• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana tavsiye edebileceğiniz dokunmatik ekran cep telefonu varmı!!!

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
363
kızlar eşiminde benimde tellerimiz bozuldu ve şu tam dokunmatik ekran cep tellerinden almak istiyoruz ama pişman olmakta istemiyoruz,bi defa alnıcak sonuçta,tavsiyelerinizi bekliyorum memnun olduğunuz telefonlar varmı acaba?:26:

kızlar eşiminde benimde tellerimiz bozuldu ve şu tam dokunmatik ekran cep tellerinden almak istiyoruz ama pişman olmakta istemiyoruz,bi defa alnıcak sonuçta,tavsiyelerinizi bekliyorum memnun olduğunuz telefonlar varmı acaba?:26:
canımmm benim eşim ıpad,ıphone uzmanı ıphoneyardim.net te yönetici alım satım işleriyle uğraşıyor orada nicki iphone16 eşin görüşmek isterse ordan ulaşa bilir yada benle irtibata geçebilirsin bu arada eşim satmakla kalmıyor her türlü program oyun uygulama vs. vs. daha bir sürü şey var onlarıda ücretsiz yükleyip öyle veriyor ve bir sorun olduğundada her zaman destek oluyor.....ilgilenirsen özelden mesaj atabilirsin

canım 1 yıldır htc hero kullanıyorum yok boyle bır telefon ben bırsey almadan once delı gıbı arastırma yaparım oyle karar verır gıdıp alırım ozellıklerıne baktıgın zaman apple i phoneden daha ustun olduklarını arayuzlerının i phoneye gore daha hızlı oldugunu flash uygulamalarının harıka calıstıgını gorursun asla pısman olmayacagını bılıyorum ıstersen gıt telefoncuya sor aynılarını .

samsung monte derim.. beyazı da çok hoş duruyor tam kadın zarifliği için tasarlanmış bir ürün... bazı dokunmatiklere (nokia 5800) bildiğin tırnak geçirmek gerekir ama monte eldeki elektrik akımı ile dokunmatiği algıladğından çok rahat.. alırken bunu gözardı etme derim

LG Prada kullanıyorum, benim elektronik esyalarımın hepsi LG zaten. Çok memnunum...

nokıa c5-03 cok guzel ve foto makınası hafızası cok kullanıslı dokunmatıgıde öle donma yapmıyor 6 aydır kullanıyorum cok güzel

Eğer orta sınıf düşünüyorsanız samsung corby derim ama türkiye'de var mı bilmiyorum

çok sağolun kızlar hepinizin verdiği modelleri bi araştırıcam aklıma hangileri yatıcak bakalım:26:valla 2 gündür telefonsuz kaldım eşimde evde olan eski model telefonlar vardı hattını ona takıp konuşuyo şimdilik ama olmuyo çok zor yaa neyse alcaz artık,başımızda lanet dolaşıyo sanki ,eşim 1ay içinde tam 7 telefon hacamat etti,ensonkide kardeşimindi o askere gidince tel bende durakoycaktı ama eşim bi gün işe götürdü gerisi malum yine bozulmuş oda,noluyo bu adamda telefonlar anlamıyorumki:47::97:

canım 1 yıldır htc hero kullanıyorum yok boyle bır telefon ben bırsey almadan once delı gıbı arastırma yaparım oyle karar verır gıdıp alırım ozellıklerıne baktıgın zaman apple i phoneden daha ustun olduklarını arayuzlerının i phoneye gore daha hızlı oldugunu flash uygulamalarının harıka calıstıgını gorursun asla pısman olmayacagını bılıyorum ıstersen gıt telefoncuya sor aynılarını .

kızlar ya hepsine baktım,heleki melissa naptın sen kuzum yaa,senin telde baya tuzluymuş iki tane alcaz diyorum kız bide nasıl alcaz o paraya :1:
neyse kızlar ya elinizdeki telefonları nerden ve nekadara aldınız link verebilirmisiniz netten alanlar varsa tabi:78:

canım ben gecen sene temmuzda 1000 tl ye almıstım ama sımdı cok dustu sen nereden baktın oyle sımdı bu telefon 500-650 cıvarında dıgerlerıde o fıyata onları alacagına bu telefonu almanı tavsıye ederım ,o kadar fonksıyonel br telefon kı sasıracaksın sımdı ne desem bos elıne al bır kurcala satın almadan once karar senın canım ama htc desıre de cok guzel aralarında cok az bır fark var ,ayrıca dokunmatıgı cok hassas nokıa gıbı tırnaklamaya asla gerek yok cok hafıf dokunman yeterlı .

canım bende ıkı ay once samsung galaksy age aldım cook memnunum androıt işlemci falan ıphone ıstıodum ama onlar 2 bın lıra falan :O galaky age 700 lıra bence cok uygun ıphone a gore kesınlıkle mennun kalcaksın arka kapagıda seker beyaz cok tatlı:)
:16:

samsung gio yu şiddetle öneririm. 15 temmuzda aldım ben. 500 tl ye. ücretsiz olarak android marketten istediğin oyun, program vs. yi indirebiliyorsun. ve dokunmatiği çok hassas , çok güzel. eşimde monte var ama benmkinin yanında kalas gibi kaldı telefon.

eşinizin vücudunda yüklü elektrik vardır belki genelde metafizikte olur diye duymuştum elektronikler bozulur falan..
arkadaşlar ben de samsung wave yeni çıkan ile monte arasında kaldım.. ama montenin flashı yok ya gece foto nasıl çeker ki, sonuçta hep foto mak taşımak istemiyorum

kesin öyledir ozaman:60::60::60:

neyse
canım bence monte daha şık duruyo hhemde ucuz ama durumum var sıkıntı olmaz diyorsan wavede olabilir ama ben monteyi daha çok beğendim,çünkü benim için flaş pekte gerekli değil sonuçta gece modu var ben hep öyle kullandım pek bulunduğum yerler karanlık değildirde:1:ya şimdi baktımda aslında wavede şıkmış yaw bir birinden farkı yok gibi ama özelliklerine bakmadım gerçi hangisi daha ii bilmiyorum neyse karar vermemiz lazım çok zor yaa:97:

bende ı phone istiyordum ama biraz fiyatları tuzlu gleiyo bize,bide ı phone hangisi bir sürü modeli var hepsininde özellikleri aynımıki farkı varmı acaba,sen hangisini kullanıyorsun:97:

kızlar bende iphone 3 var...
2 seneye yakın kullanıyorum.. ama artık bozulmaya arıza vermeye başladı..
evet telefon kaliteli kullanışlı bir telefon ama artık dokunmatiklerde o kadar seçenek alternatif varki o kadar para vermeye gerek yok bence..
ayrıca apple in prensibi telefondan telefona resim müzik vb şeyler atamıyorsun sadece bilgisayarına kurulu olan yine apple ın programı itunes den resim muzik dosya vb yükleme yapabiliyorsun..
bu da onun dezavantajı tabi alırken bunları da düşünmek lazım...
şimdi aynı hatta daha fazla özelliklere sahip hemde bluetooth ile dosya paylaşımı yapabileceiğiniz daha ucuz fiyatlara bir sürü telefon modeli var hakkınızı onlardan yana kullanın bence... :34:

Back