Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

:)) haklısın ... benim arşivimde hala my name is sam ismiyle kayıtlı öyle almışım zamanında öyle kaldı haha ve söylediğin gibi aynı şeyi ifade ediyor zaten

bir film daha "finding neverland" johnny deep, kate winslet...peter pan ın yaratıcısının hayatından uyarlanmış, içindeki çocuğu büyütmeyenlere hitap eden bir film..çooook severim ben...

avrupa sineması ve festival filmlerini severmisin?? benim önereceğim çok film var elindekileri, tavsiye edilenleri izlei,kten sonra yazarım beğendiklerinin üzerinde konuşuruz istersen :))

Son düzenleme:

:) Finding neverland filmine baktım şimdi, çok güzel bir filme benziyor, ve özellikle de eşimin seveceği bir tarzda:) Filmin üzerine konuşma düşüncesi bile güzel:) Ben genel anlamda çok film izleyen bir insan değilim, çocukluğum tiyatro ile geçmiştir, filme önceleri merak duymamıştım:) Sonra da özellikle de şu son yıllarda artan "tek tip" kadın imajı ve boyanmış güzellikler üzerinden tatmin sağlayan erkeklerle kaynayınca ortalık, iyice tiksindim film izlemekten.

O yüzden eski filmleri daha ilgi çekici buluyorum. Pride and Prejudice, Fiddler on the Roof, Life is Beautiful, Dances with Wolves mesela çok güzellerdi...Hatta TAM BENLİKTİ :) Politik filmler, eski folklorik ortamlar vs bunları seviyorum. Bir de ekleyeyeyim, korku filmleri hafif ya da şiddetli kesinlikle izleyemiyorum:)

Bu kriterlerde filmler varsa aklında, çok memnun olurum önerileri almaya, önerilen ve beğendiğim birkaç film var onları bitirdikten sonra, sana yazayım o zaman, sonrasında da üzerine konuşalım:)

cnm izledinmi bilmiyorum ama .black diye kör bir kızın dram filmi kesnlikle tavsiye ederim :13:sende yazarmısın tavsiyelerinii aynı tür şeyi istiyoruz çünkü

Son düzenleme:
cnm izledinmi bilmiyorum ama .black diye kör bir kızın dram filmi kesnlikle tavsiye ederim :13:sende yazarmısın tavsiyelerinii aynı tür şeyi istiyoruz çünkü

Pride and Prejudice, Fiddler on the Roof, Life is Beautiful, Dances with Wolves, Loving Leah....

Bu filmleri izledim ve beğendiklerim arasında, eski sayfalarda da benim hala bakamadığım ama bakacağım filmler var, eski sayfalara göz atın mutlaka

Million Dollar Baby

Güzel filmdir..
Boks sevdalısı bir kızın başından geçenler diyelim kısaca..(duygusal ve sürükleyici)

Forrest Gump'ida bugün izlemek nasip oldu
gercekten cok emek verilmis filme,
güzel bir film, ama ben Esaretin bedelini daha cok begendim
siradaki film hangisi olsun kararsizim :)

Son düzenleme:
3 idiots..Hint filmi. Eğitimle ilgili enfes bir filmdir.Yorumları oku henüz izleyipte beğenmeyen olmamıştır :)
sadece bir sahnesinde çıplaklık var.atlarsın o kısmı

yine bir filmi daha izlemis olarak buradayim
yesil yol filmini izledim ve cook agladim.. cünkü duygusal günlerimdeyim..
kimsede yoktu yanimda bol bol agladim
neden insanlar kötülük yapmak zorunda,
neden insanlar kötü bi sekilde ölmek zorunda diye salya sümük agladim filmi izlerken
cok degisik bir hikayesi var gercekten..

yabancı sinama önereyim sana...
aileyle izlenecek çok güzel bi film... kesinlikle izle bence :)

"ilk 50 öpücük" adına aldanma çok güzel bi film

bide "yeşil yol" war izlemişsindir belki klasiktir...

