• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

Loving Leah
Sevecegini düsünüyorum ;)

Bugünden itibaren söylediginiz filmlere vakit ayirabilecegim. Söyledigin filmi buldum güzele benziyor!
Tersten baslayip geriye dogru gitmeyi planliyorum.
Söyledigin filmle basliyorum yarim saat icerisinde:)
Bakalim filmin yüzde kacini anlayacagim altyazisiz:):):)

Loving Leah filmini begendim, zaten hava cok sicak yaniyorum, romantik bir film izlemis oldum sayende EsinBanu tesekkürler! Son sahnede tam duygusal moda girmistim kiiii, taksinin araya girmesi cok hos olmus! :)

Lauren Ambrose yüz yapisi nedeniyle mi bilmiyorum ama filme cok yakismis!

9 sayfa kadar tavsiye listesi var, firsat buldukca izleyip sizlerle yorumlarimi paylasacagim! :)

Ben size film değil de, film tadında 4-5 bölümlük mini diziler tavsiye etmek istedim; madem pride and prejudice'u seviyorsunuz. Öncelikle pride and prejudice'un dizisini izlediniz mi? Ben çok severim. Ayrıca Emma, Jane Eyre, North&South dizileri de, eğer izlemediyseniz tam size göre bence. Hiç birinde sizi rahatsız edecek tarzda sahneler de yok.

Ayrıca Esaretin Bedeli'ne bir oy da ben veriyorum. Muhteşem bir filmdir. Eğer anime tarzını seviyorsanız "Grave of fireflies"ı tavsiye derim. İki kardeşin savaş sırasında verdiği mücadeleyi anlatıyor. Çok hüzünlü, çok gerçekçi... Kaçırmayın derim.

Son düzenleme:
Ben size film değil de, film tadında 4-5 bölümlük mini diziler tavsiye etmek istedim; madem pride and prejudice'u seviyorsunuz. Öncelikle pride and prejudice'un dizisini izlediniz mi? Ben çok severim. Ayrıca Emma, Jane Eyre, North&South dizileri de, eğer izlemediyseniz tam size göre bence. Hiç birinde sizi rahatsız edecek tarzda sahneler de yok.

Ayrıca Esaretin Bedeli'ne bir oy da ben veriyorum. Muhteşem bir filmdir. Eğer anime tarzını seviyorsanız "Grave of fireflies"ı tavsiye derim. İki kardeşin savaş sırasında verdiği mücadeleyi anlatıyor. Çok hüzünlü, çok gerçekçi... Kaçırmayın derim.

Tatsi tavsiyelerin icin tesekkür ederim. Dizisini izlememistim, bu dizi fikri cok iyi oldu benim icin, hem de bir degil 4 tane örnek vermissiniz. Esaretin Bedelini önümüzdeki hafta izlemeyi planliyorum. Anime tarzini özellikle esim cok seviyor, bulup süpriz yapayim izleyelim onu da o zaman..:)
Tesekkürler!

Rica ederim. Bahsettiğim dizileri online dizi izlenen bir sitede izledim, her sitede yok. Bulamazsanız, özelden mesaj atarım. İyi seyirler.

Son düzenleme:
canım kesinlikle bollywood filmleri cok etkileyici ve tamamen farklı senaryolar var...

Fanaa'yı herkese tavsiye edebilirim...:40:

Lambrusco sayende bende faydalandim tavsiyelerden
cünkü bende dedigin tarzda filmleri seviyorum..
hangilerini izledin merak ediyorum
bende tavsiye edenlere tesekkürlerimi sunuyorum..

ve eksik olmadan tavsiye edeyim bari :)

Pearl Harbor
The Pianist

Şu an vizyonda olan bir filmi öneririm ben de; Intouchables - Can Dostum . Kesinlikle mükemmel bir filmdi, tavsiye ederim :31:

kizlar tavsiyeniz üzere

ESARETIN BEDELI ( Shawshank )

filmini izledim gercekten cok güzel bir filmdi :16::16:
kac kere gözlerim doldu yahuuu, cok duygulandigim sahneler oldu :5:

kizlar tavsiyeniz üzere

ESARETIN BEDELI ( Shawshank )

filmini izledim gercekten cok güzel bir filmdi :16::16:
kac kere gözlerim doldu yahuuu, cok duygulandigim sahneler oldu :5:

Utandım ya bir türlü zaman ayırıp bakamadım. Çok kısa zamanda izleyeceğim ve yorumlarımı yazacağım:) Konu hepimiz için faydalı oldu buna çok sevindim :16:

evet bir cogumuz faydalaniyik :27:
benim siradaki izlemek istedigim forrest gump..
ama bakalim :10:

Hepsi de harika filmler gerçekten ama tam başlamıştım tekrardan devam edemedim...

