• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana yakıştı mı turuncu acaba :) ?

anaa valla çok güzel olmuş yaşına başına tenine kaşına herbişiyine uymuş

o kdr istedin ekliim bari :) hayal kırıklıgına ugra gor de:D

Son düzenleme:
bunca güzel yorumdan sonra bende merak etmiştim iyiki sonuna kadar bakmışım.fotoyu tekrar koymana sevindim gerçekten yorumlara katılıyorumm şimdiki rengi nasıl oldu acabaa merak etmemek elde değil 3 ay geçmiş üstünden

bence de güzel olmuş yakışmış yüzüne ama bana gitmez ya ben buğday tenliyim.bu aralar acayip değişiklik yapmak istiyorum.bıktım hep aynı renklerden.ama senin rengin bende çingene gibi durur.evet şimdi nasıl saçların hala turuncu mu yoksa başka renge döndünmü. teşekkür ederim ayrıca foto için

tesekker ederm yeni guzel yorumlar için ;) bn de bugday tenliyim yani oyle diolar .. yeni foto koycem yakında cekeyim bi :)

yaw bende göremk istemiştiiimmmm amaaaaa

şimdiki saçlarındamı bu renk canım,bi dönemlerki favori rengimdi bende çok kullandım ama çok çabuk dip boyası geliyo ve akıyodu bende sıkıldım uğraşamadım ve başka renge çevirdim ama size yakışmış güle güle kullanın bakımı zor bi renk ama uğraşabilen içinde güzel;)

şimdiki saçlarındamı bu renk canım,bi dönemlerki favori rengimdi bende çok kullandım ama çok çabuk dip boyası geliyo ve akıyodu bende sıkıldım uğraşamadım ve başka renge çevirdim ama size yakışmış güle güle kullanın bakımı zor bi renk ama uğraşabilen içinde güzel;)

bu renkten sonra kızıl yaptım 1 haftada eski haline döndü maalesef :( şu anda dibi çıkmış ve solmus bir turuncuyla geziyorum :) ramazan sonunda yeni bi renk bulup boyatcam ins.

cesaret isteyen bir renk ama göründügü kadarıyla sana yakışmış
bende yıllardır sarı sıkıldım
ama sanki sadece sarı saçla güzelmişim gibi geliyor :)))

canım herkes kendi görüşünü söylediği için kızmayacağını düşünüyorum. bu turuncunun biraz daha koyusu ve parlağını yaptırsan çok daha güzel olur bence. yani böyle karamel- turuncu arası

Back