ROMANTİK :
Bir tutam cennet + Click filmi+ Vay Kaynanam Vay + Aşk Tarifi + Aşkın Yaşı Yok + BUrada Olan Burada Kalır + Senden Önce + B Planı + Bir Alışverişkoliğin İtirafları + Gelin Benim Olacak+Şıp sevdi +Kasımda aşk başkadır+50 ilk öpücük+ sİL BAŞTAN + Aşkın 500 günü +

KORKU :
Sınırda (sansürsüz) + Şeytan Çarpması Emily Rose +Cehenneme bir adım kala 1-2 + Ölüm oyunu+ Öldüren Oyun + Evimdeki Düşman(orphan) +Mumya Evi + Korku Kapanı + Öldür.com + Ölüm oyunu +öldüren oyun +

GÜZEL VE TAVSİYE EDEBİLECEĞİM FİLMLER:
Esaretin bedeli+Forrest Gump+ benjamin buttonun tuhaf hikayesi+Kaplumbağlarda uçar+Umudunu kaybetme+ ölü ozanlar derneği+Dövüş kulübü + Piyanist +Kaybedenler Kulübü +Akıl Oyunları + V for vendetta +yeşil yol +Hayat Güzeldir +Hızlı ve emekli+ Kanlı elmas +Kuralsızlar + Bay Evet + Makas Eller + Başlangıç + Lİmit yok +Ben Efsaneyim + Uçuş Planı + Prestij +Er Ryan'ı Kurtarmak + Şantaj +Zamana karşı +Kelebek etkisi 1-2 +milyoner+sihirbaz+Melekler ve Şeytanlar+Altıncı his .

masallah kacakkiz bayagi bir filmkolik anlasilan :)

3 idiots'u bir cok üyenin tavsiyesiyle izledim :)
gercekten cok güzel bir filmdi cokta agladim ya
cokta ögretici, meger tam izlemem gereken bir filmmis, ögrenci olarak

Arkadaslar derslerden kafami kaldirip da bir türlü izleyemedim filmleri...

Fakat bu haftasonu 3 idiots izlemeye karar verdim

Onun disinda yeni bir film tavsiyesi okudum KK`da, thefirstgrader adli üyenin yazdigi yaziyi buraya ekliyorum. Ben de baktim biraz cok güzel bir filme benziyor.

Birinci Sınıf / The First Grader 2010 İngiltere,ABD,Kenya
IMDB Puanı: 7.0/10
Tür: Biyografi, Dram
Yönetmen: Justin Chadwick
Senaryo: Ann Peacock
Oyuncular: Oliver Litondo,
Emily Njoki, Hannah Wacera
Süre: 1 saat 43dakika
Kenya’da ilköğretimin parasız olması kararlaştırılır ve okuyabilmek için binlerce insan okullara yönelir. Bunlardan birisi de 84 yaşındaki eski özgürlük savaşçısı Kimani’dir. Geçmişinde ülkesine bir çok hizmette bulunan bu adamın okuma çabası, durumu öğrenen herkes tarafından desteklenmeye başlanacaktır.
Afrika’nın sefaleti içinde, yaşlı bir adamın okumayı öğrenme çabasının anlatıldığı film, gerçek bir yaşam öyküsünden alınıyor
itiraf edeyim bu film beni ağlattı.mutlaka izleyin derim.

(thefirstgrader adli üyenin yazisidir)

Ilgililere duyrulur

Son düzenleme:
Merhaba tekrardan,

Dün akşam 3 idiots adlı filmi izledim. Güzel bir filmdi, özellikle Hint Filmlerinden hoşlananlar için tavsiye edilir. Biraz komik, biraz duygusal, her anne baba izlemeli bence, çocuklarını istemedikleri bir bölüme yöneltmeden önce.

Filmde açık sahne olmamakla birlikte, sadece başlangıçta yarı çıplak erkeklerin dans gösterisi var, ama kafasını çevirmek isteyen çevirebilir :)

Bu akşam The First Grader filmini izleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…