Sevgili Lambrusco, eski dönemleri sevdiğini bildiğim için, hoşuna gideceğini düşündüğüm iki film daha geldi aklıma. İlki Roman Polanski'den "TESS"... İzleyeli uzun zaman oldu ama çok beğendiğim bir filmdi.
İkincisi de kesinlikle bir baş yapıt; "Fiddler on the Roof". Damdaki Kemancı olarak biliriz bu filmi. Müzikallerle harmanlanmış, insanın içini ısıtan bir film. Beğenme garantili. =) Bu ikisini izlemediysen mutlaka bakmalısın.
yazıldı mı bilmiyorum ama benim bi film önerim var
cinsel içerik yüzünden film izlememeye yemin etmiştim ta ki bu filmi izleyene kadar
nerdeydin be arkadaşım dedim
slumdog millionaire
eğitici bi film değil belki ama çok güzel
farkeden için filmde küçük ama harika aşk detayları var
izlerken ağladım ;( tabi bi erkek izlese ne bu der geçerdi
bi de 3 idiots var
bu da hint filmi :)
eğlenceli bi film ama içinde aşk yok :)
Sevgili Lambrusco, eski dönemleri sevdiğini bildiğim için, hoşuna gideceğini düşündüğüm iki film daha geldi aklıma. İlki Roman Polanski'den "TESS"... İzleyeli uzun zaman oldu ama çok beğendiğim bir filmdi.
İkincisi de kesinlikle bir baş yapıt; "Fiddler on the Roof". Damdaki Kemancı olarak biliriz bu filmi. Müzikallerle harmanlanmış, insanın içini ısıtan bir film. Beğenme garantili. =) Bu ikisini izlemediysen mutlaka bakmalısın.
My sister' s keepers
city of god
un heureux événement (Icinde acik sahneler mevcut. bu filmi özellikle anne olmak isteyen bayanlar izlemesini tavsiye ediyorum)
Arkadaşlar biraz önce " LİFE İS BEAUTİFUL" , " HAYAT GÜZELDİR" adlı filmi izledim, tavsiyeleriniz üzerine....
Şu andan itibaren, benim için İZLENMESİ GEREKEN FİLMLER listesinin başlarında bulunması gereken bir film...Duygusalsanız hele; benim gibi üzerinden yarım saat geçmesine rağmen gözleriniz hala nemlidir..
O kadar aklım karışık ve acayip duygular içerisindeyim ki şu an cümleleri bile toparlayamıyorum. Dağıldım desem sanırım tek kelimelik özeti olacak filmin.
Ben de onermek istiyorum! :)
Artist, eski sessiz sinema fortmatina gore yapilmis yeni bir film. tum film sessiz, ama inanilmaz surukleyici.
Oldboy, yanlis hatirlamiyosam Kore yapimiydi. Afislerine bakarsan cok cekici bir film gibi gelmeyecektir, izlemek lazim. psikolojik gerilim.
Before Sunrise, Before Sunset. Birbirinin devami olan iki film. Cok sevdigim bi ask hikayesi.
King's Speech
Persepolis, Iran devrimini anlatan bir animasyon.
Bu arada Utanc cok iyi bir filmdi. Televizyonda yakalayip izlemistim. Bir ara bastan izlemek istiyorum :)
Ne güzel filmler tavsiye ediliyor. "Hayat Güzeldir" gerçekten çok etkileyici bir film. Bambi'de bile ağlayan bir insan olarak onda ne kadar ağladığımı az çok tahmin edersiniz. =)
Çok sevdiğim bir film daha var; "Chocolat"... Johnny Depp ve Juliette Binoche oynuyor. İkisi de bayıldığım oyuncular. Filmi 5-6 kere izlemişimdir rahat, tekrar da izleyebilirim. =) Hikaye ayrı güzel, film müzikleri ayrı güzel. İzlemediysen bir bak Lumbrusco.
Nazi dönemi filmlerini izlemek istersen "Schindler's List" vardır bir de. Bu da harika bir filmdir.
life is beautiful çok mutlu sonla biten nadir toplama kampı filmlerindendir... üniversite yıllarında sinemada izlemiştim filmin ilk yarısında bu film hep böyle lay lay lom mu geçecek demiştim fakat 2. yarı kolyuğuma yapışıp boğazımda kocaman düğümlerle gözümü kırpmadan izledim...
konuyu okuyorum arada bir arkadaş TESS'i tavsiye etmiş ben romanını okudum ve şiddetle tavsiye ederim Polanski nin güzel bir film yaptığına eminim...ve aklıma gelen bir film "my name is Sam" sean penn ve michelle pfeifer..."rain man" tadında ama bana daha keyif veren bir film...duygusalsan seveceksin :)
Ben de önerilerinize dahil olabilir miyim? Bende istediğim gibi filmler bulamıyorum
Elbette hoşgeldin:) Her sayfada ayrı güzel film tavsiyeleri var, ben de yeni başladım teker teker izlemeye.. Çok güzel film önerileri var, ben daha çok toplumsal eğitici düşündürücü filmler seviyorum, buna yakın çok sayıda film tavsiyesi geldi...
Her bir film önerisine VİKİPEDİ'den bakıyorum sonra youtube'dan fragmanına bakıp, beğendiysem izliyorum:)
O zaman güzel bir romantik komedi alabilir miyim?
Bir arkadaş My sassy Girl KORE VERSİYONU OLAN filmi önermişti. İzlemedim bilemiyorum tabi..
Komik değil ama Romantik bir film olarak da LOVİNG LEAH adlı film güzel.
Eski sayfalara bakarsanız belki kaçırdığım başka örnekler de bulabilirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?