin. Hem kimse hakkında konuşamaz insanlarta bu fırsatı verme. Ve insanlara bişey anlatırken çok güvenme. Bazı şeyleri içinde kendine sakla... O insanlarla biran öcne de irtibatını selamını kes.

Back