• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana uygun film tavsiyeleriniz var mı???

Haklısın işte o kadar zor ki normal bir film bulmak, ben de deneyimleri olan insanlardan ancak öğrenebileceğimi düşündüm:) Çünkü hepsini izlemem mümkün değil...

Aklınıza başka filmler gelirse tekrar yazmayı unutmayın lütfen:)

Tamam canım unutmam :34:

Black
Yerdeki Yıldızlar
Üç idiots

Ve güney kore filmleri..:16:
Daisy
Hüzünden Öte
Hatırlanacak bir anı

Bunlar beni adını söylediğimde bile hala etkisi altında bırakan filmlerdir:34:

Gözlerindeki Sır ; Bu bir İspanyol filmi, oscarlı aynı zamanda, çok seveceksin, siyasi ve sosyal yönü var, ağır bir sanat filmi değil,
Başkalarının Hayatı; Alman filmi, bu da Oscarlı, siyasi içerikli.Çok dokunaklı bir öyküsü var, bak hatta canım şu anda izlemek istedi tekrardan.
Ayrıca benim kendi favorim, yaşamıma küçük ipuçları veren, baştacı filmim; Yaban Çilekleri, İveç filmi olup Bergman tarafından çekilmiştir.Kişisel sıralamamda çok özel bir yere sahiptir.

Güzel bir topik olmuş sevdim.Biz de faydalanalım,Burayı güncel tutalım:)

Oo siyasi ve sosyal yönü olan filmlere bayilirim! Isvec filmi nasil ola ki diye netten baktim, siyah beyaz 1957 yapimi bir film, cok hos!

Digerlerine de bakacagim!

Tesekkurler!

Black
Yerdeki Yıldızlar
Üç idiots

Ve güney kore filmleri..:16:
Daisy
Hüzünden Öte
Hatırlanacak bir anı

Bunlar beni adını söylediğimde bile hala etkisi altında bırakan filmlerdir:34:

Kore filmlerinin güzel oldugunu daha önce duymustum ama siz isim vermeseniz sanirim arastirmaya hic koyulmayacaktim :)

Tesekkurler!!

3 idiots
Fanaa
Her çocuk özeldir
Gajini
Black
Bunlar hint filmleri.Özellikle Black herkesin izlemesi gereken bir film.
Özgürlük yolu.
Esaretin bedeli
Prestij
Sherlock holmes 1 ve 2
Şimdilik bu kadar.
Aklıma geldikçe yazacağım.İyi seyirler :)

hayat güzeldir filmini izledim bnde.....
muhteşem bir baba ya o adam...
aklıma geldikçe ağlarım artık:((

kimse önermemişşş sevindim....

çoooook beğendiğim kore filmi izleyin mutlaka

MY SASSY GİRL

ama kore versiyonu lütfen bu konuda duyarlı olalım... benim flaşta vardı geçen arkadaşa verdim izlesin diye.. gomplayerla açılıyordu bendeki.arkadaşım açamamış flaştakini gitmiş amerikan versiyonunu izlemiş sevgilisiyle..çoçuğa da 'arkadaş önerdi, güvenirim iyidir' demiş
izledikten sonra bana kızıyo bu muydu önerdiğin film diye.. bilmiyorum amerikan versiyonunu izlemedim bile ama izleyenler hep çok kötü der.. sevgilisine de rezil olmuşum öyle dedi :1:
romantiiiik komiiiik tamam çok klasik ama hiç o kadar gülüp o kadar da ağladığımı bilmem.. 10 numara film önerdim valla:ssz:

Son düzenleme:
Tavsiyelerin çoğunun fragmanını izleyip konusunu okudum..
Süper tavsiyeler var..
öözellikle benimm gibi seçici olanlar için harika olmuş..
Yoksa zaman kaybı oluyor sadece...

Bu sene en iyi yabancı film oscarının kazana A Separation filmini tavsiye ederim güzel film.

kesinlikle katılıyorum, bu filmi bulup izlemelisiniz.... ayrıca hint filmlerinden konu açılmış, önerildi mi bilmiyorum ama "black" filmi de muhakkak izlenilmesi gereken filmlerden, gerçek bir hayat hikayesindne esinlenilmiş...

biraz daha bilim kurgu tarzına kaçmak istersen, The Man from Earth (Dünyalı) filmini de tavsiye ederim... film, sadece bir odada geçiyor; ilginç bir konusu var.

kesinlikle katılıyorum, bu filmi bulup izlemelisiniz.... ayrıca hint filmlerinden konu açılmış, önerildi mi bilmiyorum ama "black" filmi de muhakkak izlenilmesi gereken filmlerden, gerçek bir hayat hikayesindne esinlenilmiş...

biraz daha bilim kurgu tarzına kaçmak istersen, The Man from Earth (Dünyalı) filmini de tavsiye ederim... film, sadece bir odada geçiyor; ilginç bir konusu var.

Black sanıyorum ki tavsiye edilmişti, ama yanlış hatırlıyor da olabilirim teşekkürler katkın için!
Bilim kurgu dan bahsetmen de iyi olmuş aslında meraklıyımdır ama hiç izlemedim sanıyorum. Sınavlarımı atlattıktan sonra hemen bakıyorum ;)

3 idiots .. izlemeyen kalmamalı.
Hayatımda izlediğimm enn güzel fimlerden bi tanesiydi.
Hiç bıkmadan üstüste izlenilebilirliği vardır kanımca.
izlemediyseniz hiç vakit kaybetmeyin.

Ayrıca The Notebook ve Wicker Park i da tavsiye ederim.

Black sanıyorum ki tavsiye edilmişti, ama yanlış hatırlıyor da olabilirim teşekkürler katkın için!
Bilim kurgu dan bahsetmen de iyi olmuş aslında meraklıyımdır ama hiç izlemedim sanıyorum. Sınavlarımı atlattıktan sonra hemen bakıyorum ;)

o halde sınavlarını sağ salim atlatman ve bilim kurgu dünyasına bir yerden dalman dileğiyle;) madem öyle "Contact (Mesaj)" filmi de aklınızı bir köşesinde olsun...

Esaretin Bedeli

Yedi Yaşam--:25:-

Akopolipto--- filmin sonunda söylediği söz için bile izlemeye değer:34:

Back