• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana tavsiye edebileceğiniz dokunmatik ekran cep telefonu varmı!!!

kızlar bende iphone 3 var...
2 seneye yakın kullanıyorum.. ama artık bozulmaya arıza vermeye başladı..
evet telefon kaliteli kullanışlı bir telefon ama artık dokunmatiklerde o kadar seçenek alternatif varki o kadar para vermeye gerek yok bence..
ayrıca apple in prensibi telefondan telefona resim müzik vb şeyler atamıyorsun sadece bilgisayarına kurulu olan yine apple ın programı itunes den resim muzik dosya vb yükleme yapabiliyorsun..
bu da onun dezavantajı tabi alırken bunları da düşünmek lazım...
şimdi aynı hatta daha fazla özelliklere sahip hemde bluetooth ile dosya paylaşımı yapabileceiğiniz daha ucuz fiyatlara bir sürü telefon modeli var hakkınızı onlardan yana kullanın bence... :34:

çok sağol canım yaa,okadar para vermem zati bi telefona ,dediğin gibi seçenek çokmuş vede ben gitti gidiyordan almayı düşünüyorumda,sen ne dersin yaa du ben bikaç telefon beğendim arasında kaldım yardımcı olun hadi nolur hangisi ii gibi pişman olmak istemiyorum,şimdiden hepinize teşkkürler

1 %100 ORJİNAL SAMSUNG F 480 3G 5 MGPİKSEL KAMERA GittiGidiyor.com'da #42727563 :97:

2 SAMSUNG M8800 PİXON 8MP KAMERA 3G FULL ORJİNALL GittiGidiyor.com'da #42723866 :97:

3 PHONE 4G ÇİFTHAT +WİFİ + TV+GARANTİ+GİZLİKAYIT+M GittiGidiyor.com'da #42949760 :97:

bu arada lg lerde tuzlu biraz bence helede seninki bu kadar uygunu varken ne biliyim o fiyatlar fazla gelmeye başladı telefon için ondan yani:1:

ben de yaklaşık olarak 1,5 senedir kullanıyorum 3 var bende kullanırsan bırakamazssın öyle söyleyeyim zaten biz ımacciyiz ailece

çok sağol canım yaa,okadar para vermem zati bi telefona ,dediğin gibi seçenek çokmuş vede ben gitti gidiyordan almayı düşünüyorumda,sen ne dersin yaa du ben bikaç telefon beğendim arasında kaldım yardımcı olun hadi nolur hangisi ii gibi pişman olmak istemiyorum,şimdiden hepinize teşkkürler

1 %100 ORJİNAL SAMSUNG F 480 3G 5 MGPİKSEL KAMERA GittiGidiyor.com'da #42727563 :97:

2 SAMSUNG M8800 PİXON 8MP KAMERA 3G FULL ORJİNALL GittiGidiyor.com'da #42723866 :97:

3 PHONE 4G ÇİFTHAT +WİFİ + TV+GARANTİ+GİZLİKAYIT+M GittiGidiyor.com'da #42949760 :97:

bu arada lg lerde tuzlu biraz bence helede seninki bu kadar uygunu varken ne biliyim o fiyatlar fazla gelmeye başladı telefon için ondan yani:1:

canım mesajını yenı gordum kusura bakma...
gittigidiyor dan daha once alısverıs yapmadım canım o konuda bırsey dıyemıcem...
bakarak al bence ama mağazadan..

canım mesajını yenı gordum kusura bakma...
gittigidiyor dan daha once alısverıs yapmadım canım o konuda bırsey dıyemıcem...
bakarak al bence ama mağazadan..

sağolcanımda ben başka bi konu açmıştım ama gösterdiğim tellerden hiçbirini almadım,ama yinede ordan yaptım alışverişimi :23::1:
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsi...apan-oldumu-aranizda-nasil-guvenilirmi-2.html
burda en son yazdıklarım-ilgin için sağol yinede:70:

çok sağolun kızlar sizden cesaret ederek,sahibinden comdan aldım telefonu,vede hiç bi sorun yaşamadım satıcıda gayet iiydi ,,inşallah telefondada sorun olmaz,aldığımdan beri çok memnunum

aldım canım sahibinden com'dan telefonumu,karşı tarafa güvendim çünkü yorumları 100% olumluydu,ve ondan alışveriş yapan birisiylede irtibata geçtim ve memnun olduğunu ii bi satıcı olduğunu söyleyince,aldım 2günde geldi hemen kargocunun yanında açıyorum ben zaten ,baktım dediğim tel. gelmiş tamamdır deyip onayı verdim,baya oldu şimdilik memnunum inşallah sorun çıkmazda devam ederim ordan alışverişlerime

ben de yaklaşık olarak 1,5 senedir kullanıyorum 3 var bende kullanırsan bırakamazssın öyle söyleyeyim zaten biz ımacciyiz ailece

evet canım bende ı phone4 aldım muhteşem bi telefonmuş,bayı3ldım ama sesi az çıkıyo ve gerçektende uygula atıcam zaman ıtunnesi kullanmam lazımmış,ama kurdum programı sorun yok ama nasıl atıcamı bilemedim telefonu görmüyo ıtunnes charm sende nasıldı yapabiliyomuydun ordan

ıphonelar gerçekten müthiş bi buluş :) bizdee sizin gibi ımacciyiz canım :) ma ben şimdi HTC evo 3 boyutlu telefona geçtim manyakk bişi 3 boyutlu resim çekiyor şiddetle tavsiye ederim bütün özell,kleri ıphonela aynı farkı 3 boyut oluşu...

Back