- 25 Temmuz 2013
- 12.805
- 52.345
- Konu Sahibi falwlessone1
Erkek dediğin derin bir kuyudur, ne demek anlam aramamak?Erkeklerin her lafının altında felsefi ve derin bir anlam aramazsan hayat senin için daha az yorucu olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek dediğin derin bir kuyudur, ne demek anlam aramamak?Erkeklerin her lafının altında felsefi ve derin bir anlam aramazsan hayat senin için daha az yorucu olur.
Yalan sıkmadıkları vakitlerde belki derin kuyular kazıyorlardır tabi haklısın.Erkek dediğin derin bir kuyudur, ne demek anlam aramamak?
He. Çok iyi çocuk. Aşırı.Böyle birini arıyorsa iyi çocuktur diyebilir miyiz
İyi erkekler nerdeler??Yalan sıkmadıkları vakitlerde belki derin kuyular kazıyorlardır tabi haklısın.
Allah karşımıza iyilerini çıkartsın. Ama sen tedbirli ol yine de.İyi erkekler nerdeler??
Beyaz atlara binip gittiler.İyi erkekler nerdeler??
Instagram'la beraber kapatildilar.İyi erkekler nerdeler??
Sıkıntılı biri,zihniyeti kötü.Böyle birini arıyorsa iyi çocuktur diyebilir miyiz
Booghinsan kocasina babam,atam der mi o nasil kafaymisBi ara burada kocasına atamsın, babamsın diyen bir Sehid vardı. Ne oldu acaba ona?
Cennettelerİyi erkekler nerdeler??
Taharetlenmeyı ihmal etmıyormuşKız temizlikten kastı ne ki.
Ben cennete josh hollowayi temenni ediyordum, susar mısınCennetteler
G*t temizliği önemli tabi kokuyor sonraTaharetlenmeyı ihmal etmıyormuş
Ay temizsin benimsin diyen adamdan aşk bekleyen düşük kriterli birisinin gözü senin aşkitonu görmezzzzBen cennete josh hollowayi temenni ediyordum, susar mısın