• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana yakıştı mı turuncu acaba :) ?

canım herkes kendi görüşünü söylediği için kızmayacağını düşünüyorum. bu turuncunun biraz daha koyusu ve parlağını yaptırsan çok daha güzel olur bence. yani böyle karamel- turuncu arası

zzaten yeni renk dusunuyorm bunu da dikKATEe alırım ;)

Ben beğenmedim..Belki makyaj yoktu sende ya da çekimden midir nedir ama yakşmamaış..
Seni çok soluk göstermiş.. Yaşını bilmiyorum ama sanırım 20 li yaşlarndasın.. Açık kahve veya karamel tonların tavsiye ederim..

çok güzel olmuş bence
ama koyu renk makyajla desteklesen daha iyi olur canım yüzün soluk ve hasta gibi görünmez a.s.

burda zaten makyajsız, normalde genelde siyah göz makyajı yaparım baska da bişey yapmam :) ama ben yeni renk arayıslarındayım suanda:)

bi de kırmızı rengini denemeni isterim..bu renk yakışmış kırmızıda yakışır bence.çok seviyorum böyle cırt kırmızı değilde kan kırmızısı biras koyu yani.etrafımdakilere söylyorumda kimse boyatmıyo bari buraya yazıyım (:

burda zaten makyajsız, normalde genelde siyah göz makyajı yaparım baska da bişey yapmam :) ama ben yeni renk arayıslarındayım suanda:)

bence tenine en çok gidicek tonlar sıcak tonlar.. buğday falan değilsin çok açık ten rengin çünkü altın sarı tonlarını deneyebilirsin saçında ama bende turuncu karamel tonlarından vazgeçme derim..

boyamıs halimi koydum dedim bi de akmış halimi koyayım :( yeni bi renk bulmalıyım yardmcı olunn.. kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Back