Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

Sevindim sendede ilerleme var film izleme konusunda
Bende bugün "Bu Son Olsun" filmini izledim, türü dram komedi, ama daha cok komedi agirlikli..
güzel bir filmdi..
ha dünde "Vay Arkadas" filmini izledim, oda komediydi.. Komikti ama cok iyi bir film diyemeyecegim..
iyiydi yani
2 hafta öncede "Dedemin Insanlari" filmini izledim, bayildim, muhtesem bir filmdi, ve bu filmi iste herkese tavsiye edebilirim

Yorumlarınla yazman iyi oludu evet dedemin insanları adlı filmi ben de merak ediyorum. Eminim ki güzeldir.
Bu son olsun adlı filmi de tavsiye ediyoruz diyelim o zaman :)

Ben de The First Grader adlı filmi izledim. Tek kelimeyle muhteşemdi. En sevdiğim filmler listesine girmiş bulunmaktadır!!!!! Duyurulurrr

Benimde favori listemde " Dedemin Insanlari" var kesinlikle
söyledigin filmide merak ettim.. insallah izleme firsatim olur :)

merhabalar bende geçen gün kimliksiz adlı filmi izledim güzeldi baya beğendik
bir kaç ufak sahnesi dışında açık sahnesi yoktu ve iyi denebilecek bir filmdi

bende ızlemıstım onu.. guzeldı evet.. ordaki liam neeson a hayran olmustum.. cok karizmatik

Son düzenleme:
Bu ara animasyon filmlerden gidiyorum neden derseniz, cok yorgunum hafif seyler izlemek istiyorum.

Özetlemek gerekirse izledigim anime filmlerden
Cilgin HIRSIZ
VE CESUR cok güzellerdi.

Ama ben nedense en cok HOW TO TRAIN YOUR DRAGON` u begendim!!!! Cokkk güzeldiii :)

Bir de RANGO`yu izledim, cok SIKICI...

bıze ünide hocamız izletmiştı bunu ve soru sormuştu psikolojik bi dram filmi cok begenmıstım

bıze ünide hocamız izletmiştı bunu ve soru sormuştu psikolojik bi dram filmi cok begenmıstım

Ben de çok beğendim, hatta bir kere daha izlemek istiyorum, çünkü kaçırdığım noktaların bile olduğuna inanıyorum. Çok başarılı. Arkasından eşimle bir hayli sohbet ettik biz de:) Psikoloji alanım olmasa da üzerine düşünmeyi severim!:)

Ama herkesin sevebileceği tarzda bir film değil kesinlikle:)

kesinlikle haklısınız .ben bi' kaç kere izlemiştim her karesini hatırlıyorum cok guzel mesajlar veriyo .onerebileceğiniz filmler varmı bana şu sıralar izlemek istiyorum vaktim varken ama zamanımı verdigimede degsin istiyorum :)

The First Grader - çok güzel bir film, sevdiklerim listesinde yerini aldı
Hotel Rwanda - çok ağır yani ben saatlerce ağladım, belki de izlemişsindir
Fiddler On The Roof - eğlenceli hüzünlü düşündürücü
Hayat Güzeldir
Utanç- Bir Afgan kızın okula gitme çabası
Ölü Ozanlar Derneği

İZLEMEYİ DÜŞÜNDÜKLERİM
I'm a Slave- Bu filmi de izlemek istiyorum ama zamanım olmadı hiç.
sonra Soraya'yı taşlamak adlı filme bakacağım.
The Pursuit of Happyness
We need to talk about Kevin
Kaplumbağalar da Uçar

Umarım bunlardan biri hoşuna gider :)

teşekkür ederim en yakın zamanda izlerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…