Tatsi'nin önerdiği dizileri izledim, NORTH AND SOUTH tek kelime ile muhteşemdi! Bayıldım! Tavsiye ediyorum. Sonra da AŞK VE GURUR'un dizisi var 1995 yapımı yanlış hatırlamıyorsam, onu da izledim, daha doğal ve 2005 yapımı filmden biraz daha değişik. Eskiye özlem duyanlar izlemeli diyorum...İnsanlar kusurlu ve daha doğal :) ( linkleri özelden atarım isteyen olursa, ben de TATSİ'den istedim)

Sonraaa ben bir de çoook önceden youtube üzerinden indirdiğim

GANDHİ adlı filmi izledim. Çok beğendim...

Bu hafta sonu dilerim fırsat bulurum ve ESARETİN BEDELİNE bakacağım...!

the help (çok beğendim)
bülbülü öldürmek (çok eskidir ama çok severim)
v for vandetta
soraya yı taşlamak

crash (sandra bullock un oynadığı)
cennetin çocukları(iran sineması)

american history x
mona lisa smile
yedi yaşam ve umudunu kaybetme filmleri de güzeldi

forest gump
akıl oyunları
benim adım sam
esaretin bedeli
kanlı elmas (çok iyiydi)

muhtemelen çoğunu izlemişsindir
ben de bu türü çok seviyorum
istersen bunları izledinse daha yazabilirim:)))

Son düzenleme:
Sevgili Lambrusco, eski dönemleri sevdiğini bildiğim için, hoşuna gideceğini düşündüğüm iki film daha geldi aklıma. İlki Roman Polanski'den "TESS"... İzleyeli uzun zaman oldu ama çok beğendiğim bir filmdi.

İkincisi de kesinlikle bir baş yapıt; "Fiddler on the Roof". Damdaki Kemancı olarak biliriz bu filmi. Müzikallerle harmanlanmış, insanın içini ısıtan bir film. Beğenme garantili. =) Bu ikisini izlemediysen mutlaka bakmalısın.

Hepsi de harika filmler gerçekten ama tam başlamıştım tekrardan devam edemedim...

Tatsi'nin önerdiği dizileri izledim, NORTH AND SOUTH tek kelime ile muhteşemdi! Bayıldım! Tavsiye ediyorum. Sonra da AŞK VE GURUR'un dizisi var 1995 yapımı yanlış hatırlamıyorsam, onu da izledim, daha doğal ve 2005 yapımı filmden biraz daha değişik. Eskiye özlem duyanlar izlemeli diyorum...İnsanlar kusurlu ve daha doğal :) ( linkleri özelden atarım isteyen olursa, ben de TATSİ'den istedim)

Sonraaa ben bir de çoook önceden youtube üzerinden indirdiğim

GANDHİ adlı filmi izledim. Çok beğendim...

Bu hafta sonu dilerim fırsat bulurum ve ESARETİN BEDELİNE bakacağım...!

Lambrusco, rica etsem banada linkleri atabilirmisin..
cünkü dün gercekten izlemek icin bi 30-45 dakika bekledim..
güzel bir sayfada izleyebilmek icin..
söyledigin filmleride dikkate alacagim :16:

Ha bu arada kizlar ESARETIN BEDELI filminin hala etkisindeyken dün :9:
aklima takilan bir soru oldu..

Biliyosunuzki herkes kogusta bölmelerde kaliyor..
Red'in kaldigi kogustan sonra baska biri, sonrasinda ise Andy kaliyor ?
Ve Andy'nin kogusundan sonrada 1 veya 2 kogus bölmesi daha var,
bu durumda andy nasil oluyorda kogusta tünel kaziyip kacabiliyor ??
mantikli gelmiyor bir türlü yoksa ben mi yanlis hatirliyorum..
bide Andy Red'e mizika vermisti, ama mizikayi hic kullanmadi Red..
Onu kullansaydi daha anlamli olurdu diye düsünüyorum..

Back