- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın işte o kadar zor ki normal bir film bulmak, ben de deneyimleri olan insanlardan ancak öğrenebileceğimi düşündüm:) Çünkü hepsini izlemem mümkün değil...
Aklınıza başka filmler gelirse tekrar yazmayı unutmayın lütfen:)
Gözlerindeki Sır ; Bu bir İspanyol filmi, oscarlı aynı zamanda, çok seveceksin, siyasi ve sosyal yönü var, ağır bir sanat filmi değil,
Başkalarının Hayatı; Alman filmi, bu da Oscarlı, siyasi içerikli.Çok dokunaklı bir öyküsü var, bak hatta canım şu anda izlemek istedi tekrardan.
Ayrıca benim kendi favorim, yaşamıma küçük ipuçları veren, baştacı filmim; Yaban Çilekleri, İveç filmi olup Bergman tarafından çekilmiştir.Kişisel sıralamamda çok özel bir yere sahiptir.
Güzel bir topik olmuş sevdim.Biz de faydalanalım,Burayı güncel tutalım:)
Black
Yerdeki Yıldızlar
Üç idiots
Ve güney kore filmleri..
Daisy
Hüzünden Öte
Hatırlanacak bir anı
Bunlar beni adını söylediğimde bile hala etkisi altında bırakan filmlerdir
Bu sene en iyi yabancı film oscarının kazana A Separation filmini tavsiye ederim güzel film.
kesinlikle katılıyorum, bu filmi bulup izlemelisiniz.... ayrıca hint filmlerinden konu açılmış, önerildi mi bilmiyorum ama "black" filmi de muhakkak izlenilmesi gereken filmlerden, gerçek bir hayat hikayesindne esinlenilmiş...
biraz daha bilim kurgu tarzına kaçmak istersen, The Man from Earth (Dünyalı) filmini de tavsiye ederim... film, sadece bir odada geçiyor; ilginç bir konusu var.
Black sanıyorum ki tavsiye edilmişti, ama yanlış hatırlıyor da olabilirim teşekkürler katkın için!
Bilim kurgu dan bahsetmen de iyi olmuş aslında meraklıyımdır ama hiç izlemedim sanıyorum. Sınavlarımı atlattıktan sonra hemen bakıyorum
3 idiots .. izlemeyen kalmamalı.