canım herkes kendi görüşünü söylediği için kızmayacağını düşünüyorum. bu turuncunun biraz daha koyusu ve parlağını yaptırsan çok daha güzel olur bence. yani böyle karamel- turuncu arası
Ben beğenmedim..Belki makyaj yoktu sende ya da çekimden midir nedir ama yakşmamaış..
Seni çok soluk göstermiş.. Yaşını bilmiyorum ama sanırım 20 li yaşlarndasın.. Açık kahve veya karamel tonların tavsiye ederim..
bi de kırmızı rengini denemeni isterim..bu renk yakışmış kırmızıda yakışır bence.çok seviyorum böyle cırt kırmızı değilde kan kırmızısı biras koyu yani.etrafımdakilere söylyorumda kimse boyatmıyo bari buraya yazıyım
bence tenine en çok gidicek tonlar sıcak tonlar.. buğday falan değilsin çok açık ten rengin çünkü altın sarı tonlarını deneyebilirsin saçında ama bende turuncu karamel tonlarından vazgeçme derim..
bence tenine en çok gidicek tonlar sıcak tonlar.. buğday falan değilsin çok açık ten rengin çünkü altın sarı tonlarını deneyebilirsin saçında ama bende turuncu karamel tonlarından vazgeçme derim..