Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Loving Leah
Sevecegini düsünüyorum
Ben size film değil de, film tadında 4-5 bölümlük mini diziler tavsiye etmek istedim; madem pride and prejudice'u seviyorsunuz. Öncelikle pride and prejudice'un dizisini izlediniz mi? Ben çok severim. Ayrıca Emma, Jane Eyre, North&South dizileri de, eğer izlemediyseniz tam size göre bence. Hiç birinde sizi rahatsız edecek tarzda sahneler de yok.
Ayrıca Esaretin Bedeli'ne bir oy da ben veriyorum. Muhteşem bir filmdir. Eğer anime tarzını seviyorsanız "Grave of fireflies"ı tavsiye derim. İki kardeşin savaş sırasında verdiği mücadeleyi anlatıyor. Çok hüzünlü, çok gerçekçi... Kaçırmayın derim.
kizlar tavsiyeniz üzere
ESARETIN BEDELI ( Shawshank )
filmini izledim gercekten cok güzel bir filmdi
kac kere gözlerim doldu yahuuu, cok duygulandigim sahneler oldu
Utandım ya bir türlü zaman ayırıp bakamadım. Çok kısa zamanda izleyeceğim ve yorumlarımı yazacağım:) Konu hepimiz için faydalı oldu buna çok sevindim
evet bir cogumuz faydalaniyik
benim siradaki izlemek istedigim forrest gump..
ama bakalim
Hepsi de harika filmler gerçekten ama tam başlamıştım tekrardan devam edemedim...
Tatsi'nin önerdiği dizileri izledim, NORTH AND SOUTH tek kelime ile muhteşemdi! Bayıldım! Tavsiye ediyorum. Sonra da AŞK VE GURUR'un dizisi var 1995 yapımı yanlış hatırlamıyorsam, onu da izledim, daha doğal ve 2005 yapımı filmden biraz daha değişik. Eskiye özlem duyanlar izlemeli diyorum...İnsanlar kusurlu ve daha doğal :) ( linkleri özelden atarım isteyen olursa, ben de TATSİ'den istedim)
Sonraaa ben bir de çoook önceden youtube üzerinden indirdiğim
GANDHİ adlı filmi izledim. Çok beğendim...
Bu hafta sonu dilerim fırsat bulurum ve ESARETİN BEDELİNE bakacağım...!