bana sağlıklı yaşam planı çizecek, ticarethane olmayan izmir çevresinde bir hastane, merkez, belki diyetisyen endokrin doktoru vs. önerisi olan var mı

kedisiz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2024
9
0
6
23
gerçekten bıktım artık 23 yaşındayım 70 yaşındaki biri gibi yaşıyorum asla enerjik olamıyorum günde 11 saat uyuyorum. Tüm değerlerimin incelenip beslenmeme, takviyelerime, belki alerjilerime kadar bakılıp bana yol çizecek bir yer, kişi biliyor musunuz? ayrıca tiroid hastasıyım ve kemik erimem var bunu da belirrmek istedim teşekkürler şimdiden

gerçekten bıktım artık 23 yaşındayım 70 yaşındaki biri gibi yaşıyorum asla enerjik olamıyorum günde 11 saat uyuyorum. Tüm değerlerimin incelenip beslenmeme, takviyelerime, belki alerjilerime kadar bakılıp bana yol çizecek bir yer, kişi biliyor musunuz? ayrıca tiroid hastasıyım ve kemik erimem var bunu da belirrmek istedim teşekkürler şimdiden
33 yaşındayım bendede aynı sorun var sürekli yatma isteği enerjisizlik birde bebeğim var ondanmi bilmiyorum ama etrafima bakıyorum benim yasimdakiler at gibi ben neden böyleyim diyorum

Tiroidden maalesef. Haşimato insanın bütün enerjisini sömürüyor. Ben de sizin gibiyim, 19 yaşında öğrendim ilk o zamanlar hızlı çalışıyordu kilo alamıyordum ama yine de çok halsizdim. Yapabileceğimiz tek şey gluten, süt ürünleri, şeker gibi haşimatoyu alevlendirecek yiyecekleri hayatımızdan çıkarmak ve olabildiğince spor yapmak. Hareket edin yeter çok ağır bir spor olmasına gerek yok, kaslar güçlendikçe beden de güçlü hissediyor. Ben 3 hafta gluten tüketmedim, 3 hafta sonrasında tekrar tükettim ve sonuçları net gördüm artık hayatımda gluten ve şeker yok. Zamanla süt ürünlerini de keseceğim. Size uygun birini bulana kadar AIP diyetini deneyebilirsiniz. 2 çocuğumla evde yalnız olduğum için ben pek uyum sağlayamadım ama çok işe yaradığını duydum, okudum.

Doktor tavsiyesi vermek yasak ama gitmen gereken doktor holistik ve fonksiyonel alanda çalışmalı. Yorumlara bak. ücreti yüksektir

Back
X