- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
- Konu Sahibi puccakanka
-
canımmm benim eşim ıpad,ıphone uzmanı ıphoneyardim.net te yönetici alım satım işleriyle uğraşıyor orada nicki iphone16 eşin görüşmek isterse ordan ulaşa bilir yada benle irtibata geçebilirsin bu arada eşim satmakla kalmıyor her türlü program oyun uygulama vs. vs. daha bir sürü şey var onlarıda ücretsiz yükleyip öyle veriyor ve bir sorun olduğundada her zaman destek oluyor.....ilgilenirsen özelden mesaj atabilirsinkızlar eşiminde benimde tellerimiz bozuldu ve şu tam dokunmatik ekran cep tellerinden almak istiyoruz ama pişman olmakta istemiyoruz,bi defa alnıcak sonuçta,tavsiyelerinizi bekliyorum memnun olduğunuz telefonlar varmı acaba?:26:
canım 1 yıldır htc hero kullanıyorum yok boyle bır telefon ben bırsey almadan once delı gıbı arastırma yaparım oyle karar verır gıdıp alırım ozellıklerıne baktıgın zaman apple i phoneden daha ustun olduklarını arayuzlerının i phoneye gore daha hızlı oldugunu flash uygulamalarının harıka calıstıgını gorursun asla pısman olmayacagını bılıyorum ıstersen gıt telefoncuya sor aynılarını .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?